Hapim biteli 3 gun oldu cnm benim de pek bilgim olmayica korktumBence cok normal gunde 1mm buyuyor zaten hapina devam bitmedyse
InsallahAynen bence gyzel hem 3 tane cok sanslısın ınsallah hepsi olgunlasır
Buyur tBi en az 17 18 olur benceInsallah11 mm olunca uzuldum hap biteli 3 gun oldu cunku. Buyur dimi p.tesiye kadar
Insallah canim. Bal tarcin corek otu yazmislar ama. Denesem mi bende?Bol su ic canim meyve felan bol ye buyurr merak etme
Yumurtlama olana kadar deneyebilirsin ama ben yapmadım ne olhr ne olmaz diye ballı muz yiyebilirsin tum meyveleri skip suyunu ictim benmde baya büyüdü oyleceInsallah canim. Bal tarcin corek otu yazmislar ama. Denesem mi bende?
Cok tesekkur ederim cnm denicem ben deYumurtlama olana kadar deneyebilirsin ama ben yapmadım ne olhr ne olmaz diye ballı muz yiyebilirsin tum meyveleri skip suyunu ictim benmde baya büyüdü oylece
Veririm canimHaber ver bizede pazartesiye
Ayy insallah canim. Ilk defa kullaninca bilemedim ben de.Benim 18.gune kadar buyumemisti 18. Gun 21mm ile catlatmistik buyur merak etme
Insallah canim benim. Dileyen isteyen herkes tez zamanda evlatlarina kavusur insallahsakın moralini bozma kuzum çünkü doktorum stres büyüyen yumurtayı küçültür demişti stres yapma büyür... ilaca umuda devam....
Canim muayene oldum solda bir tanesi 17 mm ken catlamis. Ama duzensiz catlamis dedi o ne demek anlamadim. 4 5 gun gun asiri iliski dedi. Ben sadece c.tesi gununu degerlendirebildim. Ama yine olmayacak gbiHaber ver bizede pazartesiye
Yaa digerleri ne boyuta ulasmis peki sen yine de 5 günü degerlendir bence. Catladiginj hissetmedin miCanim muayene oldum solda bir tanesi 17 mm ken catlamis. Ama duzensiz catlamis dedi o ne demek anlamadim. 4 5 gun gun asiri iliski dedi. Ben sadece c.tesi gununu degerlendirebildim. Ama yine olmayacak gbi
Hafif agrilarim vardi ama anlamadim canim. Aksami degerlendirdim. Digerleri icin bir sey demedi. Zaten zor konusuyor. Agustosta baska doktora gidicem. Sen ne durumdasin?Yaa digerleri ne boyuta ulasmis peki sen yine de 5 günü degerlendir bence. Catladiginj hissetmedin mi
Bende beklemedeyim 6. Gun agrilar gecti sayilirHafif agrilarim vardi ama anlamadim canim. Aksami degerlendirdim. Digerleri icin bir sey demedi. Zaten zor konusuyor. Agustosta baska doktora gidicem. Sen ne durumdasin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?