• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen kullananlar Nolursunuz Yardım Edin :(

Zeyzeynpp

Sizi veren Allah'a şükürler olsun 👸🤴🏼 🦋
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2014
754
300
123
Kızlar klomen ilacım yarın bitiyor yani yarında sabah akşam kullanıcam biticek.. Doktoruma ne zaman ilişki olucak demiştik ama tam anlayabileceğimiz gibi konuşamadı konuştu da biz anlamadık mı bilmiyorum bilemiyorum.. Klomen kullananlar lütfen yardım edin ne zaman ilişki olucak :110:

Bu arada çatlama iğnesi vs bişey vermedi doktorum

Çok özür dilerim hata oluştu dedikçe bende tekrar denedim her denediğimi atmış buraya

Kızlar klomen ilacım yarın bitiyor yani yarında sabah akşam kullanıcam biticek.. Doktoruma ne zaman ilişki olucak demiştik ama tam anlayabileceğimiz gibi konuşamadı konuştu da biz anlamadık mı bilmiyorum bilemiyorum.. Klomen kullananlar lütfen yardım edin ne zaman ilişki olucak :110:
Kendi yasadiklarimdan bahsediyim.klomen kullandim.12.gun yumurta takibi icin cagirmisti doktorum.14.gun ölçüm icin tekrar cagirdi ve iliski demisti.ama o ay olmadi.ikinci klomen doneminde klomen bitti.12.gun ölçüme gittimyumurta uygun boyuta gelmis dedi ve catlatma igne verdi.igneden 36 saat sonra 3 gun iliski dedi

Bence adetin 14. Günü doktora tekrar gidin bir baksın, yumoş büyümüşmü, çatlıcak gibi mi, iğne gerekirmi... Bu ay boşa gider valla kist olarak kalmasın.

canım adetim 3. günü kontrole gidip klomene başladım. hap bittikten 3 gün sonra ilişki demişti doktor. o gün kontrolüm vardı. yumurta ölçümü yaptı doktor. yumurtamın teki çatlamış iğne vermedi. geçen ay da vermemişti ama hapı verince kontrole çağırması gerekiyor yumurtanın durumuna bakmak için..

canım adetim 3. günü kontrole gidip klomene başladım. hap bittikten 3 gün sonra ilişki demişti doktor. o gün kontrolüm vardı. yumurta ölçümü yaptı doktor. yumurtamın teki çatlamış iğne vermedi. geçen ay da vermemişti ama hapı verince kontrole çağırması gerekiyor yumurtanın durumuna bakmak için..
ÇağıRmadı kuzum ya hamile kalamazsan gelecek aya çatlatma uygularız dedi sadece uufff.. Peki senin düzenli mi adetin.. Ben dış gebelik ameliyatı oldum tüpüm alındı ona rağmen her ay 28 günde bir oluyorum hiç değişmedi.. Maşallah diyorum

ÇağıRmadı kuzum ya hamile kalamazsan gelecek aya çatlatma uygularız dedi sadece uufff.. Peki senin düzenli mi adetin.. Ben dış gebelik ameliyatı oldum tüpüm alındı ona rağmen her ay 28 günde bir oluyorum hiç değişmedi.. Maşallah diyorum

canım benim iki gebeliğim oldu ilki 16 haftalıkken sonlandı düşük ve kürtaj oldum ama adetlerim aynı düzende devam etti. 2 ay önce de kimyasal gebelik geçirdim. 1 senedir kontrol altındayım. bu ay klomeni ikinci kez kullandım. geçen ay kiste dönüştü yumurtam o yüzden bu ay doktoruma çatlatma iğnesi yapsak mı ki kiste dönüştü ya dedim. doktor muayene etti yumurtanın teki çatlamış dedi gerek görmedi. adet olursan 3. gün gel olmazsan kan testine gel dedi

ama tedavi takvimin belli. adetim 3ünc günün klomene başlıyorum. adetin 12. günü yani hap bittikten 4 gün sonra kontrole gidiyorum doktor yumurtalara bakıp ilişki günlerini söylüyor

ama tedavi takvimin belli. adetim 3ünc günün klomene başlıyorum. adetin 12. günü yani hap bittikten 4 gün sonra kontrole gidiyorum doktor yumurtalara bakıp ilişki günlerini söylüyor
Bugün gittim doktora tekrar 5 gün sonra tam yumurtlama günüme denk geliyormuş o zaman 5 gün boyunca ilişki dedi.. Bakalım Hayırlısı olsun hepimizin hakkında

Kızlar klomen ilacım yarın bitiyor yani yarında sabah akşam kullanıcam biticek.. Doktsaatre zaman ilişki olucak demiştik ama tam anlayabileceğimiz gibi konuşamadı konuştu da biz anlamadık mı bilmiyorum bilemiyorum.. Klomen kullananlar lütfen yardım edin ne zaman ilişki olucak :110:
Canim ilacin bittiginin ertesi gunu tekrar doktora gitmen lazim yumurta catlatici igne vericek igneyi vurulduktan sonra doktorun dedigi saatlerde iliskiye gircen bende bugun basladim klomene cumarteside doktora gidicem

Canim ilacin bittiginin ertesi gunu tekrar doktora gitmen lazim yumurta catlatici igne vericek igneyi vurulduktan sonra doktorun dedigi saatlerde iliskiye gircen bende bugun basladim klomene cumarteside doktora gidicem
Doktor çağırmadı ki canım eğer bu ay olmazsa gelecek aya çatlatma iğnesi vururuz dedi.. Umarım kiste dönüşmez

Doktor çağırmadı ki canım eğer bu ay olmazsa gelecek aya çatlatma iğnesi vururuz dedi.. Umarım kiste dönüşmez

canım doktor yumurtan kendiliğinden belki çatlar diye vermemiştir ilk ay. İlk ay bnm tek yumurtam vardı o kiste dönüştü ama bu ay 4 yumurtam vardı doktora gittim 1 tanesi çatlamış dedi gerek kalmadı iğneye

Arkadaşlar bende geçen hafta klomene başlamıştım çarşamba bitti bugunde çağrmıştı gittm tam büyümemiş dedi ama az büyüyen var dedi iki yumoş büyümüş ama tam büyümemiş dedi bu normal midir acaba 4 gün sonra tekrar cağrdı nolur yardm edin büyür mü acaba :KK61:

Back