• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen kullananlar yardımcı olun

Bende yeni başladım canım.

5. Ayim canim klomen kullanali daha hamile kalamadim hayirlisi bakalim suan adetim 3 gun.gecti belkide kist olmustur test yapmayada cekiniyorun

Klomen kullanıp hamile kalan var mi?
canım ben klomen kullanarak hamile kaldım..hatta bizim yazdığımız bir başlık vardı ordaki çoğu arkadaş klomenle hamile kaldı..ama klomenle beraber çatlatma iğnesi de kesin kullan bence..tadavin tam olsun..

canım ben klomen kullanarak hamile kaldım..hatta bizim yazdığımız bir başlık vardı ordaki çoğu arkadaş klomenle hamile kaldı..ama klomenle beraber çatlatma iğnesi de kesin kullan bence..tadavin tam olsun..
Teşekkür ederim beni aydinlattiniz fakat ilk denemem doktor uygun görür mu ki onu bnm mi demem gerekiyo yoksa kendisi söyler mi

Cnm bende üçüncüyü bugün içtim bana ayin 29 unda gel dedi ilaç yan etki yapar diyorlardı ben bir etki görmedim şuana kadar sende var mi yan etki

[QUO"Lazkizikader, post: 48042902, member: 774292"]Teşekkür ederim beni aydinlattiniz fakat ilk denemem doktor uygun görür mu ki onu bnm mi demem gerekiyo yoksa kendisi söyler mi[/QUOTE]
Bir yil kadardır deneyip de olmadiysa ben çatlatma iğnesi de istiyorum diye doktora söyleyebilirsin..ben kendim iğne istemiştim. .ama doktorlar genelde ilk ay ignesiz klomen kullandıryor..Diğer ay iğne veriyor. .ben ilk ay istemiştim yumurtamin düzgün catlamadigini düşünüyodum..ilk ayda hamile kaldim Allaha Şükür. .sende kalırsın inşallah. .

İnş cnm inş bugün beşinci ilacı içtim belirtiler ne zaman başlıyor yani yumurtalar da ağrı oluyor diyorlar

Kızlar merhaba bende bir kere klomen kullandım iğne vermedi , sonra gittiğimde dağılmış dedi.. İğneyi bizim isteğimizle mi yapıyolar

Kızlar merhaba bende bir kere klomen kullandım iğne vermedi , sonra gittiğimde dağılmış dedi.. İğneyi bizim isteğimizle mi yapıyolar
canım yumurtanın kaliteli düzgün bir şekilde çatladığını doktorun anlayabilmesi için en az bir hafta sürekli yumurtnı kontrol etmesi gerekir...bu da birçok doktorun zoruna gittiğinden takip yapmıyorlar..ya sadece klomen veriyorlar yada klomenle beraber çatlatma iğnesi..ama adetlerin düzgünse genellikle çatlatma iğnesi vermiyorlar..ama düzgün aralıklarla adet gördüğü halde yumurtası çatlaması gerektiği zamanda çatlamayanlar var..bende düzgün adet görüyordum ama ovulasyon testi yaptım 2-3 ay yumurtanın çatladığı anı bulamadım..3-4 gün koyuya yakın renk olup tam koyu çıkmıyordu bi türlü..yumurtam düzgün çatlamıyor diye ben istedim iğne doktordan..oda sen istiyosan vurun tabi dedi..ya iğneden ya klomenden bilmiyorum ama bu tedaviden fayda gördüm ben dilerim sizlerde görürsünüz..

canım yumurtanın kaliteli düzgün bir şekilde çatladığını doktorun anlayabilmesi için en az bir hafta sürekli yumurtnı kontrol etmesi gerekir...bu da birçok doktorun zoruna gittiğinden takip yapmıyorlar..ya sadece klomen veriyorlar yada klomenle beraber çatlatma iğnesi..ama adetlerin düzgünse genellikle çatlatma iğnesi vermiyorlar..ama düzgün aralıklarla adet gördüğü halde yumurtası çatlaması gerektiği zamanda çatlamayanlar var..bende düzgün adet görüyordum ama ovulasyon testi yaptım 2-3 ay yumurtanın çatladığı anı bulamadım..3-4 gün koyuya yakın renk olup tam koyu çıkmıyordu bi türlü..yumurtam düzgün çatlamıyor diye ben istedim iğne doktordan..oda sen istiyosan vurun tabi dedi..ya iğneden ya klomenden bilmiyorum ama bu tedaviden fayda gördüm ben dilerim sizlerde görürsünüz..
Inşallah canım, sende Bebeğini sağlıkla kucağına alırsın inşallah..haziranda klomen kullandım yaklaşık 3 defa falan kontrole gittin iğne vermedi de merak ettim sagol canım.. Bende ovulasyon testi Yaptım hiç bişi anlayamadım.bu ay doktora gidicem artık Hemde ovulasyonşa takip etmek istiyorum

Inşallah canım, sende Bebeğini sağlıkla kucağına alırsın inşallah..haziranda klomen kullandım yaklaşık 3 defa falan kontrole gittin iğne vermedi de merak ettim sagol canım.. Bende ovulasyon testi Yaptım hiç bişi anlayamadım.bu ay doktora gidicem artık Hemde ovulasyonşa takip etmek istiyorum
Cnm senin ilk kullanman mi?

Hic bir yan etki gördün mu peki ilaçtan ben bu ay başladım beş gün içtim ve hicbir şey hissetmedim adeti bekliyorum 29 unda kontrole gidicem ama umarım sonuç iyi olur

Back