Klomen kullananlar gelin birbirimize yoldaş olalım dertleşelim..

kızlar klomen sizde aqrı yaptımı bugün başlayalı 4 gün oldu özellikle sol kasıqım inanılmaz aqrıyor..

hemde nasıl hamileyim sandım soıç tüplerime sorun buldu şimdide doktorları anlayamıyorum yanlış tedavi uyguluyorlar sürekli insanları deneme tahtası gibi görüyolar bence

korkma bak kendi kendine idrar yapcaksi hem cikan sonuc %100 degilki dusunsene bebis ordaysa 1 gun bile erken ogrenmeye degmezmi?iki cizgi gorursen kan yaptir gormezsen bekle cumayi kiz varsa erken ogrencenn.

dışarı çıktığımda alayım bari test yarın çıkarım büyük ihtimal

korkma bak kendi kendine idrar yapcaksi hem cikan sonuc %100 degilki dusunsene bebis ordaysa 1 gun bile erken ogrenmeye degmezmi?iki cizgi gorursen kan yaptir gormezsen bekle cumayi kiz varsa erken ogrencenn.

ama 2 haftalık bebiş çıkarmı idrarda kız sonuçta varsa şuanda bugun 15 günlük oluyo

kız yaptın mı kan testini hadi bize müjdeli haberler getir canım

analdım canım Allah hepimize tez zamanda nasip etsin inşallah , inşallah seninde bu ay meleğin gelir :) sevgiler

kızlar şu kaset test çabuk cevap verir mi ilk defa yapacam.yada başka marka önerebileceğiniz varsa söylerseniz sevinirim

ama 2 haftalık bebiş çıkarmı idrarda kız sonuçta varsa şuanda bugun 15 günlük oluyo

canim senin hesbi ben anlayamadim adet gununden adet gunune 1 aylik sayiyor dr.eger igne olduysan 15.gun pozitif yada negatlf belli oluyormus.dr dedi idrar da kesin cikarmi dersen negatlf olursa uzulme derim.kesin degil ama sen fikir edinmek icin yap derim

Istanbuldamısın sena?
Benımde bazı tahlıllerı yaptırmamı ıstedı doktorum devlette yaptır dedı
Medıpol de fılan gecıyormus sgk
Olmadı orada yaptırıcam

Ben ıstanbulda kozyatagındayım
istanbuk zeytinburnundayım cnm...sgk anlaşmalı yerde tahlil yaptırırsan yine bir miktar ücret ödeniyor..git devlette yaptır boşuna para verme..
Sabır sabır ya sabır :))
Bende kuluckadayım merakla beklıyorum tuttu mu tutmadı mı dıye :)))
daha kuluçka dönemine geçemedik biz...reqlimin son günü bugün
senin hangi hastane canım nerde

zeytinburnu tıp merkezi canım...çok güzel ilgileniyorlar...tavsiye ederim..

merakla bekliyoruz :)

Canim ya bende meraktaydim sabah laboratuvara gittim yeni yere tasiniyorlardi yarin sabaha randevu aldim, vardir bundada bir hayir diye dusunuyorum :)yeni yer yeni guzel haberler olur insallah:) bir arkadasimla baslamistik bu tedaviye rengl tarihimiz falan hep ayniydi bu ay o tahlil sonucunu aldi negatif bende umudumu kirmaya basladim yaa korkuyorum yine negatif gormekten...

orası öyle canım benim iğne gününüde sayarsak yarın 16. günüm ne bileyim ya bir kaç gün daha bekliyim diyorum çok hevesleniyo insan çünkü biliyosun

canim inan bugun sabah benimde icimi bir korku sardi ki sorma yaa dunden okadar hevesliydim tahlil yaptirmaya ki ben gercekten hemen test yapardim ama bugun noldu bilmiyorum negatif gormekten cok korkuyorum ve bugun zorla gittim labratuvara onlarda tasiniyorlarmis yarin sabaha kaldi :)

ayy canim insallah tuttmustur guzel haberlerini bekliyoruz..

kızlar biraz önce son klomenimi içtim yarın saat 9da randevum var inşallah güzel haberlerle gelirim...

kızlar selam,

ben her zaman giremiyorum NET'e, kendimi hatırlatıyım. 35 yaşındayım, 4,5 senelik evliyim. klomende ikinci ayımdayım. iğne olalı bugün 18.gün

bugün işten gelirken dayanamadım 3 tane gebelik testi aldım, 1 saat önce birini yaptım ama tek çizgi çıktı

adet belirtilerim yok, belimde zaman zaman ağrı var ama daha çok yukarılara doğru, birde göğüslerim özellikle yanlardan ağrırdı adet dönemimde, ağrı falan yok...

anlamadım ya niye tek çizgi çıktı, hala şansım devam ediyormu sizce...

Merhaba arkadaşlar. Klomeni günde iki kez kullandım. Bir de incir yedim. Bal+çörekotu da:) 11.gün sol yumurtalıkta biri 19,5 biri 20,00 olan iki yumurtam gelişmişti. ertesi gün ovitrelle oldu. Bu arada hiç acımadı. Ama ertesi gün inanılmaz batma ve sancı yaşadım. Dr. dediği gibi 24.36 arası ilişki ve gün aşırı devam ediyor. Yalnız bir şeyi merak ediyorum. Dr. um rahim istenilen kalınlıkta değil dedi. Ama progestan da vermedi. 21. gün testi falan da istemedi. Sizce progestan almalımıyım?

malesef bu konuda hiçbir bilgim yok nazar. Benim de klomenle ilk ayım..

mrb.cnm,

benim klomende ikinci ayım, geçen ay adetin 3.günü başladım klomene ve sabah-akşam 5 gün içtim, 14.gün dr.çağırdı ve 29 mm.yumurtam oluşmuştu çatlatma iğnesi yaptı ve 17.gün de progestana başla dedi. ama muayene sırasında herşeyin çok iyi olduğunu ve bünyemin klomene iyi cevap verdiğini söylemişti.

bu ayda aynı tedaviyi uyguladı (klomen+ovitterella+progestan)

diyeceğim şu ki, kendi kafana göre sakın progestanı içme, çünkü bunlar hormon ilaçları sonuçta

dr.un bir bildiği vardır belki ondan vermemiştir, istersen bir telefon et sor derim ben:26:

bende şöyle diyorum canım ben 17sinde iğne vuruldum 18inde ilişki oldu o yüzden bebek 15 günlük olmuyomu şuanda varsa çünkü adetten hemen sonra olmadıki sonuçta doktorlar yumurtlama gününün hesaplanamamasından ve tam hamile kaldığın günü bilemiycekleri için adetten sayıyolar bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…