• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Klomen kullananlar bakabilir mi?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Insallah canim beraber. Bazi doktorlar 3 4 ay kullandiriyor ama ben 1 kez kullanip asilamaya gecmistim psikolojik olrak yiprandigimi demistim doktora bide 2 yil oldu
Cok zor surec canim. Allah kimsenin kucagini bos birakmasin 🤲

Canim simdi yine baska doktora muayene oldum. Bana 21 mmlik yumurtan var solda dedi. Ben de 17 mm ken catladi demisti diger doktorum dedim. O tahmin yurutmus suan 21 mm her an catlayabilir denemeye devam dedi. Ay bunlar benim kafami iyice karistirdi 😒

Canim simdi yine baska doktora muayene oldum. Bana 21 mmlik yumurtan var solda dedi. Ben de 17 mm ken catladi demisti diger doktorum dedim. O tahmin yurutmus suan 21 mm her an catlayabilir denemeye devam dedi. Ay bunlar benim kafami iyice karistirdi 😒
Insallah catlar hemen canim.degerlendur bencede ovulasyon testi yaparsan takip edebilirsin

Insallah catlar hemen canim.degerlendur bencede ovulasyon testi yaparsan takip edebilirsin
Yaptim cnm t cizgisi c den daha koyu 🥰 bu aksami degerlendiricem yarini es geceyim mi degerlendireyim mi ? Doktorum gun asiri dedi ama bazilari 2 gun ust uste diyomus 🤔

Yaptim cnm t cizgisi c den daha koyu 🥰 bu aksami degerlendiricem yarini es geceyim mi degerlendireyim mi ? Doktorum gun asiri dedi ama bazilari 2 gun ust uste diyomus 🤔
Genelde günaşırı deneyenler daha basarili bence ama zamanlamayi ayarla yinede bence

Back