Klomen kullananlar gelin birbirimize yoldaş olalım dertleşelim..

slm kızlar bende adetımın 3.gunu başlayacağım bu ılactan sonuç gören hamıle olan var mı

Pko filan var mı peki adet tarihine kadar bi belirtin oldu mu
Yok canim benim hic bir sorunum yok. Benim nisan ayinda 22 haftalik gebeligim sonlamdirilmisti 6 ay korunun dedi doktorum.korunduk. 6 ay sonra korunmayi biraktik. 2 ay olmadi yumurtlama gublerini kacirdik vs. Sonra doktora gittim illa klomen istiyorum ben 1 sene bekleyemem tedavi icin falan dedim. Klomen vverdi. O ay kaldim hemen gebe. Ilk gebeligimi anlamistim. Ama bunda bi belirtim yoktu. Adet gunumde test yaptim ogrendim

Anladım canm hayırlısı olur inşallah. Sağlıkla alırsın kucağına inşallah

Arkadaslar klomen kullanıp hamile kalanlar ; adetime 1hafta filan kaldı göğüs acım ve yorgunluğum var. 2yumurtam olmustu ilişki günlerini de değerlendirdik. Sizce olmuş mudur normalde adet olsam göğüs acısı azalması gerekmez mi??

Bende pazartesı başlıyorum . Gözün aydın canım darısı bize inşallah

Slm kızlar pazartesı klomene başlıyorum rabbım hayırlısını nasıp etsın ınş hayırlı evlatlar nasıp etsın hepımıze ınşşşş

Selam kızlar aranıza yeni katıldım bende klomen kullanıyorum daha önce kimyasal gebelik geçirdim bakalım hayırlısı kullananlar günde kaç tane içiyor yazabilir mi Dr bana sabah 2 akşam 2 dedi

Siz kullanalı baya olmuş sonuç nasıl
canımbenım ben 18 ocakta başladım 5 gun kullandım 25 ocakta gıttım 10 mm çatlatmak ıcın yum vardı doktor perşembe gel dedı ılacı es kullanma dedı o yum buyur dgerlerıde olgunlaşır hangısı buyuk olursa onu çatlatalım dedı . yarın kontrolüm var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…