Gebeliğe Hazırlık Klomen kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah güzel haberler alırız canım.. İlaç sende herhangi bir yan etki yaptı mı? Bu arada madem yumurtan oluşup çatlıyor neden ilaç veriyor?

İnşallah güzel haberler alırız canım.. İlaç sende herhangi bir yan etki yaptı mı?
ilk ay cok etkilemedi ama geçen hafta kullanmaya başladığımda cok kotu olmustum halsizlik baş donmesi uyuşuk gibi hissdeiyordum kendimi sence zararlımı bole olması çarşamba günü doktora gittiğimdede soracağım.

Valla zararlı mı bilmiyorum. Sitede okuduğum konularda bir çok kişide seninle benzer yan etkiler olmuş. Bende hafif bir mide bulantısı oldu o kadar. Zararlı olduğunu düşünmüyorum. Bünye meselesi sen daha fazla etkilenmiş olabilirsin. İğne için de sancı falan yapıyor dediler ama bende hala tık yok! Çatlamıyor mu acaba bilemedim. Kist olmasından da korkuyorum.

Anladım. Yumurta büyüyüp çatlama oluyor ama hamilelik olmadıktan sonra hiç bir anlamı olmuyor. Bu ay da tuttu tuttu tutmadı bakalım doktor klomene devam edecekmi yoksa başka yöntemmi söyleyecek.

Anladım. Yumurta büyüyüp çatlama oluyor ama hamilelik olmadıktan sonra hiç bir anlamı olmuyor. Bu ay da tuttu tuttu tutmadı bakalım doktor klomene devam edecekmi yoksa başka yöntemmi söyleyecek.
Öyle tabi canım. Kaçıncı tedavi senin? İnşallah çok beklemeyiz.

Öyle tabi canım. Kaçıncı tedavi senin? İnşallah çok beklemeyiz.
ilk defa gecen ay tadaviye başladım direk klomene başladım. Geçen ay yumurtlama günü erken olmus doktor 14. gün çagırdı benim 13. gün çatlamıs o yuzden gecen ay hamile kalamadım. Tekrar regl oldum ve klomeni içtim şimdi çarşamaba günü takib için gideceğim inşallah bu sefer tutar.

İnşallah tatlım. Benim de ilk ayım çok heyecan ve korku yaşıyorum. Takma diyorum kendime ama meraktan öleceğim. Gelse şu gün de öğrensem var mı yok mu. Güzel haberlerini bekliyorum.

İnşallah tatlım. Benim de ilk ayım çok heyecan ve korku yaşıyorum. Takma diyorum kendime ama meraktan öleceğim. Gelse şu gün de öğrensem var mı yok mu. Güzel haberlerini bekliyorum.
sizin ilk ay mı klomende? yumurtanız oluşup çatlatma iğnesi mi yaptılar direk. Nerde yaşıosnz

sizin ilk ay mı klomende? yumurtanız oluşup çatlatma iğnesi mi yaptılar direk. Nerde yaşıosnz
Evet canım. İlk kez bu ay kullandım. Adetin beşinci günü başladım günde 2 kere. Bittikten beş gün sonra kontrole gittim. Cumartesi tekrar çağırdı baktı. Çatlama iğnesini vuralım dedi. İstanbul sen?

bende istanbul canım günde 2 toz ben günde 1 tane içiyordum. 5 gün boyunca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…