- Konu Sahibi Ebruaydogan06
-
Yok canım bat bugündü ama gelmedi adetim.dört gün önce test yaptırmıştım kanda negatifti.işin garibi benim adetin ilk günü çok sancı olur ve lekelenmeyle başlar adetim.ama bugün hiç sancım yok çok hafif kahve bi leke geldi az önce sonrası gelmedi.ama bu ay olmadı eminimKızlar varmı bebiş klomen fayda sağladı mı? Banada verdi 3 gün sonra başlayacağım merak ettim ?
Amiiinn inş cnm bugün pozitifi görürsün de buda senin ilk ve son tedavin olur.kadın olmak zor, anne olmabilmek için o yolda birsürü zorluğa katlanmaya razı oluyosun çektiğin acıları gözardı ediyosun. Sen ümidini kaybetme Rabbimin izniyle o duyguyu tadacaksin, güzel haberlerini bekliyorum inş kuzum...Tuğbacım ilk tedavim aralıkta klomen başladım aşılama tüp bebeğe gerek yok dedi doktor eşimin sonuçları iyimis pko hastasiyim bende ama ilginc olan 2 yildir hic kendiliğinden adet olmadım hep hapla adet oldum 3 yildir evligim hic korunmadik olmadı catlatma iğnesi 23 aralıkta oldum yarin iste kan vercem allahın izniyle inş kurban olduğum Rabbim hepimize nasip eder esnada 2 inciyi veriri inşallah gülüm
Hadi bakalım son saatler için geri sayım başladı deseneAmin gülüm inşallah sabah kan verdim yarin 13:30 da sonuç çıkacak dedi beklemek zor valla umudumu hic bir zaman yetirmiyorum Rabbim büyük hayırli evlatlar nasip etsn cumlemize kuzum
Streste etkiler sakin olmaya çalış diyicem ama bende yapı gereği heyecanlı stresliyimdr buda yoruyo insanıAynen gülüm vallaçok fenayim ama bugün izinliydim hep yattım valla basımı kaldiramiyorum
Canım tüplere baktılar mı hsg çektiler mi yanidoktorla gorusup ole basla cnm bende 52 kiloyum 21 yasindayim cnm 3 yildir evliyiz esmde de bendede bi sorun yok sadece ilk iki ay korunmustum daha da korunmadim ama hic hamilelik olusmadi
Canım tüplere baktılar mı hsg çektiler mi yani
Naptin cnm tahlil sonucunu aldın mı merak ettimİnş tugbacim yarin kan aldircam
Tugbacim ve diyer hanimlarve nazancim çok ama çok üzülerek sizlere negatif diyorum ve basıma neler geldi dünden beri çok stres yaşadım kan verdim sorun olmuş bugün isten izin aldım tekrar kan verdim koşa koşa gittim ve negatif cevabi aldim doktoru aradım adetliyken gel dedi
Hadi yaa üzüldüm. seni çok iyi anlıyorum cnm kolay değil ama dediğin gibi umudunu kaybetme inş en yakın zamanda Rabbim çektiklerinin mükafatını verirTugbacim ve diyer hanimlarve nazancim çok ama çok üzülerek sizlere negatif diyorum ve basıma neler geldi dünden beri çok stres yaşadım kan verdim sorun olmuş bugün isten izin aldım tekrar kan verdim koşa koşa gittim ve negatif cevabi aldim doktoru aradım adetliyken gel dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?