Klomen kullananlar gelin birbirimize yoldaş olalım dertleşelim..

Selam kızlar aranıza yeni katıldım bende klomen kullanıyorum daha önce kimyasal gebelik geçirdim bakalım hayırlısı kullananlar günde kaç tane içiyor yazabilir mi Dr bana sabah 2 akşam 2 dedi
kuzum hoşgeldın . doktordan doktora degışıyor benım doktorum bu ay tek doz olmazsa dıger aya günde 2 kullanırsın dedı

Burası uğurlu gelirde İnş bebişlerimizde gelir. Benimde hapım yarın bitiyor İnş yarın güzel haberler alırsın

Bende bu ay ikinci klomeni kullandım 22 sinde iğnemi oldum beklemedeyim :)

Skry10 nasıl geçti kontrolün

Kaç yumurtanız oluşmuştu
Kullandiktan sonra yumurta kontrolü vs yapmadi doktorum. Catlatma ignesi vs de kullanmadim. Sadece klomen kullandim adetin 13.günü iliskiye basladik gun asiri. 18. Gunde yumurtam catladi (ovulasyon testi ile takip ettim.

1 tane içmiştin dimi 1 tane içenlerin fazla büyümüyomuş ben sabah 2 akşam 2 içiyorum bakalım benim yumoşlar nasıl olacak

Merhaba arkadaşlar. Catlatma iğnesi konusunda fazla bilgim yok. Bir yildir bebek düşünüyorum . iki kez düşük yaptım. Bu ay da hamile kalamazsam. Catlatma iğnesi yaptirayim mi. Çünkü adetim düzensizleşti yumurtlamayi da hesaplayamiyorum. Yan etkisi falan var mi bu iğnenin. Doğuda görev yapıyorum. Fazla doktora da gidemiyorum. Tecrübelerinizden faydalanmak isterim. Şimdiden teşekkürler.

Kuzum hg . Sen bı doktora gıt hormon testlerını yaptır . doktora söle beb ıstıyoruz dıye klomen ıstıyorum de bırde o bılgı verır

Hoş buldum canim. Çok tesekkur ederim adet olunca gideceğim mutlaka. Tabi inşallah olmam
İhmal etme kuzum önce hormonların bakılsın . daha sonra klomen verır ınş . Ama bunlara gerek kalmadan hamıle kalırsın ınş

Kullandiktan sonra yumurta kontrolü vs yapmadi doktorum. Catlatma ignesi vs de kullanmadim. Sadece klomen kullandim adetin 13.günü iliskiye basladik gun asiri. 18. Gunde yumurtam catladi (ovulasyon testi ile takip ettim.
Siz klomenle mi gebe kaldınız

Bende pcos hastasıyım,klomeni2.defa kullanışım. İlkte tek yumurtam oluştu ve çatlatma iğnesi oldum.15gün sonra adet oldum. Umarım 2.de hamile kalırım. Geçen ay soğan kürü yaptım. Bu ay sadece i̇ncir yiyorum. Tavsiyeniz var mi?bazen hiç anne olmayacakmisim gibi geliyor. Ben değersiz miyim diyorum kendi kendime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…