kuzum hoşgeldın . doktordan doktora degışıyor benım doktorum bu ay tek doz olmazsa dıger aya günde 2 kullanırsın dedıSelam kızlar aranıza yeni katıldım bende klomen kullanıyorum daha önce kimyasal gebelik geçirdim bakalım hayırlısı kullananlar günde kaç tane içiyor yazabilir mi Dr bana sabah 2 akşam 2 dedi
Skry10 nasıl geçti kontrolüncanımbenım ben 18 ocakta başladım 5 gun kullandım 25 ocakta gıttım 10 mm çatlatmak ıcın yum vardı doktor perşembe gel dedı ılacı es kullanma dedı o yum buyur dgerlerıde olgunlaşır hangısı buyuk olursa onu çatlatalım dedı . yarın kontrolüm var
Ben sabah aksam bi tane ictimSiz günde kaç tane içtiniz hap
Kaç yumurtanız oluşmuştuBen sabah aksam bi tane ictim
Kullandiktan sonra yumurta kontrolü vs yapmadi doktorum. Catlatma ignesi vs de kullanmadim. Sadece klomen kullandim adetin 13.günü iliskiye basladik gun asiri. 18. Gunde yumurtam catladi (ovulasyon testi ile takip ettim.Kaç yumurtanız oluşmuştu
Canım umitler dıger aya kaldı :) hayırlısı olsun yumurtam 10 mm ısstenılen buyuklukte olmamış dıger aya sabah aksam verecek kısmet bekliyoruzSkry10 nasıl geçti kontrolün
Kuzum hg . Sen bı doktora gıt hormon testlerını yaptır . doktora söle beb ıstıyoruz dıye klomen ıstıyorum de bırde o bılgı verırMerhaba arkadaşlar. Catlatma iğnesi konusunda fazla bilgim yok. Bir yildir bebek düşünüyorum . iki kez düşük yaptım. Bu ay da hamile kalamazsam. Catlatma iğnesi yaptirayim mi. Çünkü adetim düzensizleşti yumurtlamayi da hesaplayamiyorum. Yan etkisi falan var mi bu iğnenin. Doğuda görev yapıyorum. Fazla doktora da gidemiyorum. Tecrübelerinizden faydalanmak isterim. Şimdiden teşekkürler.
Hoş buldum canim. Çok tesekkur ederim adet olunca gideceğim mutlaka. Tabi inşallah olmamKuzum hg . Sen bı doktora gıt hormon testlerını yaptır . doktora söle beb ıstıyoruz dıye klomen ıstıyorum de bırde o bılgı verır
İhmal etme kuzum önce hormonların bakılsın . daha sonra klomen verır ınş . Ama bunlara gerek kalmadan hamıle kalırsın ınşHoş buldum canim. Çok tesekkur ederim adet olunca gideceğim mutlaka. Tabi inşallah olmam
İnşallah canim çok teşekkür ederim.İhmal etme kuzum önce hormonların bakılsın . daha sonra klomen verır ınş . Ama bunlara gerek kalmadan hamıle kalırsın ınş
Siz klomenle mi hamile kaldınızBen sabah aksam bi tane ictim
Siz klomenle mi gebe kaldınızKullandiktan sonra yumurta kontrolü vs yapmadi doktorum. Catlatma ignesi vs de kullanmadim. Sadece klomen kullandim adetin 13.günü iliskiye basladik gun asiri. 18. Gunde yumurtam catladi (ovulasyon testi ile takip ettim.
Evet canim. Benim bi sorunum yoktu ben kendim klomen istedim doktordan gebe kalmamin nedeni klomen midir bilemiyorumSiz klomenle mi hamile kaldınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?