Her seyn hayirlisi cnm
evet canım hayirlisi.şimdi doktordan geliyorum.pazartesi günde 4 doz olmak üzere klomene başlıyorum.klomen bitince tekrar gel dedi.bütün hormon değerlerim normal çıktı.kist falan da yokmus.geçen ay 15. gün çağırmıştı.sanırım bu ay 2.ayım olduğu için daha sıkı takip yapacak.
tünaydın gııızlarrr
Sende pco var mıydı cnm?evet canım hayirlisi.şimdi doktordan geliyorum.pazartesi günde 4 doz olmak üzere klomene başlıyorum.klomen bitince tekrar gel dedi.bütün hormon değerlerim normal çıktı.kist falan da yokmus.geçen ay 15. gün çağırmıştı.sanırım bu ay 2.ayım olduğu için daha sıkı takip yapacak.
merhaba arkadaşlar
ben de serophene kullanıyorum.bugün 2.günü.umarım çok uzamadan gelir meleğim.
ben pkoluyum ama ileri derecede değil.şu an yumurtalıklarımın ve rahmimin çok iyi göründüğünü söyledi doktorum.50mg ile başladık bu ay.
merhaba kızlar.bende bugün dr.a gittim klomen verdi 5 gün kullan dedi günde 1 tane.saat kaçta içeceğimin bir önemi varmı ?yumoşlar oluşmaya başlamış dedi
meraba arkadaşlar canım çok sıkkın bu ay da olmadı kırmızıyı gördük gerçi kahverengi şuanda ama anlamıyorum neden hiç bi problem yokken olmuyo oysa dr çok umutluydu igneden sora kesin olur diye ama olmadı işte( umarım siz müjdeli haberlerinizi alırsınız
(üzüldm cnm.Her seyin hayirlisi cnm.klomen mi kullanmistn.
meraba arkadaşlar canım çok sıkkın bu ay da olmadı kırmızıyı gördük gerçi kahverengi şuanda ama anlamıyorum neden hiç bi problem yokken olmuyo oysa dr çok umutluydu igneden sora kesin olur diye ama olmadı işte( umarım siz müjdeli haberlerinizi alırsınız
evet hem klomen hemde çatlatma ignesi kullanmıştım ama bugün hastalandım olmadı yine
slm kızlar bende aranızdayım artık klomen +pregneyl çatlatma iğnesi kullanıyorum .dün doktora gittim adetimin 12. günü yumurtam 16 mm olmuş pazartesi iğne yaptırcam sabah doktor iğne yaptırdığım gün ve ertesi gün çalışma önerdi:)öyle yapan varmı acele yardım.hangi saatlerde çalışma yapıcamki?
Ilk defa mı kullandm cnm.pco var miydi sende?
yok 2. ayım hiç bir sorun yok diyo dr pco felan yok yani ama olmuyo işte
Klomendki ilk ayın mı cnm?günde kaç tane almştn
kızlar bende klomen ve iğneyle hamile kalanlardanım dualarım sizinle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?