- 19 Mart 2021
- 1.042
- 702
- 30
- Konu Sahibi Seheralican
kızlar merhaba ben doktordan çıktım yumurtalığım sağda 11 mm büyümüş çarşamba tekrar çağırdı doktor böyle olup gelişen oldu mu 2 günde ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Reglin kacinci gunundesinkızlar merhaba ben doktordan çıktım yumurtalığım sağda 11 mm büyümüş çarşamba tekrar çağırdı doktor böyle olup gelişen oldu mu 2 günde ?
ben adettin 5 . günü klomene başladım canım 12 sinde adet başlangıcım 10. gün oluyor yani .Reglin kacinci gunundesin
Tabiki gelişir benim ki 12.gun 10 mm di 5 gun sonra çağırdı 17.gun 18 mm olmuştu 18.gun sabah ignemi oldum 12.gun 10 mm olunca cok üzülmüştüm ise yaramad diye ama buyuyormus sadece gec yumurtkuyoruz pko olduğumuz ici gec buyudu reglime 14 gub varken ignemi oldum 32 gunde regli oluyorm doktor normal demistiben adettin 5 . günü klomene başladım canım 12 sinde adet başlangıcım 10. gün oluyor yani .
çok sağol canım benim içime su serptin resmen korkuyorum ya 4 senelik evliyim kilom var adetlerim düzensiz geçen ay klomen kullanmadım ama yumurtalamam olmadı pko yok ama doktorda kendi doktorum değildi soru soramadımTabiki gelişir benim ki 12.gun 10 mm di 5 gun sonra çağırdı 17.gun 18 mm olmuştu 18.gun sabah ignemi oldum 12.gun 10 mm olunca cok üzülmüştüm ise yaramad diye ama buyuyormus sadece gec yumurtkuyoruz pko olduğumuz ici gec buyudu reglime 14 gub varken ignemi oldum 32 gunde regli oluyorm doktor normal demisti
Ben de bu ay kullanmadım olmadi yumurtlama ama adet düzensizliği yumurtlama olmaması genelde pkolarda oluyor malesefçok sağol canım benim içime su serptin resmen korkuyorum ya 4 senelik evliyim kilom var adetlerim düzensiz geçen ay klomen kullanmadım ama yumurtalamam olmadı pko yok ama doktorda kendi doktorum değildi soru soramadım
benim bütün tahlilerim yapıldı adet düzensizliğim kilodan denildi pko yok dendi bilmiyorumki üzülüyor insan 3 senedir deniyorum ve doktorlar hep kafasından attı özell bideBen de bu ay kullanmadım olmadi yumurtlama ama adet düzensizliği yumurtlama olmaması genelde pkolarda oluyor malesef
Anladim yasin küçükse belki ondan olabilir canmbenim bütün tahlilerim yapıldı adet düzensizliğim kilodan denildi pko yok dendi bilmiyorumki üzülüyor insan 3 senedir deniyorum ve doktorlar hep kafasından attı özell bide
26 yaşındayım şuan ilk 23 yaşımda gittim doktoraAnladim yasin küçükse belki ondan olabilir canm
26 yaşındayım şuan ilk 23 yaşımda gittim doktoraa
Ayni yastaymisiz nasip diyelim benim yumurtam catlamiyor buyuyor ama catlamiyor o yüzden olmuyo kilo da etken diye biliyorum sizde zayıflamaya calisirsaniz belki adetiniz düzene girer bu arada Civan percemini duydunuz mu adete bir hafta kala icin hemen adet getiriyormus 2 3 ay düzenli gelirse eğer lh testi ile gunu takip edin bide oyle deneyin bence pko yokmus çünkü bende pko var yeni öğrendim lh testinde yumurtlama olmuyor malesef o yüzden klomen ve ovitrelle kullanmak zorundayim26 yaşındayım şuan ilk 23 yaşımda gittim doktora
bazen kadınlarda yumurtalama olmuyormuş kilo vermeye çalışıyorum civan perçemi duydum clife kullandım oda güzel bende 2 ay görmedim yumurtalamaAyni yastaymisiz nasip diyelim benim yumurtam catlamiyor buyuyor ama catlamiyor o yüzden olmuyo kilo da etken diye biliyorum sizde zayıflamaya calisirsaniz belki adetiniz düzene girer bu arada Civan percemini duydunuz mu adete bir hafta kala icin hemen adet getiriyormus 2 3 ay düzenli gelirse eğer lh testi ile gunu takip edin bide oyle deneyin bence pko yokmus çünkü bende pko var yeni öğrendim lh testinde yumurtlama olmuyor malesef o yüzden klomen ve ovitrelle kullanmak zorundayim
Onun benzeri naturallan diye macun kullandim bu ay bitirdi. Kutuyu hic bir ise yaramadi üstelik kilom bile yok benim 50 kg yumbazen kadınlarda yumurtalama olmuyormuş kilo vermeye çalışıyorum civan perçemi duydum clife kullandım oda güzel bende 2 ay görmedim yumurtalama
c life tavsiye ederim bana iyi geldiOnun benzeri naturallan diye macun kullandim bu ay bitirdi. Kutuyu hic bir ise yaramadi üstelik kilom bile yok benim 50 kg yum
Civan percemini kullancam ama doktor duphostan verdi onu kullanıyorum. Adet oluyorum adet olmazsam da kesin hamilelik oluyornus bebegi koruyornus Civan percemini o yüzden kullanamıyorum Rabbım ol derse olur Civan percemi içersem dusuk olur doye hic denemedimbazen kadınlarda yumurtalama olmuyormuş kilo vermeye çalışıyorum civan perçemi duydum clife kullandım oda güzel bende 2 ay görmedim yumurtalama
Ikisi ayni ya içerikleri tipa tip aynı o yüzden almadım onuc life tavsiye ederim bana iyi geldi
ayy inşallah hamilelik olurda bunlara gerek kalmazCivan percemini kullancam ama doktor duphostan verdi onu kullanıyorum. Adet oluyorum adet olmazsam da kesin hamilelik oluyornus bebegi koruyornus Civan percemini o yüzden kullanamıyorum Rabbım ol derse olur Civan percemi içersem dusuk olur doye hic denemedim
Klomem ovitrelle baslanmadi mi yumurtlama sorununda da baslaniyorbazen kadınlarda yumurtalama olmuyormuş kilo vermeye çalışıyorum civan perçemi duydum clife kullandım oda güzel bende 2 ay görmedim yumurtalama
klomen kullandım işte sonuçlara göre iğne olucamKlomem ovitrelle baslanmadi mi yumurtlama sorununda da baslaniyor
Buyur canım merak etme bide yürüyüş yap ben bu ay ki tedavide yürüyüş yapcam klomenle birlikte yumurta büyüyen kadar düzenli yürüyüş yapcamklomen kullandım işte sonuçlara göre iğne olucam
Ben çalışıyorum canım 7 buçukta anca geliyorum eveBuyur canım merak etme bide yürüyüş yap ben bu ay ki tedavide yürüyüş yapcam klomenle birlikte yumurta büyüyen kadar düzenli yürüyüş yapcam