kızlar klomen sizde aqrı yaptımı bugün başlayalı 4 gün oldu özellikle sol kasıqım inanılmaz aqrıyor..
korkma bak kendi kendine idrar yapcaksi hem cikan sonuc %100 degilki dusunsene bebis ordaysa 1 gun bile erken ogrenmeye degmezmi?iki cizgi gorursen kan yaptir gormezsen bekle cumayi kiz varsa erken ogrencenn.
Sen sabırlıymıssın ozaman, ben dayanamayıp yapıyorumcunku :)
Perıodun kac gun, eger 28 ıse zaten 2 gun gecmıssın
Kan testı yaptırsan kesın cıkar
korkma bak kendi kendine idrar yapcaksi hem cikan sonuc %100 degilki dusunsene bebis ordaysa 1 gun bile erken ogrenmeye degmezmi?iki cizgi gorursen kan yaptir gormezsen bekle cumayi kiz varsa erken ogrencenn.
selam canim,ben 27 yasindayim,5 bucuk yildir evliyiz fransada yasiyorum 2yildirda cocuk dusunuyoruz dr gidiyoruz tum tahlillermiz normal herseyden gectik ama hamilelik gerceklesmeyince klomene verdi dr 3 ay once gunde iki tane 4 olgun yumurta olunca dr iliskiyi yasakladi bize dorduzumuz olurmus :) sinir olduk dr degistirdik, bu ayda tekrar klomen ictim gunde 1 tane yine 4 yumurtam olusmus ignemide oldum bugun 12.gunum bazi belirtiler var sanki adet olcakmisim gibi 10 gundur agrilarim var,mide bulantisi kramplar yarin kan tahlili yaptirmayi dusunuyorum en azindan kafami rahatlatirim negatifse adetimi beklerim artik napalim..
canim ben iyiyim gun sayiyorum.13 bekliyorum test icin kismet artik.igne oldum 6.gunum bugun hsg ben cekildim ve hic korkulcak birseyi yok hepimiz igne oluyoruz onun gibi cekilince insanin sanssi artiyormus ama istedigine gore vardir bildigi ya bennimki klomene baslamadan yapti tupleri gorelim dedi.
ama 2 haftalık bebiş çıkarmı idrarda kız sonuçta varsa şuanda bugun 15 günlük oluyo
istanbuk zeytinburnundayım cnm...sgk anlaşmalı yerde tahlil yaptırırsan yine bir miktar ücret ödeniyor..git devlette yaptır boşuna para verme..Istanbuldamısın sena?
Benımde bazı tahlıllerı yaptırmamı ıstedı doktorum devlette yaptır dedı
Medıpol de fılan gecıyormus sgk
Olmadı orada yaptırıcam
Ben ıstanbulda kozyatagındayım
daha kuluçka dönemine geçemedik biz...reqlimin son günü bugünSabır sabır ya sabır :))
Bende kuluckadayım merakla beklıyorum tuttu mu tutmadı mı dıye :)))
senin hangi hastane canım nerde
merakla bekliyoruz :)
orası öyle canım benim iğne gününüde sayarsak yarın 16. günüm ne bileyim ya bir kaç gün daha bekliyim diyorum çok hevesleniyo insan çünkü biliyosun
bana doktor catlatma ıgnesı vurmadı canım, carsamba gecesi persembe sabaha karsı catlamıs dedı kendlıgınden. bızde ogece tesaduf birlikte olmustuk :) persembe aksamıda ilişki önerdi. onu da yaptık.
cuma vajinal fitil verdi pregostron.. onu kullanıyorum bakalım bekliyorum :)
kızlar selam,
ben her zaman giremiyorum NET'e, kendimi hatırlatıyım. 35 yaşındayım, 4,5 senelik evliyim. klomende ikinci ayımdayım. iğne olalı bugün 18.gün
bugün işten gelirken dayanamadım 3 tane gebelik testi aldım, 1 saat önce birini yaptım ama tek çizgi çıktı
adet belirtilerim yok, belimde zaman zaman ağrı var ama daha çok yukarılara doğru, birde göğüslerim özellikle yanlardan ağrırdı adet dönemimde, ağrı falan yok...
anlamadım ya niye tek çizgi çıktı, hala şansım devam ediyormu sizce...
Merhaba arkadaşlar. Klomeni günde iki kez kullandım. Bir de incir yedim. Bal+çörekotu da:) 11.gün sol yumurtalıkta biri 19,5 biri 20,00 olan iki yumurtam gelişmişti. ertesi gün ovitrelle oldu. Bu arada hiç acımadı. Ama ertesi gün inanılmaz batma ve sancı yaşadım. Dr. dediği gibi 24.36 arası ilişki ve gün aşırı devam ediyor. Yalnız bir şeyi merak ediyorum. Dr. um rahim istenilen kalınlıkta değil dedi. Ama progestan da vermedi. 21. gün testi falan da istemedi. Sizce progestan almalımıyım?
canim senin hesbi ben anlayamadim adet gununden adet gunune 1 aylik sayiyor dr.eger igne olduysan 15.gun pozitif yada negatlf belli oluyormus.dr dedi idrar da kesin cikarmi dersen negatlf olursa uzulme derim.kesin degil ama sen fikir edinmek icin yap derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?