Gebeliğe Hazırlık Klomen kullananlar yardım!!!

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Buarada kızlar önceki sayfaları pek okuyamadim ama benim gibi aranızda zorlu süreçler ardından ilk çocuğu olup tekrar ikincisi için uğraşanlar varmı...

Bu ilk tedavinmiydi cnm ve evde hiç test yaptın mı? Buarada yarın sonucunu paylaşırsan sevinirim cnm, inş mutlu haberlerini verirsin burdan, o duygunun nasıl tarifsiz olduğunu şükür tattim. Rabbim sana ve tüm isteyenlere hayirlisiyla tattirir banada 2.ciyi inş

Reactions: Dku
Kızlar varmı bebiş klomen fayda sağladı mı? Banada verdi 3 gün sonra başlayacağım merak ettim ?
Yok canım bat bugündü ama gelmedi adetim.dört gün önce test yaptırmıştım kanda negatifti.işin garibi benim adetin ilk günü çok sancı olur ve lekelenmeyle başlar adetim.ama bugün hiç sancım yok çok hafif kahve bi leke geldi az önce sonrası gelmedi.ama bu ay olmadı eminim

Tuğbacım ilk tedavim aralıkta klomen başladım aşılama tüp bebeğe gerek yok dedi doktor eşimin sonuçları iyimis pko hastasiyim bende ama ilginc olan 2 yildir hic kendiliğinden adet olmadım hep hapla adet oldum 3 yildir evligim hic korunmadik olmadı catlatma iğnesi 23 aralıkta oldum yarin iste kan vercem allahın izniyle inş kurban olduğum Rabbim hepimize nasip eder esnada 2 inciyi veriri inşallah gülüm

Amiiinn inş cnm bugün pozitifi görürsün de buda senin ilk ve son tedavin olur.kadın olmak zor, anne olmabilmek için o yolda birsürü zorluğa katlanmaya razı oluyosun çektiğin acıları gözardı ediyosun. Sen ümidini kaybetme Rabbimin izniyle o duyguyu tadacaksin, güzel haberlerini bekliyorum inş kuzum...

Amin gülüm inşallah sabah kan verdim yarin 13:30 da sonuç çıkacak dedi beklemek zor valla umudumu hic bir zaman yetirmiyorum Rabbim büyük hayırli evlatlar nasip etsn cumlemize kuzum

Amin gülüm inşallah sabah kan verdim yarin 13:30 da sonuç çıkacak dedi beklemek zor valla umudumu hic bir zaman yetirmiyorum Rabbim büyük hayırli evlatlar nasip etsn cumlemize kuzum
Hadi bakalım son saatler için geri sayım başladı desene

Aynen gülüm valla çok fenayim ama bugün izinliydim hep yattım valla basımı kaldiramiyorum

Tugbacim ve diyer hanimlar ve nazancim çok ama çok üzülerek sizlere negatif diyorum ve basıma neler geldi dünden beri çok stres yaşadım kan verdim sorun olmuş bugün isten izin aldım tekrar kan verdim koşa koşa gittim ve negatif cevabi aldim doktoru aradım adetliyken gel dedi

uzuldum cnm ama olsun herseyin hayirlisi ins bidaki aya hamis olursun umudunu kaybetme cnm

Hadi yaa üzüldüm. seni çok iyi anlıyorum cnm kolay değil ama dediğin gibi umudunu kaybetme inş en yakın zamanda Rabbim çektiklerinin mükafatını verir

Bugün benimde yumurta takibim vardı solda 1tane 15milimlik yumoş oluşmuş.fakat rahmin biraz ince dedi şimdide o sorun var bide 11.gün için yeterli buyumemis mi acaba diyorum

Canım benim öğle surekli dusunme benim çok büyüdü bak ama Rabbim vaktini bilir duva etcez sağlıklı sahatli olsn geç olsn dicez allahim yardımcımız olsun gülüm inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…