- 12 Mart 2020
- 489
- 369
- 23
- 30
Klomende mi ignede mi 6. Gun cnmBende beklemedeyim 6. Gun agrilar gecti sayilir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Klomende mi ignede mi 6. Gun cnmBende beklemedeyim 6. Gun agrilar gecti sayilir
Hadi hayirlisi kuzum benim de bu tedavi yanit vermezse asilamaya gecilir dimiAsilamanin canm
Daha ilk cnm bu ay. Ayy insallah hamile haberini aliriz seninInsallah canim Istersen gecer 1 yili doldurdun mu kacinci kez klomen kullanisin
Insallah canim beraber. Bazi doktorlar 3 4 ay kullandiriyor ama ben 1 kez kullanip asilamaya gecmistim psikolojik olrak yiprandigimi demistim doktora bide 2 yil olduDaha ilk cnm bu ay. Ayy insallah hamile haberini aliriz senin![]()
Cok zor surec canim. Allah kimsenin kucagini bos birakmasinInsallah canim beraber. Bazi doktorlar 3 4 ay kullandiriyor ama ben 1 kez kullanip asilamaya gecmistim psikolojik olrak yiprandigimi demistim doktora bide 2 yil oldu
Canim simdi yine baska doktora muayene oldum. Bana 21 mmlik yumurtan var solda dedi. Ben de 17 mm ken catladi demisti diger doktorum dedim. O tahmin yurutmus suan 21 mm her an catlayabilir denemeye devam dedi. Ay bunlar benim kafami iyice karistirdiAminn canm
Insallah catlar hemen canim.degerlendur bencede ovulasyon testi yaparsan takip edebilirsinCanim simdi yine baska doktora muayene oldum. Bana 21 mmlik yumurtan var solda dedi. Ben de 17 mm ken catladi demisti diger doktorum dedim. O tahmin yurutmus suan 21 mm her an catlayabilir denemeye devam dedi. Ay bunlar benim kafami iyice karistirdi![]()
Yaptim cnm t cizgisi c den daha koyuInsallah catlar hemen canim.degerlendur bencede ovulasyon testi yaparsan takip edebilirsin
Genelde günaşırı deneyenler daha basarili bence ama zamanlamayi ayarla yinede benceYaptim cnm t cizgisi c den daha koyubu aksami degerlendiricem yarini es geceyim mi degerlendireyim mi ? Doktorum gun asiri dedi ama bazilari 2 gun ust uste diyomus
![]()
Tamam cnm.Genelde günaşırı deneyenler daha basarili bence ama zamanlamayi ayarla yinede bence