• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen kullananlar yardım edin lütfen 🙏🙏

6 ay öncesine kadar duzenliydi kürtaj olamk zorunda kaldım ondan sonra duzensizlesti ama 28 günde olan biriyim ya bir gunn önce oluyorum ya 2 gunnsonra çok fazla oyynamiyor
inşallah Rabbim hayırlısını versin canım 🙂

Bana kalırsa hamilelik belirtisi 😅 her ay hamile zanndiyorum.kendimi ya 😅 bugün erken gebelik testi yaptım.cikmadi akintm kasigim arada ağrıyor var yani bakalım 😅🤗
😂😂😂😂 bende her ay hamileyim zannediyom 😂😂😂 kayınvalidem üstüme titreyip iş yaptırmıyor 😂😂😂 bekliyoz bakalım 🤗

Geç döllenme olayı olduysa eğer önümüzdeki hafta mutlaka belli olur heralde 🙂cahilce bişey yapmak istemiyorum , adet olmak için karışım içersem bide hamile olduğumu bilmeden zarar veririm diye korkuyorum

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende hafif pko başlangıcı varmış onun haricinde bütün test ve rahim filmim temiz 🙂

Ocakta klomen ve çatlatma iğnesinden sonra 20 ocakta adet oldum. 2 ayda bir klomen kullanacağım için şubatta kullanmadım . 19 şubatta adet olmam gerekiyordu olamadım ve göğüslerim çok acıyor 🤔
Bence var bişey kuzum hissediyorum ya 🥳🥳🥳 hadi inşallah ☺️

Bence var bişey kuzum hissediyorum ya 🥳🥳🥳 hadi inşallah ☺
ya benim bu ay beklentim yoktu kafama hiç takmadım ve oluruna bırakmıştım 🙂 komşumuz hamile ve çok söyledi bu ay hamile kalcan diye yemin verdi ben şok oldum günah dedim yemin etme diye . Yaşlı bir nene var hurafa bişey yaptı ben bilirim hamile kalanı dedi yüzüğümü kolyesine taktı bişeyler yaptı ve hamilesin dedi 😂 ben kimsede yanılmadım hiç dedi . Hiç birine inanmadım ama adetim gecikti bel ve göğüs ağrım olunca acaba geç döllenme olur mu dedim 🤗

Aramadım ya pazartesi arıyacam biraz daha beklim
dedim . Ben geç yumurtluyorum o yüzden geçte olsa adet görürüm . Bu ay çok uzadı adetim 17 gün gecikti
Benimde geç yumurtlama oluyor bu ay ilk defa erken oldu bakalım ne olacak. Aynen sen olmazsan doktorunla görüş canım ihmal etme

ya benim bu ay beklentim yoktu kafama hiç takmadım ve oluruna bırakmıştım 🙂 komşumuz hamile ve çok söyledi bu ay hamile kalcan diye yemin verdi ben şok oldum günah dedim yemin etme diye . Yaşlı bir nene var hurafa bişey yaptı ben bilirim hamile kalanı dedi yüzüğümü kolyesine taktı bişeyler yaptı ve hamilesin dedi 😂 ben kimsede yanılmadım hiç dedi . Hiç birine inanmadım ama adetim gecikti bel ve göğüs ağrım olunca acaba geç döllenme olur mu dedim 🤗
Vay be ☺️☺️ Hadi inşallah cnm nenelerin kalbi temiz oluyor inşallah dediği gibidir cnm 🤲

Back