Gebeliğe Hazırlık Klomen kullananlar bakabilir mi?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

scrt

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Mart 2020
489
369
23
30
Kızlar merhaba. Bu ay klomen kullandim adetimin bugun 12. Gunu doktora kontrole gittim solda 3 tane yumurtam olusmus ama 11 mmlik. Pazartesi tekrar gel bakalim dedi. Bana cok kucuk geldi yumurtalar. Bu konu hakkinda bilgisi olan var mi? P.tesiye kadar buyur mu? Moralim cok bozuldu. Umudum gitti.

Aynen bence gyzel hem 3 tane cok sanslısın ınsallah hepsi olgunlasır

Insallah canim. Bal tarcin corek otu yazmislar ama. Denesem mi bende?
Yumurtlama olana kadar deneyebilirsin ama ben yapmadım ne olhr ne olmaz diye ballı muz yiyebilirsin tum meyveleri skip suyunu ictim benmde baya büyüdü oylece

Yumurtlama olana kadar deneyebilirsin ama ben yapmadım ne olhr ne olmaz diye ballı muz yiyebilirsin tum meyveleri skip suyunu ictim benmde baya büyüdü oylece
Cok tesekkur ederim cnm denicem ben de

Benim 18.gune kadar buyumemisti 18. Gun 21mm ile catlatmistik buyur merak etme

sakın moralini bozma kuzum çünkü doktorum stres büyüyen yumurtayı küçültür demişti stres yapma büyür... ilaca umuda devam....

Haber ver bizede pazartesiye
Canim muayene oldum solda bir tanesi 17 mm ken catlamis. Ama duzensiz catlamis dedi o ne demek anlamadim. 4 5 gun gun asiri iliski dedi. Ben sadece c.tesi gununu degerlendirebildim. Ama yine olmayacak gbi

Canim muayene oldum solda bir tanesi 17 mm ken catlamis. Ama duzensiz catlamis dedi o ne demek anlamadim. 4 5 gun gun asiri iliski dedi. Ben sadece c.tesi gununu degerlendirebildim. Ama yine olmayacak gbi
Yaa digerleri ne boyuta ulasmis peki sen yine de 5 günü degerlendir bence. Catladiginj hissetmedin mi

Yaa digerleri ne boyuta ulasmis peki sen yine de 5 günü degerlendir bence. Catladiginj hissetmedin mi
Hafif agrilarim vardi ama anlamadim canim. Aksami degerlendirdim. Digerleri icin bir sey demedi. Zaten zor konusuyor. Agustosta baska doktora gidicem. Sen ne durumdasin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…