- 2 Aralık 2017
- 75
- 39
- 3
- 31
- Konu Sahibi Ebruaydogan06
-
Evet canım ikinci ayım benim tedavi biraz farklı doktor benim yaşadığım şehirde değil :) kontrol ettiremiyorum dört aylık bi tedavi yazdı bakalım ilaçlarımı düzenli kullanıyorum bu ikinci aym işte adetime 6 gün kaldı adet olmazsam bi sonraki ay devam edeceğim yine ama bu ay yumurtam çatladı eminim ağrılarımdan ve çatlama akıntsndan anladım canım hayırlısı. Rabbim cümlemize nasip etsinHadi ebrucum inşaallah Rabbim gönlüne göre versin peki 2. İnci ayinmi klomen tedavinin
Hadi hayırlısı bakalımAmin ebrucum inşallah bende adet söktürücü kullanmaya başladım adet olduktan sonra doktora gitcem ilaçlara baslicaz
Klomen kasık agrısı yapar tatlım bende de var kasık ağrısı.kızlar merhaba,bende sizler gibi klomen kullandım günde 2 tane5 gün bu ay ..adetime 15 gün var daha ama kasıklarımda çok ağrı var..bana doktor kistin var demişti geçen ay bu ay yumurta takibini yaparken göremedim dedi kafam karıştı bu ağrıların sebebi kistten mi klomenden mi çözemedim..kistim varken klomen vermesi de normal mi??
Ebrucum nasilsin seni merak ettm varmi bir haberHadi hayırlısı bakalım
Siz kaçıncı defadır kullanıyorsunuzKlomen kasık agrısı yapar tatlım bende de var kasık ağrısı.
2Siz kaçıncı defadır kullanıyorsunuz
Kızlar ya ben polikistik overliym bilenler bilir yumurtlama problemim var. Adetlerim düzensiz 2.5 yıllık evliyim. Tedaviye başladık ilk etapta dört ay klomenle stresliyim açıkçası. Klomen bitti yumurta takibi yaptıramyrm çalıştığım için izin de problem. Bi sıkıntım var üç haftadır hastayım griple başladı öksürük boğaz enfeksiyonu devam ediyor geçmiyorda sizlere sorum. Şuan bişey yok tabi hamilelik falan ama ben ilaç içemiyorum korkumdan. İlaçlara yan etkisi olur yada ne bileyim sağlam ve büyüyen yumurtalar varsa onlara zararı olur diye. Yanlış mı düşünüyorm ki bi yardımcı olsanız
Nazan meraba ben deniz25190325 hesabının sahibiyim o hesabı kapattım o dönem yazamadım malesef bu yeni hesabim nasılsın hamile değilim rahim filmi geçen hafta çekemediler çünkü rahim ağzınin büyük bölümü tikaliymis kapalıymış bilgin var mi böyle birseyden sanırım ameliyatla açacaklar cok üzgünüm korkuyorumcnm naptin test yaptin mi
Ben 1 ay kullandım benimde çok gelmişti erken gelmisti o ilac da oluyor diye biliyorum gecikme veya erken olma az veya çok olma oluyor sanırımKızlar klomen kulluandığınız ay adette azalma yede arta oluyo mu sizde iki aydır kullanıyom gecen ay hap kahve geldi kanama bikaç gün gecikmeli, bu ay da bi hafta önce geldi ve bayada çokkk ne diyosunuz bilgisi olan varmı
Nazan meraba ben deniz25190325 hesabının sahibiyim o hesabı kapattım o dönem yazamadım malesef bu yeni hesabim nasılsın hamile değilim rahim filmi geçen hafta çekemediler çünkü rahim ağzınin büyük bölümü tikaliymis kapalıymış bilgin var mi böyle birseyden sanırım ameliyatla açacaklar cok üzgünüm korkuyorum
Başlayabilirsin canim bazı doktorlar 4.gun başlatıyorlarKizlar klomene adetin 4.gunu baslaniyomu ben dus balamamistim bugun 4.gunum baslayablrmiyim
Genelde 5. Gün diyorlar ama canm doktorun ne dediKizlar klomene adetin 4.gunu baslaniyomu ben dus balamamistim bugun 4.gunum baslayablrmiyim
Inşallah canım tüm isteyenler Inşallah:)meraba cnm bende hamle deglim tekrar klomene baslcam hoc blmyorum ki cnm bende bole bisi yoktu ama korkma genede tedavni olurusn en kisa zamandada hamis kalirsin ins cnm
lk gittigim doktor 4.gun baslatti ama baska doktora gttim3.gunu basla demisti dun baslayamadm bugun 4.gunum bugun basliyayim ozaman cnmGenelde 5. Gün diyorlar ama canm doktorun ne dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?