klomen kullananlar burayaaa

disikus

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2009
368
32
arkasadaşlar ben bu ay klomen kullanıcam lutfen bana yardımcı olurmusunuz bu klomenle ılgılı cok sey duydum ama cogu olumsuz ya bu klomenı kullanıp ılk ay hamile kalan hıcmı yok...sızler kacıncı aynınızda hamıle kaldınız.son olarak sızde bu ılacın yan etkılerı oldumu lutfen burda sıkıntılarınızı yazarmısınız...

Canım selam. Dün sana özel msj gönderdim doktorla ilgili umarım almışsındır. Bu ay bende klomene başlayacağım 12si ile 15i arasında regl olmam lazım onu bekliyorum.
Klomen konusunda ben gözümü hiç bukadar korkutmadım. Bu konular her bünyeye göre değişir. Şöyle düşün tüp bebekte bile bazısında ilk seferde tutarken bazıları 3 kere 5 kere deniyorlar.Bunun yanı sıra Klomen ve genophene ile hamiş kalanlar yada hamişler diye bir topic vardı orada bende sormuştum ilk ay hamile kalan var mı diye ve cevap olarak "Evet,çok var" demişlerdi. sonradan bende araştırdım Evet çok kişi var ilk ay hamiş kalan. Umarım bizde en kısa zamanda sonuç alırız.

ıns canım ya ben bıraz panık oldum sanırım orayı bastan sona okudum ama genelde hala denemekte olanlar yazmıslar bende en azından moral olur dedım ya cunku gercekten herseyden once moral cok onemlı doktor bana dedı gebelık ıcın en buyuk engel stress dun konusmustuk senınle bende bugun hastane arastırıyorum bakalım deva hastanesını arastırıyorumm
ıns ılk denemesınde basarılı olanlardan oluruzzz

Stres yapma demek çok zor çünkü bunu desem bile kendim de uygulayamıyorum fakat kendini başka şeylerle oyalarsan en azından aklından atmış olursun. Bende öyle oluyor.Kendimi başka bir meşguliyete verirsem aklımdan çıkıyor hamilelik falan.
Stres herşeyde olduğu gibi bunda da büyük etken. Tüm vücut dengesi bozuluyor.Heleki özellikle hamilelik konusunda stres yapılınca bence hormonlar altüst oluyorlar. En güzeli ilacımızı içmeye başlayıp kendimizi farklı şeylerle meşgul etmek ve kafamızdan kötü düşünceleri atmak. Çünkü biz ne yaparsak yapalım herşey olacağına varıyor.

slm kızlar bugün bende klomen e başladım. 2 ay önce de kullanmıştım fakat gebelik yerine kist oluştu. ve bunun için geçen ay doğum kontrol hapı kullandım yani 1 ayımız boşu boşuna gitti.
bu ay tekrar başladık. salı günü yumurta durumuna bakacak dr um.

bende bu ay kullandım çok güzel 2 yumurtam oluştu sonra çatlatma iğnesi oldum bekliyorum 15 güne kadar belli olur ama bende hiç yan etki yapmadı.

meraba bu ay ne durumdasın gelısmısmı yumurtalae ya merak edıyorum olusan bu yumurta sayısı neye baglıkı bazen 3 bazen 2 olusuyormuş

mrb. arkadaşlar bende yeni üye oldum siteye.
1,5 yıllık evliyim.
eşimin sperm sayısının azlığındna dolayı(11 milyon) hamile kalamıyorumm.
doktor bu ay bana klomen tedavisine başladı.
çarşamba yumurtalarımı kontrol etmek için çağırdı.
tedavi hakkında bana bilgi verebilirmisiniz?

kızlar salı günü dr a gittim biri 20 mm diğeri 18 mm iki yumurtam oluşmuş. dr 20 mm olanından umutluyum dedi. ve salı aksamı 6.buçukta iğne mi vuruldum göbekten.
dr iğneden bi 36 saat,birde 48 saat sonrası ilişki önerdi. sonra da gün aşırı dedi.
ama ben iğnemi vrulduktan sonra o akşam ilişkiye girdim (işimizi sağlama alalım dedik) :kedi:
şimdi ayın 28 i ni bekliyorum dr kan testinde bakalım dedi. inşallah bu ay olur.
o kadar çok kasık ağrısı da çekiyorum ki,galiba yumurtalarım çatlıyor (insallah)
sizlerrden de mutlaka haber bekliyorum arkadaslar.
allah herkesin gönlüne göre versin. (amiiinnnn) :Saruboceq:

ve unutmadan söyleyeyim olgunlaşmamış yumurtalarımdan biride (13 mmlik )kiste dönüştü.hamileliğimin 7.haftasında aşırı kanamayla kisti atmıştım.ama allaha çok şükür şuan çok iyiyiz.benim size tavsiyem doktorların dediği saatlerin dışındada ilişkiye girmeniz.ben çatlatma iğnesinden sonra bir hafta boyunca gün aşırı ilişkiye girmişti.inşallah sizlerde ilk denemenizde hamile kalırsınız.:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…