- Emoji Skoru
- 136
- Puanlar
- 103
- Konu Sahibi Lazkizikader
Klomen kullanıp hamile kalan var mi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doktor sana nasıl kullanman gerektiği hakkında ne söylediCnm bende bugün başlıyorum ilaca ama çok endiseliyim
canım ben klomen kullanarak hamile kaldım..hatta bizim yazdığımız bir başlık vardı ordaki çoğu arkadaş klomenle hamile kaldı..ama klomenle beraber çatlatma iğnesi de kesin kullan bence..tadavin tam olsun..Klomen kullanıp hamile kalan var mi?
Günde 1 tane 5 gün olarak dediDoktor sana nasıl kullanman gerektiği hakkında ne söyledi
Teşekkür ederim beni aydinlattiniz fakat ilk denemem doktor uygun görür mu ki onu bnm mi demem gerekiyo yoksa kendisi söyler micanım ben klomen kullanarak hamile kaldım..hatta bizim yazdığımız bir başlık vardı ordaki çoğu arkadaş klomenle hamile kaldı..ama klomenle beraber çatlatma iğnesi de kesin kullan bence..tadavin tam olsun..
Gecikmeniz devam ediyorsa bir test yaptırın bence5. Ayim canim klomen kullanali daha hamile kalamadim hayirlisi bakalim suan adetim 3 gun.gecti belkide kist olmustur test yapmayada cekiniyorun
Aynen benimde öyle. Dün içtim sonunu ama doktor bayram sebebiyle kontrol edemeyecek maleseff. Senin nasıl olacak.Günde 1 tane 5 gün olarak dedi
canım yumurtanın kaliteli düzgün bir şekilde çatladığını doktorun anlayabilmesi için en az bir hafta sürekli yumurtnı kontrol etmesi gerekir...bu da birçok doktorun zoruna gittiğinden takip yapmıyorlar..ya sadece klomen veriyorlar yada klomenle beraber çatlatma iğnesi..ama adetlerin düzgünse genellikle çatlatma iğnesi vermiyorlar..ama düzgün aralıklarla adet gördüğü halde yumurtası çatlaması gerektiği zamanda çatlamayanlar var..bende düzgün adet görüyordum ama ovulasyon testi yaptım 2-3 ay yumurtanın çatladığı anı bulamadım..3-4 gün koyuya yakın renk olup tam koyu çıkmıyordu bi türlü..yumurtam düzgün çatlamıyor diye ben istedim iğne doktordan..oda sen istiyosan vurun tabi dedi..ya iğneden ya klomenden bilmiyorum ama bu tedaviden fayda gördüm ben dilerim sizlerde görürsünüz..Kızlar merhaba bende bir kere klomen kullandım iğne vermedi , sonra gittiğimde dağılmış dedi.. İğneyi bizim isteğimizle mi yapıyolar
Inşallah canım, sende Bebeğini sağlıkla kucağına alırsın inşallah..haziranda klomen kullandım yaklaşık 3 defa falan kontrole gittin iğne vermedi de merak ettim sagol canım.. Bende ovulasyon testi Yaptım hiç bişi anlayamadım.bu ay doktora gidicem artık Hemde ovulasyonşa takip etmek istiyorumcanım yumurtanın kaliteli düzgün bir şekilde çatladığını doktorun anlayabilmesi için en az bir hafta sürekli yumurtnı kontrol etmesi gerekir...bu da birçok doktorun zoruna gittiğinden takip yapmıyorlar..ya sadece klomen veriyorlar yada klomenle beraber çatlatma iğnesi..ama adetlerin düzgünse genellikle çatlatma iğnesi vermiyorlar..ama düzgün aralıklarla adet gördüğü halde yumurtası çatlaması gerektiği zamanda çatlamayanlar var..bende düzgün adet görüyordum ama ovulasyon testi yaptım 2-3 ay yumurtanın çatladığı anı bulamadım..3-4 gün koyuya yakın renk olup tam koyu çıkmıyordu bi türlü..yumurtam düzgün çatlamıyor diye ben istedim iğne doktordan..oda sen istiyosan vurun tabi dedi..ya iğneden ya klomenden bilmiyorum ama bu tedaviden fayda gördüm ben dilerim sizlerde görürsünüz..
Cnm senin ilk kullanman mi?Inşallah canım, sende Bebeğini sağlıkla kucağına alırsın inşallah..haziranda klomen kullandım yaklaşık 3 defa falan kontrole gittin iğne vermedi de merak ettim sagol canım.. Bende ovulasyon testi Yaptım hiç bişi anlayamadım.bu ay doktora gidicem artık Hemde ovulasyonşa takip etmek istiyorum
Haziranda ilk kez klomen kullandım canımCnm senin ilk kullanman mi?