klomen kullananlar bakabilir mi

menogen vurundum ıkı paket 10 tane iğne toplamda bı kutu da serophene kullandım klomenın aynısı bakalım beklıyorum 2 yumurtam oldu bu ay
çok sevindim canım hayırlı haberlerini alırım inş bu ay kalmazsam bakalım ben de mayısta klomenden umutlu olacağım

bu ay bakalım adet olacak mıyım eğer olursam ilk kez klomen kullanacağım ondan da umutluyum bakalım

bakacağım bakalım canım klomenden de umudum var eğer adet olursam
Ya ilk kullanimda iki yum falan gelisiyo ben ikincide kalmistim ama toplamda 6 kutudan fazla icmemek gerekiyo sonrasinda direnc gisteriyo ilk ay oluyo olmassa ikinci ay cok yüksek ihtimalle oluyo cnm

Ya ilk kullanimda iki yum falan gelisiyo ben ikincide kalmistim ama toplamda 6 kutudan fazla icmemek gerekiyo sonrasinda direnc gisteriyo ilk ay oluyo olmassa ikinci ay cok yüksek ihtimalle oluyo cnm
ay hayırlısıyla inşallah canım

AdreOTE="-adre-, post: 40827908, member: 622528"]Ya ilk kullanimda iki yum falan gelisiyo ben ikincide kalmistim ama toplamda 6 kutudan fazla icmemek gerekiyo sonrasinda direnc gisteriyo ilk ay oluyo olmassa ikinci ay cok yüksek ihtimalle oluyo cnm[/QUOTE]arkadaşım ilkayda adetten gecikme oldumu ilkkez kullandım yumurtam gelişti 1hafta günüm geçti kahvaltı akıntıya şansım çok fazla senede öyle oldumu yaz ne olur

arkadaşım ilkayda adetten gecikme oldumu ilkkez kullandım yumurtam gelişti 1hafta günüm geçti kahvaltı akıntıya şansım çok fazla senede öyle oldumu yaz ne olur[/QUOTE]
Gecikme olmadi bende ama klomenin bazilarini geciktirdigibi duydum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…