Gebeliğe Hazırlık Klomen kullananlar yardım!!!

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar çok mutsuzum dün dayanamadım 5 TL gebelik testi aldım negatif çıktı doktorum pazartesi kan testi yap dedi

Kızlar çok mutsuzum dün dayanamadım 5 TL gebelik testi aldım negatif çıktı doktorum pazartesi kan testi yap dedi

bazen idrar testinde cikmayabiliyo cnm kesin sonuc kan testinde belli olur ama bu ay olmazsa uzulme ins bidaki aya hamis kalirsin

Parasetamol içeren ilaçlar kullan canım minoset mesela en güzel ağrı kesici ateş düşürücüdür ve hiç bir zararı olmaz zaten hamileysende sadece bu tür ilaçlar alabiliyorsun. Vitamin alabilirsin onunda gebelikte bir zararı olmaz ( uzun vadede kullanmayacağın için) geçmiş olsun.. yumurtlamana zararlı olacak ilaç türleri mutlaka vardır ama 1 hafta kullandım yumurtam çatlamadı durumu olmaz. Yinede doktoruna danış telefonla arayamıyor musun?

Nazancım inşallah dediğin gibi kanda güzel haber alırım doktor çok net konuştu herşey çok güzel dedi o yüzden üzüldüm bakalım kısmet inş bir daki ay olur

İnşallah canım benim ya senle ilgili hiç konuşmadık hep benim derdimi dinliyorsun sen nasılsın ?

İnşallah cnm ben mesela bu ay adet oldum hemen klomen hala baskıya biliyormuyuz doktor eşliğinde yoksa beklemek lazmmi 1 ay falan canım Rabbim gönlüne gore versin canım

İnşallah cnm ben mesela bu ay adet oldum hemen klomen hala baskıya biliyormuyuz doktor eşliğinde yoksa beklemek lazmmi 1 ay falan canım Rabbim gönlüne gore versin canım

hic ara vermedne 3 ay boyunca kllanman gerekyo cnm bana doktor adetin 3. Gnu basla klomene demisti ama bazi doktorlar 5.gunu baslatiyolar doktor kontrolunde tekrar devam etmen gerekir cnm klomene

Ben 2yil bitti hic adet olmuyorum cnm bana adet söktürücü verdi sonra kolmen verdi ilk kullanisim simdi negatif olursa Arıcam doktoru o zaman yönlendirir beni saol cnm benim Rabbim hayirlisini versin sana da banada ben 68 kiloyum sen kaç kilosun bana hep doktorlar kilo ver dedi kilim çökmüş bebek.için

doktorla gorusup ole basla cnm bende 52 kiloyum 21 yasindayim cnm 3 yildir evliyiz esmde de bendede bi sorun yok sadece ilk iki ay korunmustum daha da korunmadim ama hic hamilelik olusmadi

Ben de 26 yaşındayım 3 yıl bitti evliligimin hic korunmadik 2 yildir adet olmuyorm ama hic pko dediler klomen yeni ilk defa kullandm bu ay bakalım doktorum ne dicek sorcam tabi ona danışmadan kullanmam evlendiğimde 50 kiloydum adet olmaya olmaya aldım kilolari

pko olupda hamile kalan cok kisi var umudunu hic kaybetme allah buyuktur ins olur cnm

Slm kızlar bende aranıza yeni katıldım, günde 1 tane olmk şartıyla bugün klomenin son günüydü.çarşamba da ilk kontrolüm var.merak ettiğim günde 1 tane yeterli geldimi acaba, yumoşlar gelismeyecek die içten içe korkmuyor değilim yaniramazanda beri artık çok yoruldum Rabbim herkesin yardımcısı olsun

Kızlar ben sabah 1 aksam 2 kullandım catlatma iğnesi 23 aralıkta oldum çarşamba kan testi yaptircam duva edin eğer klomen yetmezse doktor adetti attırır canım korkma çok dusunmemeye çalışın inş allahın izniyle hepimiz hamileyiz diye yazarız sayfaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…