- Konu Sahibi Ebruaydogan06
-
Yok yaa aslında çok düşünmüyorum.hatta bazen araya soğukluk bile girio. olursa olr olmazsa yapacak bişey yok varsın kardeşte olmasn diyorum bazen kendi kendime, çünkü düşün düşün şiştim bide ilaçlar şişirdi tam oldu vallaCanım benim öğle surekli dusunme benim çok büyüdü bak ama Rabbim vaktini bilir duva etcez sağlıklı sahatli olsn geç olsn dicez allahim yardımcımız olsun gülüm inş
Bugün benimde yumurta takibim vardı solda 1tane 15milimlik yumoş oluşmuş.fakat rahmin biraz ince dedi şimdide o sorun var bide 11.gün için yeterli buyumemis mi acaba diyorum
Haklısın cnm rahatlatilmak ıyı geldi.cuma gününede daha büyümüş olur ozaman.ama rahmin hâlâ ince demesi canımı sıktı biraz, aksine bu ayda okadar az adet oldumki bide kist vardı hangi ara bu derece inceldi anlamadimcnm cok guzel buyunus 13.gunde ancak tamamen okusur benim doktor 7.gunde gtmistim kontrole 13.gunde okur daha yeni buyumeye baslyo demsti bana ve 13.gun gittigimde 21 ve 22 mm yumurtam vardi cnm duusnme bunlari yumurtalarin buyurler bi kacgune
Canım sorun var mı peki eski mesajlara bakamadım bu ara misafir iş yeri yoruluyorm hatırlayamadım. Bende senin gibiyim ikinci klomenim bitti mucize gibi yumurtanin çatladını hissettim gördüm de çok şükür onun bi akıntısı varmış. Umutsuzdum ben olmayacak heralde diyordum şimdi bu ay iple cekicem kan vereceğim zamanı... Ben klomenden sonra incir e başladım. İlk ay boş geçince dedim heralde yumurta çatlamadi ikinci ay yani bu ay da incir havuç kürü deniyorm.. Gerisini Rabbime bırakıyorum inşallah burda hepimiz birbirimize hamilelik haberi veririzhsg cektrdim cnm bi sknti ckmadi uc ay bekledik gene olmadi snra klomene basladim catlatma ignesi yaptirdim snra adet oldum smdi tekrar klomene basladim cnm ikinci ayim bu ay
Sağol canım mesajın için artık daha rahatımİlacların hic bi zararı olmaz, hatta hamileyken ben bi sürü ilac kullanmıstım, degerler 2000 i görünce bebek etkilenmeye baslıyor, iciniz rahat olsun
Canım sakıncası olacağını düşünmüyorum kan da negatifse sıkıntı yok. Yinede emin olayım diyorsan bi kaç gün sonra kan testini tekrarla hala negatifse erteleme yani. Birde doktoruna da sorsan olur olası bi hamilelik te veya hamilelik şüphesinde birlikteligin sakıncası olur mu diye..Bayanlar nasılsınız birşey sorcam simdi benim kanımda negatif çıktı ben peki esinle birliktelik düşüne bilirmiyim yoksa yapmiyalim mi
Canım sorun var mı peki eski mesajlara bakamadım bu ara misafir iş yeri yoruluyorm hatırlayamadım. Bende senin gibiyim ikinci klomenim bitti mucize gibi yumurtanin çatladını hissettim gördüm de çok şükür onun bi akıntısı varmış. Umutsuzdum ben olmayacak heralde diyordum şimdi bu ay iple cekicem kan vereceğim zamanı... Ben klomenden sonra incir e başladım. İlk ay boş geçince dedim heralde yumurta çatlamadi ikinci ay yani bu ay da incir havuç kürü deniyorm.. Gerisini Rabbime bırakıyorum inşallah burda hepimiz birbirimize hamilelik haberi veririz
Yumurtalarn çatlıyor mu takip ettiriyo musun.. Her ay adetin düzenli mi mesela. Bide prolaktin hormonun yüksek değilse normal degerdeyse eğer incir al canım sen yine tevekkül et tabiki Rabbim ne zaman nasip etmişse o zaman olacak ama yinede sebeplere sığınmak lazım. İncir ve havuç kürü dene klomen bitince 7 gün inşallah olurda bana da dua edersin.... Zararı olur diye düşünme istersen aktara sorabilirsin ben çok araştırdım yapmadan önce ve faydasını oldu yumurtam çatladı. Eğer ki çatlama sorunu da yoksa doktor öyle diyorsa bekle bakalım zamanı var demek ki Allah yardımcın olsun canımyok cnm esmdede bendede bi sorun yok ama 3 yildir gebelk olmadi bu ikinci klomenim bu aksam bitecek iste bakalim herseyn hayirlisi ben kur felan hic denemyorum cnm allah nasip ederse olur ins
gecen sene vir ay klomen tedavisi gordugumde yumurtalar kendiligindne catlamisti ignede vurulmadna catladi bi sorun olmamisti adetlerim bu aralar cok duzensizdi 20 gun gecktigim bir hafta geciktigim olrdu gecen ay catlatma ognesi vuruldum adetm de 2 gun erken geldi nrmalde gecikirdim hep butun kan testleir hormon testleri yapilmisti amq bisi yok dediler kac tane doktora gttm bi sknti da yokmus demekki zamani var bekliyorum bende incirde hic yiyemem bi kere zorla yiyin dedm az daha kusuyodum onu yutana akdar baya eziyet cekyorum baklam bu ayda olmazsa bisiler ederim heraldeYumurtalarn çatlıyor mu takip ettiriyo musun.. Her ay adetin düzenli mi mesela. Bide prolaktin hormonun yüksek değilse normal degerdeyse eğer incir al canım sen yine tevekkül et tabiki Rabbim ne zaman nasip etmişse o zaman olacak ama yinede sebeplere sığınmak lazım. İncir ve havuç kürü dene klomen bitince 7 gün inşallah olurda bana da dua edersin.... Zararı olur diye düşünme istersen aktara sorabilirsin ben çok araştırdım yapmadan önce ve faydasını oldu yumurtam çatladı. Eğer ki çatlama sorunu da yoksa doktor öyle diyorsa bekle bakalım zamanı var demek ki Allah yardımcın olsun canım
Canım hayıt bitkisini denedin mi hiç. Miden hassas onu anladım hani incir bende bayıla bayıla yiyemiyorum çok şekerli geliyor ama benim sorun belli ya yumurtlamayı kolaylaştırıyormus yedim ve elhamdülillah cevabını aldım inşallah bu ay tutunur bebeğim. Sana da tavsiyem Saraçoglunun videolarını izle sebepsiz infertilite senin ki ya onun içinde hayıt ı öneriyor. İzle sonra da tedavinin sonucunu alamazsan iyi bi aktara git durumunu anlat onlar çok yardımcı oluyor hayıt kadınlar için yaratılmış öyle duydum herşeye iyi gelen bi bitki imiş bütün kadın hastalıklarına emin ol vücudumuza aldığımız ilaçlardan daha da iyiler kimyasal o ilaçlar biliyosun. Dene derim bişey kaybetmezsin dene ve yine olmazsa da üzülme hiç ummadığın anda nasip olur da şaşar kalırsın. Dua etmekten de başka bişey gelmiyor elimizden canımgecen sene vir ay klomen tedavisi gordugumde yumurtalar kendiligindne catlamisti ignede vurulmadna catladi bi sorun olmamisti adetlerim bu aralar cok duzensizdi 20 gun gecktigim bir hafta geciktigim olrdu gecen ay catlatma ognesi vuruldum adetm de 2 gun erken geldi nrmalde gecikirdim hep butun kan testleir hormon testleri yapilmisti amq bisi yok dediler kac tane doktora gttm bi sknti da yokmus demekki zamani var bekliyorum bende incirde hic yiyemem bi kere zorla yiyin dedm az daha kusuyodum onu yutana akdar baya eziyet cekyorum baklam bu ayda olmazsa bisiler ederim heralde
Canım hayıt bitkisini denedin mi hiç. Miden hassas onu anladım hani incir bende bayıla bayıla yiyemiyorum çok şekerli geliyor ama benim sorun belli ya yumurtlamayı kolaylaştırıyormus yedim ve elhamdülillah cevabını aldım inşallah bu ay tutunur bebeğim. Sana da tavsiyem Saraçoglunun videolarını izle sebepsiz infertilite senin ki ya onun içinde hayıt ı öneriyor. İzle sonra da tedavinin sonucunu alamazsan iyi bi aktara git durumunu anlat onlar çok yardımcı oluyor hayıt kadınlar için yaratılmış öyle duydum herşeye iyi gelen bi bitki imiş bütün kadın hastalıklarına emin ol vücudumuza aldığımız ilaçlardan daha da iyiler kimyasal o ilaçlar biliyosun. Dene derim bişey kaybetmezsin dene ve yine olmazsa da üzülme hiç ummadığın anda nasip olur da şaşar kalırsın. Dua etmekten de başka bişey gelmiyor elimizden canım
Dene bence de diyorum ya aktara git kendin durumları anlat ama güvenilir birisi olsun lokman Hekimler iyi oluyor genelde. Çok yardımcı oluyor ya hayıt ın kapsülü de varmış otunu içmeyenler için araştır canım ona Allah yardımcımız olsun da birbirimize müjde verelim burdanhayiti duydum cnm hatta esime bi kac ay oncesnde aldirdim bi sure kllandm snra biraktim fazla kullanmadim esimede caksir otu aldiridm ona verdm ama bi kac gun sadece biraktim bu ay olmazsa gene hayita tekrar baslarim cnm denemekte fayda var genede allah ins nasip eder tum isteyenlere anne olmayi
Canım benim bi arkadasim da da enfeksiyon vardı şuan bir aylık hamile hiç korunmadi uzun bi süre kalamadı hamile ama tedavi olmuş ve enfeksiyon geçince hamile kalmış. İçin rahat olsun belki de o engel oluyodurKızlar ben adet oldum dokuz ocakta.smear baktırmıştım enfeksiyon çıktı.doktorumu değiştirmiştim.smear aldı ve daha altı aydır deniyorsun gerek yok klomene falan dedi.enfeksiyonunu önce temizleyelim dedi antibiyotik falan yazdı.enfeksiyon da engel olur dedi.bide senin herşey normal daha erken niye kullandın klomen falan dedi.önceki doktor da hızlandıralım diye yazmıştı klomeni.valla bu doktorlar hepsi farklı bişey söylüyor anlamadım.bakalım bu ay da ilaçları kullanıp normal deniycem yine
Dene bence de diyorum ya aktara git kendin durumları anlat ama güvenilir birisi olsun lokman Hekimler iyi oluyor genelde. Çok yardımcı oluyor ya hayıt ın kapsülü de varmış otunu içmeyenler için araştır canım ona Allah yardımcımız olsun da birbirimize müjde verelim burdan
Canım duyduğum kadarıyla çatlatma iğnesi bebek yoksa adet ı getiriyomus ama biraz da geciktiriyomus.. Adet söktürücü olarak duphaston tavsiye ederim ben tedavi aşamasında kullanıyorum klomen bitiyor 9 gün ara diyor doktor o arada değerlendir diyor... 9. Gün duphaston a başla diyor... Duphaston bitince adetin gelmezse kan ver diyor... Anlatabilmisimdir inşallah. Bu arada duphaston bebek varsa koruyormus yoksa adet oluyomhsshnSelam kızlar ben 2 yildir adet olmuyordum daha önce bahsetmiştir klomen kullandm ,ilk ayim negatif çıktı şimdi ben normal yolla adet olamiyordum catlatma iğnesi benim adet olmama yardımcı olurmu sizce doktor bekle kendiliğinden olabilirsin dedi eğer olmazsam adet söktürücü kullan dedi zararı olmazmi sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?