- 19 Mart 2021
- 1.042
- 702
- 73
- 30
- Konu Sahibi Seheralican
Ben çekildimİnşallah büyür.Buyumesse diğer ay rahim.filmi çekmek istiyor doktorum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben çekildimİnşallah büyür.Buyumesse diğer ay rahim.filmi çekmek istiyor doktorum.
Seninki benden büyük büyür bence dahaVar yumurtam da biraz büyümüş en son konstrole gittiğimde 12.9 mm dedi.yarin bakalım
İnşallah yarın ogrencez bakalimSeninki benden büyük büyür bence daha
Ne zaman cekildin.Bisey çıktı mi peki sendeBen çekildim
Allah'a şükür çıkmadı bişey ama ağrılı olur çok ağrılı geçiyor masadan kalktım diye yazılar okudum çok korktum biraz erteledim sonra gittim denilen gibi ağrım sızım olmadı Allah'a sukurNe zaman cekildin.Bisey çıktı mi peki sende
İyi bari bişey çıkmamış.Peki rahim filmi ne zmaan cekiliyo adet bittikten hemen sonra miAllah'a şükür çıkmadı bişey ama ağrılı olur çok ağrılı geçiyor masadan kalktım diye yazılar okudum çok korktum biraz erteledim sonra gittim denilen gibi ağrım sızım olmadı Allah'a sukur
Evet canım ben bitti 1 gün sonra çekildim rahimin temiz olduğu zman o zaman oluyor 1 hafta içinde cekilmen gerekiyorİyi bari bişey çıkmamış.Peki rahim filmi ne zmaan cekiliyo adet bittikten hemen sonra mi
Hmm anladım canım sagolEvet canım ben bitti 1 gün sonra çekildim rahimin temiz olduğu zman o zaman oluyor 1 hafta içinde cekilmen gerekiyor
Yorumlara bakıp korkma sakın herkesin acı eşiği farklı tıkalı olursa ağrı olurmuş duydum onu bide kanama falan olur dediler bende olmadı ama onu yaptırdıgım gün doktorumda kontrol etti çatlaman olmuş dedi 1 hafta geçti adet oldumHmm anladım canım sagol
yani 1 ayda 2 kere adet oldumYorumlara bakıp korkma sakın herkesin acı eşiği farklı tıkalı olursa ağrı olurmuş duydum onu bide kanama falan olur dediler bende olmadı ama onu yaptırdıgım gün doktorumda kontrol etti çatlaman olmuş dedi 1 hafta geçti adet oldum
Tamam canım.bilgilendirdigin için teşekkürlerYorumlara bakıp korkma sakın herkesin acı eşiği farklı tıkalı olursa ağrı olurmuş duydum onu bide kanama falan olur dediler bende olmadı ama onu yaptırdıgım gün doktorumda kontrol etti çatlaman olmuş dedi 1 hafta geçti adet oldum
rica ederim ne demek canımTamam canım.bilgilendirdigin için teşekkürler