Klomen kullananlar gelin birbirimize yoldaş olalım dertleşelim..

ya bende biliyorum kesin bişey söyliyemessiniz ama oluru ne onu merak ettim şu an da sancı felan kesildi neyse sagolun yinede yardımlarınız için

ya doktorum bana büyük ihtimal hamile kalırsın günün 3 gün geçerse hemen gel adet olursanda gün sora hemen gel düşük tehliken olabilir demişti bünyen zayıf korkum o aslında varsa düşerse diye bilmiyorum işte neyse beklicez hayırlısı artık

Ozaman İş yapmaa Otur yat dinlen bol bol... Eşin Gelince aparatif şeyler yapar yersiniz. Adet günün tarihin ne zaman dı ?

Arkadaslar yusuf tavaslı dua kitabından birkac alıntı yazmak istiyorum.

'Cenab-ı hakk'ın sevdigi kullarının imdadına nasıl yetişcegini birkac örnek vererek sizlere anlatmaya calısacagım:
Nemrud,hz.İbrahim peygamberi ateşe attı.Hemde nasıl bir ateş!..Öyle bizim bildigimiz gördugumuz ateş cinssinden degil.Günlerce haftalarca odunlar toplanmıs......Alevleri göge yükselen helak edici bir ateş.Tepeye minare uzunlugunda direkler dikiliyor.Mamncınık denen uzun direkler yaptırılmıs.Hz. İbrahimi ateşin tam ortasına fırlatmak için.....
Hz.Cebrahil Aleyhisselam Hz.İbrahim e geldi
Ey Allahın resulu sana yardım edeyim bu ateşden seni kurtarayım dedi.
hz.İbrahim aleyhisselam Hayır senin yardımını istemem ey kardeş Allahım bana kafidir.o benim imdadıma yardımıma yetişecektir.Bu atesden kurtaracaktır demiş ve Hasbiyallahu ve nimel vekil demiştir.
Ateş hz İbrahimi yakmadı.Düştügü ateş günlük gülistanlık oluverdi ateş yalınlarının ateş alevlerinin sardıgı vadi güllük gülüştanlık oluverdi '
ikinci bir örnekde:Hz.yunus peygamber balıgın karnına düştü.Hz.yunus balıgın karnındayken şu dua yı okudu:
La İlahe İlla ente sübhaneke inni küntü minez'zalimiyn Allah dan yardım imdat dilemiştir.baligin karnından sag salım kurtulmustur.
Ey Allah diyen kardeş!bu örnekleri sana yazıyorumki dua etmenin önemini kavrayasınDua,Yüce Allah'a yalvamak ve dertlerini halini durumunu hacet ve dilklerini o yüce kudrete arzetmet demektir.Şimdi sana kısaca demek isterimki bizim dertlerimiz sıkıntılarımız elem ve kederlerimiz başımıza gelen musibetler belalar kazalar hz yunus peygamberin balıgın karnında çektigi sıkıntıdan daha buyuk olamaz Hz.İbrahi'in ateşe atılmasından daha cok hıztırap verici olamaz.
Şu halde dua ederek tüm dertlerden kurtulabiliriz.vs... evet kardaslar bu kelimeler aynı kitapdaki gibidir.ben sadece kısatma yaptım yazarken.bizde dua edelim etbet bizimde dualarımız kabul olucaktır.daha baska dualrda var kitapda ama onlarıda fırsat buldukca yazarım.

deneyimli arkadaşlarrrr çatlatma iğnesinden sonraki 4. günüm bel ağrım çok var. adetime 8-9 günüm var normalmi bu

deneyimli arkadaşlarrrr çatlatma iğnesinden sonraki 4. günüm bel ağrım çok var. adetime 8-9 günüm var normalmi bu

normal canım ama bebişin tutma ihtimaline karsın sen agır iş yapma kendinide fazla dinleme cunku gögus agrısı sızısı kasık agrısı bel agrısı bunların hepsini yasayabilirsin... bu arda gun asırıya devam et

Son düzenleme:
Çok güzel Yazmışsın Din kardeşim allah razı olsun. dua ederken Hey Kimsesizler Kimsesi Yerin ve Göğün Sahibi Yüce Rabbim Senden İlk edep Sonra Huzur Ve bereket Dilerim. Eşimle Aramıza Girmeye kalkanlara Fırsat verme Yarabbim Aileme mutluluk Huzur İhsan Eyle Gönlümdekini Nasip eyle. Diye Sürekli Dua Ederim Rabbim Tüm müslüman kardeşlerimin Duasını kabul etsin...

iyi canım senin adına sevindim klomeni kaçıncı ayında kullandında yumoşlar çabuk büyüdü ben daha günde bir kez kullandım bir gelişme yok dedi

benim bu 3. ayım
ilk ay vucudum ters tepki verdi yumurtam çok büyümüş hatta kistleşmişti o ay öle geçti
2. ve 3. ayımda ama adetin 12. gününde çatlatma yaptım dr um ilaca güzel cevap veriyorsun olmaması için bi sebep yok ama allahın işine karışamıyoruz dedi :)
senin geç büyüyorsa dr klomenin dozunu arttırır belki
ben 5. gün başlıyorum günde 2 tane 5 günde bitiyor dr um olmazsa dozu arttırırız demişti ama gerek kalmadı
Allahım çok bekletmez inşallah bizleri hayırlısı ile

Dün akşam anneme kuzenin gelmişti bende gittim iki tane kızı var 2 yaşında ve 4 aylık nasıl güzeller nasıl tatlılar anlatamam

canım ordaki kelımeleri ben yazmadım kıtapdan alıntı ben sadece daha uzundu kısattım yusuf tavaslı yazar.kısa ve bızım durumuza uygun öyle duaları varki kitapda yasin okudukdan sonra dualarıda okurum buda beni etkiledi paylastım.digerleride guzel isterseniz onlarıda paylasırım.Bana gecen ay dr.bu işlerde dua cok önemli demişti.ama %1 tutmadı işdee kismet bu aya

evde iş yapmıyorum zaten canım. kendimi dinlemiyorum zaten sadece bel ağrım var ama öyle çok az bir ağrı değil. zaten çokda ümitlenmiyorum tedavide ilk ay olduğu için.

Bize Özet Geçtiğin İçin dedim zaten kardeşim Kitapdan alıntı olduğunu biliyorum. İnsallah Tutar da Rabbim Sanada Annelik Duygusunu Tattırır

evde iş yapmıyorum zaten canım. kendimi dinlemiyorum zaten sadece bel ağrım var ama öyle çok az bir ağrı değil. zaten çokda ümitlenmiyorum tedavide ilk ay olduğu için.

genelde ilk ay tutturanlar cok ins.sende onlardan olursun.

Bize Özet Geçtiğin İçin dedim zaten kardeşim Kitapdan alıntı olduğunu biliyorum. İnsallah Tutar da Rabbim Sanada Annelik Duygusunu Tattırır

Sagol canım Allah tüm isteyenlerin kollarını ikişer doldursun.

genelde ilk ay tutturanlar cok ins.sende onlardan olursun.
inşallah canım ama yumurtam biraz geç oluştu ve 16mm olabildi ancak doktorum nazlı bu dedi bu ay gebelik gerçekleşmezse doz arttıracakmış. 16 mmde çalatma iğnemi vurulduğum için çokda havaya sokmuyorum kendimi 21-22 görenler olunca

kızlar gunde yarım klomen kullandım bu ay bugun 15. gunum,
sabah doktora yumurta takıbıne gıttığımde yumurtamın 18 mm olduunu ve kendi içinde sönme eğiliminde olduunu soledi birazcık büzüşmüş ve hemen çatlatma iğnesi yaptı. 3 aydır yumurta takıbıne gıdıyoorum hıç böle olmamıştı, ne umutlarla gıtmıştım oysaki
yumurtan çatlamayabilir dedi cmtesi kontrol edecek,

kızlar yumurtam çatlamaz mı sızce başına bole bıse gelen var mı ki,
geçen ayda kımyasal gebelık geçirdiğimden bi hayli moralim bozuldu

Kismet canım sen gene temkınlı ol ben cok heveslendim cok yıkıldım o yuzden gerci her ay yıkılıyorum ama

inşallah büyür büyür kocaman olup çatır çatır çatlarlar cnm :)
sen günde kaç tane içiyordun?

Ben Kaçtım Kızlar Biraz İşim var Halledip gelirim Kısmet olursa. Allaha emanet olun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…