Gebeliğe Hazırlık Klomen kullananlar yardımcı olabilir mi ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

DURU_SU_3333

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2017
323
185
103
31
Merhaba kızlar. 1.5 yıllık evliyim. Eşim asker senede 2 defa geliyor o da 24 gün kalıp gidiyor. Bebek istiyoruz fakat olmuyor. Dün doktora gittim bana klomen verdi. 5 gün kullanıp kontrole gidecem. İyi hoş ta 5 gün sonra eşim gidiyor zaten. Neyin kontrolünü yapacak ? Doktorda biliyor eşimin gideceğini. Bu şekilde kullandığımda bi zararı olur mu ? Veya klomen kullanmaya başlayıp 3. Gününde felan hamile kalan var mı ?

Canım o zaman sen boşuna kullanıyorsun çünkü klomenin amacı yumurtani büyütmek eğer çatlama problmin varsa birde iğne yapar. Bu süreçten sonra eşine ihtiyacın var ilişki olmalı yoksa o yumurta boşa gider. Doktor boşuna neden kullandırıyor çok saçma .

Şimdi asistanıyla konuştum doktor muayenedeymiş. Biz seni hamileliğe hazırlıyoruz sen kullan gel bi sorun olmaz. Dedi. Ben yine bişey anlamadım. Kist oluyormuş yumurta çatlamazsa ben boşuna kullanmak istemiyorum dedim. Hiçbir şey olmaz sen kullan gel dedi. Kafamı karıştırdı.

Bir bildiği vardır belki biz ondan iyi bilecek değiliz ama bana saçma geldi boşuna neden kullanacaksınız ki. Ben 3 defa kullandım bu hafta belli olacak adetim gelirse klomen kullanmayacağım iğneye gececegiz. Eşinin onumuzdeki ay yumurtlama döneminde yanında olacağı kesin olsa da kullansn. Zaten klomeni en fazla 6 ay kullanılması öneriliyormus fazlası zararmis

Anladım.. Bakalım pazartesi kontrole gidecem. Sizin iğne diye bahsettiğiniz aşılama yöntemi mi yoksa başka bir iğne mi ?

Canım ben de kullandım ve bu ilaçların etkisi 6 ay sürüyor yani düzene sokuyor yumurtlamayı bana doktorum söyledi. Belki o yüzden devam ettiriyordur. Yani yumurtalıkları resetleyip çalışmaya zorlamak gibi düşün.

Anladım canım. Telefonda da asistanı buna benzer bişey söylemişti. Vücudunuzu hazırlıyoruz dedi tan anlamamıştım. Şimfi daha iyi anladım. Bi zararı var oldu mu peki 6 ay kullanımdan sonra ?

Anladım canım. Telefonda da asistanı buna benzer bişey söylemişti. Vücudunuzu hazırlıyoruz dedi tan anlamamıştım. Şimfi daha iyi anladım. Bi zararı var oldu mu peki 6 ay kullanımdan sonra ?
Benim doktorum 3 ay kullandırdı daha sonra vermedi. 6 ay da bu ilaçların etkisi devem eder dedi yani şuan ilaçsız dönemdeyim. Haftaya hsg çekilip tüplerime bakılacak. Beklemedeyim yani.

Benim doktorum 3 ay kullandırdı daha sonra vermedi. 6 ay da bu ilaçların etkisi devem eder dedi yani şuan ilaçsız dönemdeyim. Haftaya hsg çekilip tüplerime bakılacak. Beklemedeyim yani.
Hsg yapıldığı ay iğne yada ilaç tedavisi yapılır mı? Eğer hamile degilsem bana da hsg cekilecek,klomen ise yaramadi iğne tedavisine gececegiz . Merak ettiğim hsg yapılan ay başka tedavi yapılıyor mu

Yok canım doktorum bana sadece hsg çekecek başka tedavi yapmayacak bu ay. Hsg den sonra da birkaç ay ara verecek kendiliğinden olur belki diye. Eğer öyle de olmazsa aşılamaya geçicez sonbahar gibi. H Hatticeee32

Yok canım doktorum bana sadece hsg çekecek başka tedavi yapmayacak bu ay. Hsg den sonra da birkaç ay ara verecek kendiliğinden olur belki diye. Eğer öyle de olmazsa aşılamaya geçicez sonbahar gibi. H Hatticeee32
Anladım canım hayırlısı olsun hamile kalmazsam bu ay benimde çekilecek hatta senin tarihlerde benimde yapilabilir. Yine haberleşelim. Acıdi mı noldu konuşalım. Narkozlu mu istiyorsun

Anladım canım hayırlısı olsun hamile kalmazsam bu ay benimde çekilecek hatta senin tarihlerde benimde yapilabilir. Yine haberleşelim. Acıdi mı noldu konuşalım. Narkozlu mu istiyorsun
Yok canım anestezisiz olacak doktor çok ağrımaz dedi, benim de acı eşiğim yüksek dayanırım dedim. Benim haftaya perşembe yapılacak inşallah sorunsuz çıkar.

Kızlar doktora kontorle girdiğimde direk çatlatma iğnesi yazdı. Ben de eşim gitti bunu biliyordunuz diyince o zaman çatlatma iğnesini kullanma dedi. En azından yumurtaların iyi büyümüş onu görmüş olduk dedi. Şimdi klomenden midir nedir bilmiuorum birkaç hamilelik belirtiai yaşıyorum. Tabi ilacın etkisi de olabilir. Allah büyük bakalım ne olacak.

Kızlar meraba bende klomen kullanıorm fikirlerinizi alabilir miyim
Canım ben de kullandım. Adetime 4 gün kaldı. Bakalım ne sonuç verecek. Ama ben yumurtalar büyüdükten sonra bi ilişki olmadı çünkü eşim yoktu. Klomeni kullanırken ilişki oldu o da küçük bir ihtimal tutar diye bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…