Klomen kullananlar bilgi verebilir mi

nil00

1 kız 1 erkek 1 de yolda minik erkek
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2012
800
808
Kızlar klomenin yan etkisi oldu mu sizde de bende bulantı sinir stres alınganlık arada ateş basması falan oldu yarim birakan var mi ilacı? Ayrica klomen ile ikizi olanlar varmış yüz de kac acaba genelde oluyor mu?teşekkürler:)

Kızlar klomenin yan etkisi oldu mu sizde de bende bulantı sinir stres alınganlık arada ateş basması falan oldu yarim birakan var mi ilacı? Ayrica klomen ile ikizi olanlar varmış yüz de kac acaba genelde oluyor mu?teşekkürler:)
Canım klomen beni mahfetti ilk derecede pcom en son randevu de 3. Dereceye çıkmıştı sonra soğan suyu içtim ve artik çok şükür pcolu değilim bu ay dene klomen kist yaparsa femeraya geç bana iyi gelmişti o

Canım klomen beni mahfetti ilk derecede pcom en son randevu de 3. Dereceye çıkmıştı sonra soğan suyu içtim ve artik çok şükür pcolu değilim bu ay dene klomen kist yaparsa femeraya geç bana iyi gelmişti o
Teşekkür ederim yarın bitiyor ilaç peki soğan suyuna başlasam mi acaba hemen cuma iğne yapılacak

Kızlar Merhaba,
Aranıza yeni katıldım ve bilgilerinizi istiyorumm. 4 yıllık evliyim ve artık bebek sahibi olmak istediğimize karar verdik ve doktor kontrolüne gitmeye karar verdik. Doktor bizden gerekli testleri istedi. Kan tahlili,hormon testi ve eşimden sperm testi istedi. Hepsi halledikten sonra eşimde sıkıntı cıkmadı ancak benim hormon testimde LH hormonum sıkıntılı çıktı :KK43:doktorum bana yumurtlama yavaşlığı ve adet düzensizliğine neden olmaktadır dedi. Her neyse adet olduğunda 2. günü gel dedi haliyle gittim ve bana klomen ilacı verdi adetin 2. günü başladım ve 5 tane içtim yani hergün 1 tane. 14. gün gel dedi ve doktora gittiğide doktorum 13. gün yumurtanın çatladığını ilacın etkisi gayet iyi dedi çatlatma iğnesine gerek kalmadan çatlamış yumurtam %50 hakkın var dün çatladı için bugun ilişki olursa kalma ihtimalin gene var dedi. adetin geçerse test al bak pozitif çıkarsa gel dedi ama adet olursan 2.günü tekrar klomen içmeye başla ilaç bittikten sonra 3 gün sonra gel dedi kontrol altında bakacak doktorum.Sizce hamile kalma olasılığım var mıdır

Merhaba evet olasılık var tabi yumurtan çatlamışsa bu çok iyi ne zaman çatlamış dedi size

Merhaba evet olasılık var tabi yumurtan çatlamışsa bu çok iyi ne zaman çatlamış dedi size
13.gün çatlamış yumurtalıklarım yani ayın 24.09.2017 tarihinde alttan muayene ettiğinde söledi ama kaç tane yumurta olduğunu sölemedi 2 side çatlamış dedi. İğneSiz çatlama oldu benim. Ama kaç tane yumurta olustugunu sölemedi

13.gün çatlamış yumurtalıklarım yani ayın 24.09.2017 tarihinde alttan muayene ettiğinde söledi ama kaç tane yumurta olduğunu sölemedi 2 side çatlamış dedi. İğneSiz çatlama oldu benim. Ama kaç tane yumurta olustugunu sölemedi
Siz de durumlar nasıl ben adet tarihini bekliyorum

Malesef adet oldum ve klomeni 2.kez kullandım. Çarşamba güünü yumurta takibi yapılmaya başlayacak sonucu göreceğiz
Hadi insaĺlah olur klomen 2.aydan sonra daha fazla yumurtan olur diye biliyorum

Hadi insaĺlah olur klomen 2.aydan sonra daha fazla yumurtan olur diye biliyorum
Geçen ay yumurtam haftasonu çatladı haliye takip olasılığı kaçtı :) kaç yumurtam olduğunu solemedi yumurtaların catlamıs dedi. Bakalım bu sefer kaç yumurtam oluşacak

Canım bişey soracağım umarım görürsün geçen ay sağ overde pko olduğunu öğrendim klomen ve çatlatma iğnesi kullandım ve maaesef adet gördüm. Bu ay hormon kanı verdim estradiol düşmüş geçen aya göre ve sol overdede pko göründü bu klomenden dolayı olmuş olabilir mi bugün adetin 7. Günü klomen verdi doktor soğan suyunuda içsem olur mu?

Canım bişey soracağım umarım görürsün geçen ay sağ overde pko olduğunu öğrendim klomen ve çatlatma iğnesi kullandım ve maaesef adet gördüm. Bu ay hormon kanı verdim estradiol düşmüş geçen aya göre ve sol overdede pko göründü bu klomenden dolayı olmuş olabilir mi bugün adetin 7. Günü klomen verdi doktor soğan suyunuda içsem olur mu?
Kızlar bende iki ay boyunca klomen kulladnm ama malesef olmadı artık bu ay içmedm bıraktm yani ama 3 gündür sağ tarafımda anlamsz bi sıı var hafif hafif kist olacagndan korkuorm ya

Kızlar bende iki ay boyunca klomen kulladnm ama malesef olmadı artık bu ay içmedm bıraktm yani ama 3 gündür sağ tarafımda anlamsz bi sıı var hafif hafif kist olacagndan korkuorm ya
Benimde bu ay 2.ayım cnm geçen ay sadece sağ overde polikistik derken bu ay hem sağ hem sol da diyor klomenden mi oldu bilmiyorum da

Benimde bu ay 2.ayım cnm geçen ay sadece sağ overde polikistik derken bu ay hem sağ hem sol da diyor klomenden mi oldu bilmiyorum da
Kist oşduğunu basıl anlrz ağrı yaparmı kist olustysa pki hiç bole olmamstm korkuorm kistim yoktu su anlamsz klmen yüzünden kist olursa canm sıkılacak

Kist oşduğunu basıl anlrz ağrı yaparmı kist olustysa pki hiç bole olmamstm korkuorm kistim yoktu su anlamsz klmen yüzünden kist olursa canm sıkılacak
Her ay değil ama bazen kahverengi akıntı geliyor bide bazen kasık tarafına sancı giriyor ben bu belirtisi hamilelik belirtisi diye heveslenirdim kistte sancı yaparmış. Bu ay yine verdi klomen kullanacağım ama diğer ay kullanmıycam bide bugün soğan suyuna başladım belki fayda eder. Yapmıştır diyemem cnm ama klomenin kist yapma ihtimali de var.

Her ay değil ama bazen kahverengi akıntı geliyor bide bazen kasık tarafına sancı giriyor ben bu belirtisi hamilelik belirtisi diye heveslenirdim kistte sancı yaparmış. Bu ay yine verdi klomen kullanacağım ama diğer ay kullanmıycam bide bugün soğan suyuna başladım belki fayda eder. Yapmıştır diyemem cnm ama klomenin kist yapma ihtimali de var.
Evet cok okudum ole bi ihtimal varmıs o yuzden tedaviyi bıraktım doktra sordum ne zaman kadar kullancm hamile kalana kadar dedi manyak ya

X