- 8 Kasım 2019
- 2.043
- 1.212
- 133
inşallah Rabbim hayırlısını versin canım6 ay öncesine kadar duzenliydi kürtaj olamk zorunda kaldım ondan sonra duzensizlesti ama 28 günde olan biriyim ya bir gunn önce oluyorum ya 2 gunnsonra çok fazla oyynamiyor

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inşallah Rabbim hayırlısını versin canım6 ay öncesine kadar duzenliydi kürtaj olamk zorunda kaldım ondan sonra duzensizlesti ama 28 günde olan biriyim ya bir gunn önce oluyorum ya 2 gunnsonra çok fazla oyynamiyor
İnşallah inşallahinşallah Rabbim hayırlısını versin canım![]()
adet belirtisi falan var mıİnşallah inşallah❤
Bana kalırsa hamilelik belirtisiadet belirtisi falan var mıbata 4 günün kaldı sanırım
![]()
Bana kalırsa hamilelik belirtisiher ay hamile zanndiyorum.kendimi ya
bugün erken gebelik testi yaptım.cikmadi akintm kasigim arada ağrıyor var yani bakalım
![]()
Allah yardımcımiz olsunbende her ay hamileyim zannediyom
kayınvalidem üstüme titreyip iş yaptırmıyor
bekliyoz bakalım
![]()
Benim amh 1.73 biraz düşük o yüzden olmuyor diğer hormonlarim iyi debende her ay hamileyim zannediyom
kayınvalidem üstüme titreyip iş yaptırmıyor
bekliyoz bakalım
![]()
Bence var bişey kuzum hissediyorum yaOcakta klomen ve çatlatma iğnesinden sonra 20 ocakta adet oldum. 2 ayda bir klomen kullanacağım için şubatta kullanmadım . 19 şubatta adet olmam gerekiyordu olamadım ve göğüslerim çok acıyor![]()
ya benim bu ay beklentim yoktu kafama hiç takmadım ve oluruna bırakmıştımBence var bişey kuzum hissediyorum yahadi inşallah ☺
Benimde geç yumurtlama oluyor bu ay ilk defa erken oldu bakalım ne olacak. Aynen sen olmazsan doktorunla görüş canım ihmal etmeAramadım ya pazartesi arıyacam biraz daha beklim
dedim . Ben geç yumurtluyorum o yüzden geçte olsa adet görürüm . Bu ay çok uzadı adetim 17 gün gecikti
tamam canım çok sağolBenimde geç yumurtlama oluyor bu ay ilk defa erken oldu bakalım ne olacak. Aynen sen olmazsan doktorunla görüş canım ihmal etme
Vay beya benim bu ay beklentim yoktu kafama hiç takmadım ve oluruna bırakmıştımkomşumuz hamile ve çok söyledi bu ay hamile kalcan diye yemin verdi ben şok oldum günah dedim yemin etme diye . Yaşlı bir nene var hurafa bişey yaptı ben bilirim hamile kalanı dedi yüzüğümü kolyesine taktı bişeyler yaptı ve hamilesin dedi
ben kimsede yanılmadım hiç dedi . Hiç birine inanmadım ama adetim gecikti bel ve göğüs ağrım olunca acaba geç döllenme olur mu dedim
![]()
inşallah canımVay be ☺☺ Hadi inşallah cnm nenelerin kalbi temiz oluyor inşallah dediği gibidir cnm![]()
Amhın düşük degıl ki canım 1.73 iyi yani diğer hormonlarda sorun olablr mıBenim amh 1.73 biraz düşük o yüzden olmuyor diğer hormonlarim iyi de