Gebeliğe Hazırlık Klomen kullananlar yardımcı olabilir mi ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ozamn riske atmamk için vermiştir kendiliğinden çatlayıp çatlamadıgına kontrole gidin bence.

Klomen yumurta bende en fazla 2 tane yapıo düzgün büyümüş olarak bakalım bu ay kaçtane olacak ve tutacakmı

Evet ben de kontrole gitmeyi düşünüyorum tekrardan. Çünkü kasık ağrısı yapmaya başladı.
O şekide büyüyüp çatlamaya biliomus yumurtalıklar sonradan kist oluşuyormus o yüzden kontrol süreniz varsa bi gözükün bende de klomen karında şişkinlik yaptı ki :)

göğüslerim sert şuan ve arada baş dönmesi yapıyor oda masa başı işle ugrastıgım için etki yapıyor başka da belirti yok canm
Benim de göğüs uçlarım çok hassaslaştı kasıklarımda da ara ara batmalar oluyor. Sabahları da mide kazıntısı çok oluyor. Onun dışında bişey yok. İnşallah bu sefer tutar.

Klomen yumurta bende en fazla 2 tane yapıo düzgün büyümüş olarak bakalım bu ay kaçtane olacak ve tutacakmı

Klomen kullandıgım ay tek yumurtam vardı bu ay kullanmadım en az üç tane var dedi dr göremedikleri de olabilirmiş küçük görünen üç beş tane var diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…