İnşallah güzel haberler alırız canım.. İlaç sende herhangi bir yan etki yaptı mı? Bu arada madem yumurtan oluşup çatlıyor neden ilaç veriyor?İnşallah bu ay iyi haberlerini alırız. Bende klomen ilaçımı içmeyi bitirdim çarşamba günü yumurta takibine gideceğim bakalım nasıl olacak zaten yumurtalığım kendinden çatlıyor ama gebelik olmadı geçen ay bakalm inşallah.
ilk ay cok etkilemedi ama geçen hafta kullanmaya başladığımda cok kotu olmustum halsizlik baş donmesi uyuşuk gibi hissdeiyordum kendimi sence zararlımı bole olması çarşamba günü doktora gittiğimdede soracağım.İnşallah güzel haberler alırız canım.. İlaç sende herhangi bir yan etki yaptı mı?
Valla zararlı mı bilmiyorum. Sitede okuduğum konularda bir çok kişide seninle benzer yan etkiler olmuş. Bende hafif bir mide bulantısı oldu o kadar. Zararlı olduğunu düşünmüyorum. Bünye meselesi sen daha fazla etkilenmiş olabilirsin. İğne için de sancı falan yapıyor dediler ama bende hala tık yok! Çatlamıyor mu acaba bilemedim. Kist olmasından da korkuyorum.ilk ay cok etkilemedi ama geçen hafta kullanmaya başladığımda cok kotu olmustum halsizlik baş donmesi uyuşuk gibi hissdeiyordum kendimi sence zararlımı bole olması çarşamba günü doktora gittiğimdede soracağım.
Anladım. Yumurta büyüyüp çatlama oluyor ama hamilelik olmadıktan sonra hiç bir anlamı olmuyor. Bu ay da tuttu tuttu tutmadı bakalım doktor klomene devam edecekmi yoksa başka yöntemmi söyleyecek.Valla zararlı mı bilmiyorum. Sitede okuduğum konularda bir çok kişide seninle benzer yan etkiler olmuş. Bende hafif bir mide bulantısı oldu o kadar. Zararlı olduğunu düşünmüyorum. Bünye meselesi sen daha fazla etkilenmiş olabilirsin. İğne için de sancı falan yapıyor dediler ama bende hala tık yok! Çatlamıyor mu acaba bilemedim. Kist olmasından da korkuyorum.
Öyle tabi canım. Kaçıncı tedavi senin? İnşallah çok beklemeyiz.Anladım. Yumurta büyüyüp çatlama oluyor ama hamilelik olmadıktan sonra hiç bir anlamı olmuyor. Bu ay da tuttu tuttu tutmadı bakalım doktor klomene devam edecekmi yoksa başka yöntemmi söyleyecek.
ilk defa gecen ay tadaviye başladım direk klomene başladım. Geçen ay yumurtlama günü erken olmus doktor 14. gün çagırdı benim 13. gün çatlamıs o yuzden gecen ay hamile kalamadım. Tekrar regl oldum ve klomeni içtim şimdi çarşamaba günü takib için gideceğim inşallah bu sefer tutar.Öyle tabi canım. Kaçıncı tedavi senin? İnşallah çok beklemeyiz.
İnşallah tatlım. Benim de ilk ayım çok heyecan ve korku yaşıyorum. Takma diyorum kendime ama meraktan öleceğim. Gelse şu gün de öğrensem var mı yok mu. Güzel haberlerini bekliyorum.ilk defa gecen ay tadaviye başladım direk klomene başladım. Geçen ay yumurtlama günü erken olmus doktor 14. gün çagırdı benim 13. gün çatlamıs o yuzden gecen ay hamile kalamadım. Tekrar regl oldum ve klomeni içtim şimdi çarşamaba günü takib için gideceğim inşallah bu sefer tutar.
sizin ilk ay mı klomende? yumurtanız oluşup çatlatma iğnesi mi yaptılar direk. Nerde yaşıosnzİnşallah tatlım. Benim de ilk ayım çok heyecan ve korku yaşıyorum. Takma diyorum kendime ama meraktan öleceğim. Gelse şu gün de öğrensem var mı yok mu. Güzel haberlerini bekliyorum.
Evet canım. İlk kez bu ay kullandım. Adetin beşinci günü başladım günde 2 kere. Bittikten beş gün sonra kontrole gittim. Cumartesi tekrar çağırdı baktı. Çatlama iğnesini vuralım dedi. İstanbul sen?sizin ilk ay mı klomende? yumurtanız oluşup çatlatma iğnesi mi yaptılar direk. Nerde yaşıosnz
bende istanbul canım günde 2 toz ben günde 1 tane içiyordum. 5 gün boyuncaEvet canım. İlk kez bu ay kullandım. Adetin beşinci günü başladım günde 2 kere. Bittikten beş gün sonra kontrole gittim. Cumartesi tekrar çağırdı baktı. Çatlama iğnesini vuralım dedi. İstanbul sen?
Ben iki kere aldım sabah akşam. Herkese farklı veriyorlar. Yaş falan da etkiliyor dozun belirlenmesinde sanırım. Hangi yakadasın? hangi hastaneye gidiyorsun?bende istanbul canım günde 2 toz ben günde 1 tane içiyordum. 5 gün boyunca
avrupa yakasında canım bakırkoy mazhar osmana gidiyorum :)Ben iki kere aldım sabah akşam. Herkese farklı veriyorlar. Yaş falan da etkiliyor dozun belirlenmesinde sanırım. Hangi yakadasın? hangi hastaneye gidiyorsun?
Herşeyin hayırlısı güzel haberler alırız anneler için.avrupa yakasında canım bakırkoy mazhar osmana gidiyorum :)
Bu gidişle hepimizin sonu orası:)avrupa yakasında canım bakırkoy mazhar osmana gidiyorum :)
:) aynen ole doktorumdan memenunum bakalm görecezBu gidişle hepimizin sonu orası:)
Hayırlısı ya.. Zaman geçse de biz de öğrensek artık.:) aynen ole doktorumdan memenunum bakalm görecez
bencedeHayırlısı ya.. Zaman geçse de biz de öğrensek artık.
klomen kullanıp yararını gören varmı ya?bencede
Ben gecen ay kullandim bi sonuc alamadim malesefklomen kullanıp yararını gören varmı ya?
Inşallah canım daha adet olmadım doktora da gidemiyorum korkudanCanım kısmette yoksa olmuyor. Üzülme diyeceğim ama keşke ben de üzülmesem. Sadece umudunu kaybetme. Bu ay da dene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?