- Konu Sahibi meryemhilall
-
Klomenden sonra göğsümün ağrımayan yeri kalmıyor. Yumurta çatladığında Progesteron seviyesi yükseliyor. yükselen progesteron da memelerde şişkinlik ve ağrıya neden olabiliyor. Bebek tutunursa progesteron yüksek kalıyor ama adet dönemi geldiğinde bebek oluşmadıysa progesteron azalıyor. Bizim de ağrılarımız sona eriyorKızlar benim yumurtalarçatladı sanırım ovulasyondaki t çizgisi silikleşti ama ne var ki göğüs uçlarım acıyor klomen kullandıktan sonra bu normal mi
Merhaba klomen kullandım adet dongum 30 ve reglden 3 gun sonra basladım teste basladıgım gün koyuluk vardı ve bu 4 gun fln devam etti bu gunlerı degerlendırdım sonra tam olmasada hafif siliklik gordum çatlama dendi o gunude degerlendırdım ama 2 gundur hıc bu sey yapmadık hatta testı bırak dediler daha olmaz dıye ama ben devam etmek ıstedım ve bugun çıkam sonucumda bu şekilde tekrar mı yumurtluyorum ? Bu kadar peş peşe olmasu normal mı bilginiz varmı ?Klomenden sonra göğsümün ağrımayan yeri kalmıyor. Yumurta çatladığında Progesteron seviyesi yükseliyor. yükselen progesteron da memelerde şişkinlik ve ağrıya neden olabiliyor. Bebek tutunursa progesteron yüksek kalıyor ama adet dönemi geldiğinde bebek oluşmadıysa progesteron azalıyor. Bizim de ağrılarımız sona eriyor
Üzülme insAllah bir dahaki sefere olur Rabbim daha cok bekletmesin hepimizi insAllahBenimde olmadı klomen + çatlatma iğnesi yaptırmıştım adet oldum çok üzgünüm
AlttanKızlar yumurtaların yeterince büyüyüp büyümediğine ultrasondan alttan mı yoksa göbekten mi bakıyorlar
Yok artıkAlttanadetli baktı birde öyle bakmaz demiştim ama baktı
Sen ne durumdasın canımYok artık
aaa öyle mi bana bisey demedi doktor ilişkiye girmememiz mi gerekiyoÇatlatma iğnesi yapılana kadar ilişki olmuyor değil mi doktor herhangi birşey demedi bana bu konuda
Sonuç neZaten bende adet oldum sandım ama işte bilmiyom bugün kadın doğuma gidicem 1 hafta nasıl beta 19 olur şaşırdım
Adet olmayı bekliyorum vallahi düzensiz Malesef benim adet düzenimSen ne durumdasın canım
Genelde çatlatma iğnesinden sonra ilişkiye girin deniliyor ama doktordan doktora değişiyoraaa öyle mi bana bisey demedi doktor ilişkiye girmememiz mi gerekiyo
Klomenden sonra bikaç ay düzenli olduğunu duymuştum aslında benimde düzensizdir bakalım diğer ay kullanmıcam nasıl olucakAdet olmayı bekliyorum vallahi düzensiz Malesef benim adet düzenim
Nasıl geciktiriyor canım adeti mi? Yumurta çatlamasını mıBugün olmam gerekiyo eger olursam ama agirlar başladı bir de klomenin soyle bir özelliği var 4 gün geciktiriyo sonra da direk seni acillik ediyo cok sancılı geciyo benim adet donemim hayilrisi canm
Gec oldu ama adeti geciktiriyo o gun adet oldumNasıl geciktiriyor canım adeti mi? Yumurta çatlamasını mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?