Gebeliğe Hazırlık Klomen kullananlar ve Başlayacak olanlar hadi toplanın 🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar benim yumurtalar çatladı sanırım ovulasyondaki t çizgisi silikleşti ama ne var ki göğüs uçlarım acıyor klomen kullandıktan sonra bu normal mi
Klomenden sonra göğsümün ağrımayan yeri kalmıyor. Yumurta çatladığında Progesteron seviyesi yükseliyor. yükselen progesteron da memelerde şişkinlik ve ağrıya neden olabiliyor. Bebek tutunursa progesteron yüksek kalıyor ama adet dönemi geldiğinde bebek oluşmadıysa progesteron azalıyor. Bizim de ağrılarımız sona eriyor

Merhaba klomen kullandım adet dongum 30 ve reglden 3 gun sonra basladım teste basladıgım gün koyuluk vardı ve bu 4 gun fln devam etti bu gunlerı degerlendırdım sonra tam olmasada hafif siliklik gordum çatlama dendi o gunude degerlendırdım ama 2 gundur hıc bu sey yapmadık hatta testı bırak dediler daha olmaz dıye ama ben devam etmek ıstedım ve bugun çıkam sonucumda bu şekilde tekrar mı yumurtluyorum ? Bu kadar peş peşe olmasu normal mı bilginiz varmı ?

Kızlar iki günden beri kasıklarımda ağrı var geceleri sanki adet olacakmışım gibi doktora sordum ama net bi cevap vermedi böyle olup hamile kaldığını sonradan öğrenen var mı

Kızlar klomen kullandım yine bu ay ovulasyonda yaptım 2 gün öncesi pik oldu dünde 2 tane daha yaptım ve alttaki şekilde çıktı sondakide bugün yaptığım sizce dün gecemi çatlamış yoksa bugün mü çünkü bugünü değerlendirebildik bi tek

Eklentiler

• pixlr_20200807121536804.jpg
    111,3 KB · Görüntüleme: 46
Merhaba arkadaşlar. Ben bu sene şubat ayında hamile olduğumu öğrendim bebeğim 10 haftalıkken gelişimi durmuş ve kese bomboştu kürtaj olmak zorunda kaldım (zaten yemek ve uyku düzenim yoktu ondan tahmin ediyorum gelişememesini). Kürtaj sonrası 3 ay koruma verildi bana adetlerim kürtaja sonrası günü gününe oluyordu. Taki korunmayı bırakana kadar. Korunmayı bıraktığım ay 10 günlük gecikme yaşadım doktora gittim kan verdim negatif çıktı bana tarlusal verdi bittikten sonra 5 gün sonra adet oldum sancılı şekilde yani ilk defa bu kadar 15 gün gecikme yaşamıştım. Doktorum adetimin 4. Günü hormon testi ve ultrosanda alttan muayne ederek polikistik over olduğumu söyledi. Hızlandırılmış gebelik uyguluyor şuan bana tarlusal verdi Matofin(gece yatarken 1 tane) ve klomen 50 mg günde 2 defa içilicekmiş. Eğer bu polikistik over doğuştan bende varsa nasıl 1.ye hemen hamile kaldım veya hamileliğim sonrası mı çıktı bende hiçbir fikrim yok. Sadece kafamda deli sorular acaba hamile kalabilicekmiyim hemen eğer adet olursam 2.günü gel dedi doktorum olmazsam 5eylülde gel dedi. Burda bu yazımı okuyan hamile anneler ve anne adayları lütfen benim içinde dua eder misiniz evladıma bir an önce kavuşayım☹

Kızlar merhaba adet döngğm 32-33gündür. Geçen 4ay klomen femera ve çatlatma iğnes oldum ama hamile kalamadım. Doktorumu değiştirdim o da bana bu ay sadece folik asit kullan başka ilaç kullanma dedi. Bende sadece folic asit içtim. 21.günü kanda progestron değerime baktırdım 0.53tü. Çatlamamıştı yumurtam. Ertesi gün ovülasyon testi yaptım 26.güne kadar ve 5gün hep pik çıktı. Dedim bi lh vereyim lh değerim 23,5 çıktı. Baya yüksek neden böyle oldu falan derken ertesi gün ovü testi yaptım bi baktım silik çıktı. Ama 28.günü sağ kasığımda olan değişik bi batma 1haftadır hala geçmediği için doktora gittim. Çatladı mı çatlamadı mo diye. Doktorda bana geçen aylarda kullandığın klomen kist yapmış desi 32mm olmuş dedi. Kendiliğinden adetle sökülür dedi. Ama normal de adetim ayın 10daydı. Fakat doktora gittiğimin ertesi günü yani 29.günümde sabah benden koyu kahverengi hatta siyaha yakın akıntı geldi kasık ağrım devam ediyordu. Ginün ilerleyen saatlerinde pıhtıya döndü akşm bi baktım bildiğin kanamam simsiyah petrol gibi. Ve hala devam ediyor bugün kanamanın 3.günü. Ve rengide hala siyah pıhtılı katı bi şekilde. Sizce patlamış mıdır tehlikeli bu durum var mı doktora gitmelimiyim? Lütfen yardım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…