Gebeliğe Hazırlık Klomen kullananlar yardım!!!

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hadi ebrucum inşaallah Rabbim gönlüne göre versin peki 2. İnci ayinmi klomen tedavinin
Evet canım ikinci ayım benim tedavi biraz farklı doktor benim yaşadığım şehirde değil :) kontrol ettiremiyorum dört aylık bi tedavi yazdı bakalım ilaçlarımı düzenli kullanıyorum bu ikinci aym işte adetime 6 gün kaldı adet olmazsam bi sonraki ay devam edeceğim yine ama bu ay yumurtam çatladı eminim ağrılarımdan ve çatlama akıntsndan anladım canım hayırlısı. Rabbim cümlemize nasip etsin

Reactions: Dku
Merhaba arkadaşlar. 2 aydır yumurta takibi olmadan klomen kullandim. Bu ay reglim 7 gun gecikti. 3. Gun gecikmede test yaptim ama negatif cikti. Hicbir agrim belirtim yok. Doktora haftaya gidicem. Sizce kist mi olmustur ?

kızlar merhaba,bende sizler gibi klomen kullandım günde 2 tane5 gün bu ay ..adetime 15 gün var daha ama kasıklarımda çok ağrı var..bana doktor kistin var demişti geçen ay bu ay yumurta takibini yaparken göremedim dedi kafam karıştı bu ağrıların sebebi kistten mi klomenden mi çözemedim..kistim varken klomen vermesi de normal mi??

Klomen kasık agrısı yapar tatlım bende de var kasık ağrısı.

Bebek sahibi olmak isteyipte bazı engeller olması sizi biraz üzelir fakat günün birinde bebeğinizi kucağınızı aldığınız zaman mutlu olacaksınız eminim.

cnm naptin test yaptin mi
Nazan meraba ben deniz25190325 hesabının sahibiyim o hesabı kapattım o dönem yazamadım malesef bu yeni hesabim nasılsın hamile değilim rahim filmi geçen hafta çekemediler çünkü rahim ağzınin büyük bölümü tikaliymis kapalıymış bilgin var mi böyle birseyden sanırım ameliyatla açacaklar cok üzgünüm korkuyorum

Kızlar klomen kulluandığınız ay adette azalma yede arta oluyo mu sizde iki aydır kullanıyom gecen ay hap kahve geldi kanama bikaç gün gecikmeli, bu ay da bi hafta önce geldi ve bayada çokkk ne diyosunuz bilgisi olan varmı

Ben 1 ay kullandım benimde çok gelmişti erken gelmisti o ilac da oluyor diye biliyorum gecikme veya erken olma az veya çok olma oluyor sanırım

meraba cnm bende hamle deglim tekrar klomene baslcam hoc blmyorum ki cnm bende bole bisi yoktu ama korkma genede tedavni olurusn en kisa zamandada hamis kalirsin ins cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…