Klomen kullananlar yardım edin lütfen 🙏🙏

MutluKedi

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2019
2.043
1.212
133
Arkadaşlar klomen ve çatlatma iğnesinden sonra gününde adet oldum ve o ay gebelik olmadı . Bu ayda adetim çok gecikti Klomen tedavisinde böyle olan var mı lütfen yardım edin ya

Regl düzensizliğo pko filan var mıydı?
ocak ayında klomen kullanıp çatlatma iğnesi vurdurdum o ay gününde adet oldum . 2 ayda bir klomen kullanacağım için şubatta kullanmadım . Bu ay çok gecikti ya pko çok hafif var ve 5 aydır adetim 2yada 3 gün geçse bile olurdum . Bu ay çok gecikti acaba benim gibi olan var mı ki ya

ozmut iğneden 20 gün sonra regl oldu. Senin daha da mı gecıkti?

Arkadaşlar klomen ve çatlatma iğnesinden sonra gününde adet oldum ve o ay gebelik olmadı . Bu ayda adetim çok gecikti Klomen tedavisinde böyle olan var mı lütfen yardım edin ya
Canım klomen bazen kullandığın ay değilde sonra ki ay işe yarıyor kac gün geçti bence var bişey

Canım klomen bazen kullandığın ay değilde sonra ki ay işe yarıyor kac gün geçti bence var bişey ☺☺
Ocakta klomen ve çatlatma iğnesinden sonra 20 ocakta adet oldum. 2 ayda bir klomen kullanacağım için şubatta kullanmadım . 19 şubatta adet olmam gerekiyordu olamadım ve göğüslerim çok acıyor

Test yaptın mı canım?

Doktorunla konuştun mu canım kaç gün gecikmişti?
Aramadım ya pazartesi arıyacam biraz daha beklim dedim . Ben geç yumurtluyorum o yüzden geçte olsa adet görürüm . Bu ay çok uzadı adetim 17 gün gecikti

Benimde 4 günüm var bakalım bende kullanmadım bu ay hamile olma olasılığınız varmı ?
Allah tan ümit kesilmez ki canım bilmiyorum ki acaba bir ay klomen kullanıp diğer ay kullanmayınca adet düzensizleşir mi bunu net öğrensem derim ki ilaçlardan olmuştur diye kafam rahatlardı en azından . Veren Allah canım çocuk aşkında değilim artık adetim geciktikçe geriliyorum . Bir an önce olimde rahatlayım artık

İnşallah çocuğunuzda olur adetinizde gelirben zannetmiyorum ama kloemnden olacağı hiç duymadım o kadar çok kullanan var ki bence doktorunuza görüşün siz
En doğrusu bu olack

İnşallah çocuğunuzda olur adetinizde gelirben zannetmiyorum ama kloemnden olacağı hiç duymadım o kadar çok kullanan var ki bence doktorunuza görüşün siz
En doğrusu bu olack
Sizin adetiniz düzenlimi peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…