• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık klomen kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Elanur4

Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2017
131
61
18
pkoluyum . kizlar benim klomende ikinci ayim. gecen ay 2 tumurtam oldu iyne vuruldum caatladi ama olmadi. bu ay tekrar klomen kullandim gecen cuma kontrole gittigimde buyuyen yunurtam yoktu carsamba gel demisti dun gittim yine yok belki buyuyup catlamistir dedi ama sanmiyorum adet gununu bekle gel dedi . asil sorum su klomen biriktirici bi ilac oldugu icin buyume yapmamasi normal mi ? yoksa ilac mi fayda etmiyor bana ? benim gibi olan var mi ?

pkoluyum . kizlar benim klomende ikinci ayim. gecen ay 2 tumurtam oldu iyne vuruldum caatladi ama olmadi. bu ay tekrar klomen kullandim gecen cuma kontrole gittigimde buyuyen yunurtam yoktu carsamba gel demisti dun gittim yine yok belki buyuyup catlamistir dedi ama sanmiyorum adet gununu bekle gel dedi . asil sorum su klomen biriktirici bi ilac oldugu icin buyume yapmamasi normal mi ? yoksa ilac mi fayda etmiyor bana ? benim gibi olan var mi ?
CANIM BENDE KULLANDIM AMA ÇATLATMA İĞNESİ VERMEMİŞTİ.3 TANE YUMURTAN VAR DEMİŞTİ AMA BEN İLAVE ADAÇAYI İÇTIM 10 GÜN FALAN.İKİ KEREBAL TARÇIN YEDİM ONLARINDA ETKİSİ OLDUMU BİLEMEDİM

Back