Klomen kullananlar kaç ayda sonuç aldınız

mrb arkadaslar iyi geceler.diger forumada yazdım ama cvp alamadım kımselerden..yarın doktora gıdıcem.yumurtalarıma bakacak.bırsey sormak ıstıryorum ben.acaba kendı kendıne catlamıs olabılırmı yumurtslsrım.ovulasyon donemındekı uzayan sıvı ıkı gundur var bende.ve ıgneler batıyor kasıklarıma agrım var.kacırmamak ıcın ben dun bugun ılıskıye gırdım ama olur mu acaba offf.yarın ınsallah kıst falan olmamıstır catlamadıysada ıgne ıle catlatırlar.herkes ıcn hayırlısı olsun arkadaslar

merhaba arkadaslar.iyi geceler.az once diger forumada yazdım ama cvp alamadım kımselerden.yarın doktora gıdıcem.yumurtalarıma bakacak.bırsey sormak ıstıryorum ben.acaba kendı kendıne catlamıs olabılırmı yumurtslsrım.ovulasyon donemındekı uzayan sıvı ıkı gundur var bende.ve ıgneler batıyor kasıklarıma agrım var.kacırmamak ıcın ben dun bugun ılıskıye gırdım ama olur mu acaba offf.yarın ınsallah kıst falan olmamıstır catlamadıysada ıgne ıle catlatırlar.herkes ıcn hayırlısı olsun arkadaslar

Merhaba Arkadaşlar
bu ay bende başladım klomen kullanmaya. son iki aydır bende kist çıktı ve farlutal ile geçti. o günlerde yapılan tahlillerde fsh 9 çıktığı için doktorum vakit kaybetmeyelim tedaviye başlayalım dedi.bugün başladık klomene. inşallah bi daha ki aya hepimiz bebeklerimizi hayırla ve sağlıkla kucağımıza alırız. zor günler ama Rabbim bu mübarek günlerin hürmetine inşallah nasip eder hepimize en kısa zamanda....

Son düzenleme:
bende ilk kullanımda hamile kaldım şuan 5 haftalık hamileyim günde 1 tane içtim ve 2 yumurta oluştu 1 tanesi gelişti çatlatma iğnesi vuruldum ama 1 ay önce rahim flimi çekindim belki onunda etkisi vardır Allah herkese nasip etsin inşallah...........

bende ilk kullanımda hamile kaldım şuan 5 haftalık hamileyim günde 1 tane içtim ve 2 yumurta oluştu 1 tanesi gelişti çatlatma iğnesi vuruldum ama 1 ay önce rahim flimi çekindim belki onunda etkisi vardır Allah herkese nasip etsin inşallah...........

canım tebrik ederim cok sevindim.Rabbim hayırlı kucağına almayı nasip eder inşallah. darısı ben dahil tüm isteyen ve bekleyenlere olsun inşallah...

bende içtim bitti cumartesi dr gıdıcem bakalım buyumusmu diye ama ilaç bıttıkten snr acık renk hafıf akıntı oldu acaba kendi kendine catlamıs olabilirmı bırde ben gunde 2 tane içtim inş tüm isteyenler en kısa zamanda bebek haberlerini alırlar

ramazan ayında herkes birbirine dua etsin kızlar ben de ıkıncıyı kullanıyorum bıtmek uzere .Bir de benim bir hoca dan öğrendğim cocuk isteyenler için okunacak dualar belkı yapmak isteyenler olur dıye yazıyorum
adak adanmalı
günde 700 kez istiğfar edilmeli
7 gün oruçtan tutup iftar vakti 21 kez ya vari ya baris ya halık suya okunup içilmeli

mrb canım bende klomen ve catlatma ignesi kullanarak hamile kalanlardanım.ikinci kulanışımda hamile aldım cok şükür.hemde pkoluydum.rabbime şükürler olsun bende işe yaradı inş canım sizlerde de faydası olur rabbim dileyen isteyen herkeze nasip etsin.

merhabalar bende pcoluyum hormon tahlıllerım çok anormal olmasada bıraz alt üst olduklarını söyledı.tedavıye başlamadan önce rahım filmı istedı.ondan sonra klomen kullanıcakmışim.bır dığer dr bana çok zor hamıle kalırsın dedi moralım çok bozuk siz altarnatıf tıptan yararlandınızmı yazarsanız çok sevınırım..:teselli:

herkes birbrine dua etsin :) ben basladım lomene tekrar bu sefer olmassa asılamaya gececegım aslında en buyuk problem kafada bence bıraz rahat olsak kendılıgınden gelecek belkı
Bende ilk ay sonuç alamadım 2 yumurta oluştu büyüdü iğneyi almadan övülasyon testi pozitif çıktı doktorum iğneye gerek yok dedi.. Fakat ilk ay klomenden sonra sol kasığım aşırı ağrıyordu.. Bu ay kullandım hiçbir ağrım olmadı.. Sebebi ne olabilir acaba yumurta mı oluşmadı

ben 1 ay klomen kullandım 4 yumurtam oluştu hepside çatladı ama bebiş olmadı
sonraki ay hiç dr a gitmedim ve şimdi çok şükür hamileyim
Merhaba bugun diktir utrasyona koydu 5 tane yumurtam 21.2 ,18.1 ,18, 15.5 ve 13,5 mm seklinde sizce 21.2 ne zaman catlar acaba ? 3 tane gelişmiş yumurtam mevcuttur 3 de catlar mi ki?

X