Gebeliğe Hazırlık Klomen kullananlar yardımcı olabilir mi ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar doktora kontorle girdiğimde direk çatlatma iğnesi yazdı. Ben de eşim gitti bunu biliyordunuz diyince o zaman çatlatma iğnesini kullanma dedi. En azından yumurtaların iyi büyümüş onu görmüş olduk dedi. Şimdi klomenden midir nedir bilmiuorum birkaç hamilelik belirtiai yaşıyorum. Tabi ilacın etkisi de olabilir. Allah büyük bakalım ne olacak.
Ozamn riske atmamk için vermiştir kendiliğinden çatlayıp çatlamadıgına kontrole gidin bence.

Canım ben de kullandım. Adetime 4 gün kaldı. Bakalım ne sonuç verecek. Ama ben yumurtalar büyüdükten sonra bi ilişki olmadı çünkü eşim yoktu. Klomeni kullanırken ilişki oldu o da küçük bir ihtimal tutar diye bekliyorum.
Klomen yumurta bende en fazla 2 tane yapıo düzgün büyümüş olarak bakalım bu ay kaçtane olacak ve tutacakmı

göğüslerim sert şuan ve arada baş dönmesi yapıyor oda masa başı işle ugrastıgım için etki yapıyor başka da belirti yok canm
Benim de göğüs uçlarım çok hassaslaştı kasıklarımda da ara ara batmalar oluyor. Sabahları da mide kazıntısı çok oluyor. Onun dışında bişey yok. İnşallah bu sefer tutar.

Klomen yumurta bende en fazla 2 tane yapıo düzgün büyümüş olarak bakalım bu ay kaçtane olacak ve tutacakmı

Klomen kullandıgım ay tek yumurtam vardı bu ay kullanmadım en az üç tane var dedi dr göremedikleri de olabilirmiş küçük görünen üç beş tane var diyo

Back