Gebeliğe Hazırlık Klomen kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Bukre123

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2017
48
13
3
28
Merhaba kızlar 21 yaşındayım bir senedir evliyim bebek sahibi olmak istiyorum geçen ay doktora gittim klomen verdi çok ağrı sancı yaptï bende kullanıp bu tür skntı yaşayan varmı . Reglm de 3 gün geçti bu normal mi

Merhaba canim bende bu ay ilk kullandım klomen ve estrofem. Bende ağrı falan yapmadı. Sadece bulantı yaptı. Adetin geciktiyse test yapmalısın çok sabirlisin masallah ben hiç duramam :))
Ama adetlerin nasıl düzenlimi oda var

adetlerim normalde düzenlidir bı kaç kez geciktiği olmuştu test yaptım haliyle hüsran üzülmek istemediğim için sanırım

Anladim canim bekle bakalım 1 -2 gün daha ins hamilesindir. Klomen gecikme yapar mı bilmiyorum. Sen ovulasyon testi kullandın mi klomeni kullanınca veya doktora gittinmi yumurtalarina baktirmak icin

Bazı sebeplerden dolayı yumurta takibine gidemedim canım adet olursam ki inşallah olmam tekrar gidicem bu ay bakalım rahim içi filmi istiycem demişti doktor ondanda korkuyorum biraz

İnşallah olmazsın canım. hamilesindr inşallah ben maleseff adet oldum bugün bu ayda hüsran umutlar öbür aya kaldı. Benimde 2.yilim evliliğimin. çok istiyoruz ama nasip hayırlısı olsun inşallah.

Rahim filmini çektirmek iyi olur aslında tüplere bakılıyor degilmi. Bende çekiniyorum aslında ama ins ona gerek kalmaz canım rabbim nasip eder bebeklerimize kavusuruz

Rahim filmini çektirmek iyi olur aslında tüplere bakılıyor degilmi. Bende çekiniyorum aslında ama ins ona gerek kalmaz canım rabbim nasip eder bebeklerimize kavusuruz
İnşallah canım ya rabbim herkese nasip eder inşallah daha hasta olmadım bakalım 4 gün bugün yarında olmazsa pazartesi bı test yaptiricam

İnşallah olmazsın canım. hamilesindr inşallah ben maleseff adet oldum bugün bu ayda hüsran umutlar öbür aya kaldı. Benimde 2.yilim evliliğimin. çok istiyoruz ama nasip hayırlısı olsun inşallah.
İnşallah canım benim en kısa zamanda kucağınıza alırız bebislerimizi doktor neden başlamıştı sende klomene bana tembellik var yumurtaliklarinda demişti ama

İnşallah canım benim en kısa zamanda kucağınıza alırız bebislerimizi doktor neden başlamıştı sende klomene bana tembellik var yumurtaliklarinda demişti ama
Amin insallah canim ben yurtdisinda kalıyorum burda gittim senenin başında eşimle beraber kontrole. Eşimde problem çıkmadı bendede prolaktin hormonu yüksek çıktı dostinex verdi onu kullandım 1 bucuk ay sonra yumurtaliklarim için hap verdi 3 ay kullandım ama hamile kalamadim yumurta takibi yaptığım halde. Haziran da türkiye ye geldim doktor kontrol etti bi problemin yok dedi. Sadece kansızlık var dedi onun için ilaç aldim. Birde yardımcı olması için klomen ve estrofem verdi kullandım ilk ayim daha Ama bugün sabah hastalandim. Bilmiyorum artık nasıl olcak beklemekten başka bişey elimden gelmiyor üzülüyorum artık düşündükçe dahada mi engel oluyor bilmiyorum

Ben de klomene başladım adetin 3. Günü, bazen kasıklarıma kramp giriyor, henüz 6 tanesi bitti 4 tane kaldı. Genelde çoğul gebelikler oluyormuş siz ne diyorsunuz bu konuda

Öncelikle hayırlı olsun inşallah hamile kalırsın bu ay zira beklemek çok zor
Dktr klomen verdiğinden beri çok araştırma yaptım nette ilk aydan hamile olanlar ikiz gebelik olan çok var cevremde de klomen kullanip hamile kalanlar var. Yumurta takibinde kaç yumurtan var kalitesine bakıyor doktor söyler zaten çoğul gebelik olma şansını. İğnede aldinmi

Cumartesi günü göbekten yumurta durumuna göre iğne yapacagını söyledi, korkuyorum aslında yine olmazsa diye, inşallah siz de bebeğinize kavuşursunuz en kısa zamanda hayırlısıyla

Cumartesi günü göbekten yumurta durumuna göre iğne yapacagını söyledi, korkuyorum aslında yine olmazsa diye, inşallah siz de bebeğinize kavuşursunuz en kısa zamanda hayırlısıyla
Korkma canim için ferah olsun düşündükçe elimize bişey geçmiyor insallah okadar çok istiyorum ki Rabbim nasip eder inşallah tüm isteyenlere sende bu ay hamile olursun

Canım benim ya gerçekten çok zor çok stresli bı dönem stres bile okadar etkiliyor ki insanı üzme tatlı canını biliyorum çok zor ama güçlü sabırlı olmalıyız rabbim dualarımızı kabul eder insâllah

İnşallah canım benim, siz iğne oldunuz mu ne zaman başladınız klomene

Pardon regliniz başlamış görmemişim, bu ay yeniden başlayacak mısınız?

İnşallah canım benim, siz iğne oldunuz mu ne zaman başladınız klomene
Ben bu ay başladım çok kramplar agrisancı filan oluyo 4 gün oldu bugün geçti adetim inşallah hayırlı haberler alırım ama gecikme filanda yapiyomuş diye duydum

Ben bu ay başladım çok kramplar agrisancı filan oluyo 4 gün oldu bugün geçti adetim inşallah hayırlı haberler alırım ama gecikme filanda yapiyomuş diye duydum

Hayırlısıyla bebiş yerleşmiştir inşallah, pazartesi kan tahlili yaptırın ben olsam duramazdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…