bende ilk kullanımda hamile kaldım şuan 5 haftalık hamileyim günde 1 tane içtim ve 2 yumurta oluştu 1 tanesi gelişti çatlatma iğnesi vuruldum ama 1 ay önce rahim flimi çekindim belki onunda etkisi vardır Allah herkese nasip etsin inşallah...........
mrb canım bende klomen ve catlatma ignesi kullanarak hamile kalanlardanım.ikinci kulanışımda hamile aldım cok şükür.hemde pkoluydum.rabbime şükürler olsun bende işe yaradı inş canım sizlerde de faydası olur rabbim dileyen isteyen herkeze nasip etsin.
Bende ilk ay sonuç alamadım 2 yumurta oluştu büyüdü iğneyi almadan övülasyon testi pozitif çıktı doktorum iğneye gerek yok dedi.. Fakat ilk ay klomenden sonra sol kasığım aşırı ağrıyordu.. Bu ay kullandım hiçbir ağrım olmadı.. Sebebi ne olabilir acaba yumurta mı oluşmadıherkes birbrine dua etsin :) ben basladım lomene tekrar bu sefer olmassa asılamaya gececegım aslında en buyuk problem kafada bence bıraz rahat olsak kendılıgınden gelecek belkı
Merhaba bugun diktir utrasyona koydu 5 tane yumurtam 21.2 ,18.1 ,18, 15.5 ve 13,5 mm seklinde sizce 21.2 ne zaman catlar acaba ? 3 tane gelişmiş yumurtam mevcuttur 3 de catlar mi ki?ben 1 ay klomen kullandım 4 yumurtam oluştu hepside çatladı ama bebiş olmadı
sonraki ay hiç dr a gitmedim ve şimdi çok şükür hamileyim