Gebeliğe Hazırlık Klomen kullananlar yardım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Semaknc

Bal oğullarım sağlıkla gelin 😍♥️
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2019
2.238
2.693
83
31
Arkadaşlar bu ay günde bi tane olmak üzere klomen kullandım 5 gün bugün reglin 11.günü bi tane 18 mm yumurtam oluşmuş doktor ovitrelle iğne yaZdı normalde yumurtamın oluşması veya çatlaması konusunda sıkıntım yoktu sadece takviye olsun diye kullandırttı klomeni. Şimdi sorum şu bu ilacı kullanan herkes bu iğneyi yaptırdı mı yoksa kendi kendine de çatlar mı ? İki tane de 13 mm yumurtam varmış iğneyi yaptırmaSam onlar çatlamaz mı lütfen bilgisi olan yardım etsin

Ben uzun sure kullandım her seferinde çatlatma ignesini vurdum.
Canım ben 4 ay önce klomen ve catlatma ıgnesı ile hamıle kalmıştım ama maalesef 7 haftalıkken düşük yasadım aslında benım eşimde sorun vardı o da 4 ay önce düzelince cabuk tutsun diye catlatma ıgnesı denemiştim ve su an kürtajdan sonra 3. Ayım bu ay klomen kullandım iki yumurtam olmustu bırı 20 bırı 22 mm Ken kendiliginden catladı iğne istemedim o iğnenin recetesınde normal yolla kalınan hamılelıge gore düşük riski cok daha fazla yazıyor ve bu riski göze almak istemedim bugun doktorun yanına gittim iki yumurtamın da catladıgını öğrendım

İnşallah hayirlisi ile bu ay gelir mucizen.

Ben uzun sure kullandım her seferinde çatlatma ignesini vurdum.
Bende yaptırıcam canım inşallah aldım iğneyi inşallah güzel sonuçlanır
Bunu ben doktoruma söyledim hiç alakası yok dedi canım ya bu ay bi deniycem bakalım inşallah okur bu defa

Bende yaptırıcam canım inşallah aldım iğneyi inşallah güzel sonuçlanır

Bunu ben doktoruma söyledim hiç alakası yok dedi canım ya bu ay bi deniycem bakalım inşallah okur bu defa
Canım tabı bunu kullanıp dogum yapan insanlar da var ama normal yolla kalınan hamılelıge gore düşük riski fazlaymış recetesınde bıle yazıyor ben bunu doktorumla konuştum evet risk biraz daha fazla dedı o yuzden bu ay iğne denemedim ve cok şükür kendiliginden catladı

Bende yaptırıcam canım inşallah aldım iğneyi inşallah güzel sonuçlanır ☺

A
Bende yaptırıcam canım inşallah aldım iğneyi inşallah güzel sonuçlanır ☺

Amin Allah gönlune göre versin inş..Ben kendim vurruyodum göbekten kevgire donmustüm her ay vurmaktan:)

Canım bende klomen kullandım sabah aksm içtim 5 gn boyunca sonra doktoruma gittim büyümüştü catlatma ignesi oldm ogn 22 olmştu yumrtm dedigi saatlere uydk 8 gün verdm kan 8.22 ckmstı 10 gün 6.02 kan degerm olmuck tutmadı sandm 12 gün yaptım ki 59.04 doktoruma söledm 2 gn snra 14 gün 255.81 cktı hamileymdim suan hatta 4 ayımdaym şükürler olsn

Maşallah canım darısı başıma inşallah normal adet tarihim 2 gün sonra iğneyi yaptıralı 18 gün oldu hala beklemedeyim bakalım bende

Belirti yaşamış mıydınız hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…