- 22 Temmuz 2014
- 30.104
- 26.863
- 798
- Konu Sahibi oglak_kadini
-
yaakınmış adetlerimiz canım bekleyelim bakalım kuzum hayırlısıaaa daha varmıs olsun beklerız benımde 11 mayıs adet gunum
hayırlısıyla peş peşe hamiş oluruz inşBen de klomen kullanıyorum, inş hepimizin kucakları bebek dolsun! Stresle hamile kalmayı beklerken sohbet iyi geliyor :))
bekleyelım kuzum ama ben iğne tedavısı oldum bu ayyaakınmış adetlerimiz canım bekleyelim bakalım kuzum hayırlısı
o ne olıuyor canımbekleyelım kuzum ama ben iğne tedavısı oldum bu ay
menogen vurundum ıkı paket 10 tane iğne toplamda bı kutu da serophene kullandım klomenın aynısı bakalım beklıyorum 2 yumurtam oldu bu ayo ne olıuyor canım
çok sevindim canım hayırlı haberlerini alırım inş bu ay kalmazsam bakalım ben de mayısta klomenden umutlu olacağımmenogen vurundum ıkı paket 10 tane iğne toplamda bı kutu da serophene kullandım klomenın aynısı bakalım beklıyorum 2 yumurtam oldu bu ay
ınsallah senın de en kısa zamanda hayırlı haberını alırız ıns ben de haöıle olurumçok sevindim canım hayırlı haberlerini alırım inş bu ay kalmazsam bakalım ben de mayısta klomenden umutlu olacağım
amin canım inşaallahınsallah senın de en kısa zamanda hayırlı haberını alırız ıns ben de haöıle olurum
Sonra bu yazdiklarimizi okur neler cektigimizi hatirlarizamin canım inşaallah
ay olunca unuturuz canım sıkıntılarıSonra bu yazdiklarimizi okur neler cektigimizi hatirlariz
Kesinlikleeay olunca unuturuz canım sıkıntıları
Ins olmassin ama olursan da klomen ilk 3 ay etkili hemde iyi etkili yanibu ay bakalım adet olacak mıyım eğer olursam ilk kez klomen kullanacağım ondan da umutluyum bakalım
bakacağım bakalım canım klomenden de umudum var eğer adet olursamIns olmassin ama olursan da klomen ilk 3 ay etkili hemde iyi etkili yani
Ya ilk kullanimda iki yum falan gelisiyo ben ikincide kalmistim ama toplamda 6 kutudan fazla icmemek gerekiyo sonrasinda direnc gisteriyo ilk ay oluyo olmassa ikinci ay cok yüksek ihtimalle oluyo cnmbakacağım bakalım canım klomenden de umudum var eğer adet olursam
ay hayırlısıyla inşallah canımYa ilk kullanimda iki yum falan gelisiyo ben ikincide kalmistim ama toplamda 6 kutudan fazla icmemek gerekiyo sonrasinda direnc gisteriyo ilk ay oluyo olmassa ikinci ay cok yüksek ihtimalle oluyo cnm
arkadaşım ilkayda adetten gecikme oldumu ilkkez kullandım yumurtam gelişti 1hafta günüm geçti kahvaltı akıntıya şansım çok fazla senede öyle oldumu yaz ne olur[/QUOTE]AdreOTE="-adre-, post: 40827908, member: 622528"]Ya ilk kullanimda iki yum falan gelisiyo ben ikincide kalmistim ama toplamda 6 kutudan fazla icmemek gerekiyo sonrasinda direnc gisteriyo ilk ay oluyo olmassa ikinci ay cok yüksek ihtimalle oluyo cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?