Gebeliğe Hazırlık Klomen kullananlar !! Lütfen bi bakın..

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

karanmasal

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2018
322
194
103
37
merhabalar, ilk defa klomen kullandım, doktorum ilaç bittikten 1 gün sonra gel dedi ve ben gidemedim..yarın gidicem ama inşallah geç olmaz..ovülasyon testi de yapıyorum ama henüz koyu olmadı.. inşallah geç kalmamaışımdır..ilaç bittikten kaç gün sonra yumurtalar büyüyor?
Bilgisi olan paylaşabilir mi lütfen

merhabalar, ilk defa klomen kullandım, doktorum ilaç bittikten 1 gün sonra gel dedi ve ben gidemedim..yarın gidicem ama inşallah geç olmaz..ovülasyon testi de yapıyorum ama henüz koyu olmadı.. inşallah geç kalmamaışımdır..ilaç bittikten kaç gün sonra yumurtalar büyüyor?
5 gun sonra genelde canım

Yani ilaç bittikten 5 gün sonra mı? Eğer öyle ise Ayyy çok sevindim, çok teşekkür ederim,..
Tecrübem Yok .. bu konuda bilgisizim..
Peki iğne kaçıncı gün yapılıyor acaba?
İgne de yumurta belli bir boyuta ulasınca yapılıyor. Eger adetin 3. Gunu basladıysan genelde ilac bittikten 5gun sonra catlamaya hazır hale geliyor

Bende kullanıyorum canım adetin 5.günü başlayıp 5 gün sonra yani 10.gün doktoruma gidiyorum. İkinci kullanışım yumurtalarım 21-23 mm olduğunda iğneyi vuruyordu. 36 saat içinde de çatlıyordu yumurtam. 2. Ayım umarım hamile kalabilirim. İsteyen herkese nasip etsin Allah ım

Bende kullanıyorum canım adetin 5.günü başlayıp 5 gün sonra yani 10.gün doktoruma gidiyorum. İkinci kullanışım yumurtalarım 21-23 mm olduğunda iğneyi vuruyordu. 36 saat içinde de çatlıyordu yumurtam. 2. Ayım umarım hamile kalabilirim. İsteyen herkese nasip etsin Allah ım
Cevabın İçin çok çok teşekkür ederim.. şimdi bende 5. Gün başladım.. Pazar günü ilacım bitti, doktora yarın gidebileceğim bi sorun olmaz değilmi? Yani kaçırmış olmak istemiyorum:( bir de iğneyi doktor mu yapıyor? Gün mü veriyor ?
Lütfen kusura bakmayın ilk denemem tecrübem Yok, heyecanlıyım

Cevabın İçin çok çok teşekkür ederim.. şimdi bende 5. Gün başladım.. Pazar günü ilacım bitti, doktora yarın gidebileceğim bi sorun olmaz değilmi? Yani kaçırmış olmak istemiyorum:KK43: bir de iğneyi doktor mu yapıyor? Gün mü veriyor ?
Lütfen kusura bakmayın ilk denemem tecrübem Yok, heyecanlıyım
Kaçırmış olmazsın canım doktor her ihtimale karşı erkenden istediği mm ye gelir diye yumurtaların çağırmıştır. Belki pazartesi bile erkendir iğne için bir kaç gün sonra tekrar çağırabilir daha çok büyümesi için 20-24 mm falan uygunmuş galiba yaklaşık bu boyutlara ulaşınca vuruluyor iğne. Doktor iğneyi yazıyor hemşiresi vuruyor. Ama değişiyordur sanırım doktorda vurabilir. Koldan veya göbekten istediğin yerden yaptırabiliyorsun canım. Bakıyor kaç tanr yumurtan oluşmuş diye ultrasonda mm ni ölçüyor. Benim 2 ay da iki tanr yumurtam oluştu. İlk ay bi sonuç elde edemedik bu ay dan da pek ümidim yok belirt bişey hissetmiyorum ama çok kişi bu şekilde hamile kalmış canım.

geç kalmazsın yumurta boyutuna bakıp büyük ihtimal tekrar çağıracak sonra çatlatma iğnesi verecek benim gebeliğimde klomenle oldu. inşallah sizinde olur.

Ilac bitiminden 2 gun sonra cagiriyor beni ama her doktor hastasina gore gunleri ayarliyor canim benim ki hesaplayarak cagiriyor cunku

Kendim yapacakmışım :KK43:
Bende gecen ay klomem kullandım 1 martta vuruldum iğneyi doktor vurdu kontrole gittigmde. Olumsuz sonuçaldık dün yine gitim klomen verdi. Kendi vuruyo. Sen nasıl yapacaksın gösterdi mi nerden vuracağını

Bende gecen ay klomem kullandım 1 martta vuruldum iğneyi doktor vurdu kontrole gittigmde. Olumsuz sonuçaldık dün yine gitim klomen verdi. Kendi vuruyo. Sen nasıl yapacaksın gösterdi mi nerden vuracağını
Evet canım gösterdi, göbekten yapacağım..
bakalım inşallah güzel sonuçlar alırız ya...

Evet canım gösterdi, göbekten yapacağım..
bakalım inşallah güzel sonuçlar alırız ya...
Inşallah canim bende ilacı kullanıp haftaya cuma gidecem. Inşallah güzel haberler alırız

Back