Gebeliğe Hazırlık Klomen kullananlar yardım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kan vermeden bilemzsn bana doktorum 14 gün ver demişti bn erkndn verdm kanı sen iyi beklemssn
Daha normal adet günüm gelmedi ya o yüzden sabrediyorum aslında iğne yaptırınca daha erken oluyo adet diyorlar da ben yine de tam gümünü beklemek istiyorum çok korkuyorum açıkcası

Daha normal adet günüm gelmedi ya o yüzden sabrediyorum aslında iğne yaptırınca daha erken oluyo adet diyorlar da ben yine de tam gümünü beklemek istiyorum çok korkuyorum açıkcası ☹
Onu sen bilirsn bana doktorum 15 gün sonra ver dedgi için verdm :)

Ilk ayda mi tuttu ne kadardir deniyordunuz? Bende cok yeniyiz aslidna 3 ay oldu ama cok
Istiyorum
Ve adet duzensizliklerim
Basladi stres etkiledi sanirm birdahaki ay klomen ve catlatma ignesi denicez ins tuutar

Ilk ayda mi tuttu ne kadardir deniyordunuz? Bende cok yeniyiz aslidna 3 ay oldu ama cok
Istiyorum
Ve adet duzensizliklerim
Basladi stres etkiledi sanirm birdahaki ay klomen ve catlatma ignesi denicez ins tuutar
Evet ilk defada oldu binlerce şükür olsun bende adet düzenszlkleri yüzündn gitmştm klomen kullanıp catlatma iğnesi oldm ardındn işte

Nerede kan verdin hep ayni yerde mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…