- 17 Aralık 2020
- 14
- 3
- 30
- Konu Sahibi Seheralican
Kızlar ben klomen kullandım adetin 3 günü. Biteli 5 gün oluyor ve bugün doktor solda yumurta lar biraz büyümüş ddi 15 mm biri 14 mm. Sizce nasıl. Ilk defa kullanıyorum bi bilgim yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım gunde 1-2 mm büyüyor yumurtalar 18-25 mm arası yeterlı oluyor ve yumurtlamaya hazır oluyorKızlar ben klomen kullandım adetin 3 günü. Biteli 5 gün oluyor ve bugün doktor solda yumurta lar biraz büyümüş ddi 15 mm biri 14 mm. Sizce nasıl. Ilk defa kullanıyorum bi bilgim yok
Canım bende kullandım mesela örnek olarak söylüyorum çarşamba bitmişti cuma kontrole gittim 15 mm demişti. Yani ilacın 1. Gününden sayarsak 7. Gündü doktor kendisi çatlar dedi 2 gün daha büyüdükten sonra ama senin biraz daha geç büyümüş sanki doktor çatlayacak falan demedi miKızlar ben klomen kullandım adetin 3 günü. Biteli 5 gün oluyor ve bugün doktor solda yumurta lar biraz büyümüş ddi 15 mm biri 14 mm. Sizce nasıl. Ilk defa kullanıyorum bi bilgim yok
Herkesin ki farkli oluyor canim benim reglin 17.gunu 18 mm olmuştu dusun adete 14 gun vardi klomene ragmen insallah bidahaki ay guzel gelişirCanım bende kullandım mesela örnek olarak söylüyorum çarşamba bitmişti cuma kontrole gittim 15 mm demişti. Yani ilacın 1. Gününden sayarsak 7. Gündü doktor kendisi çatlar dedi 2 gün daha büyüdükten sonra ama senin biraz daha geç büyümüş sanki doktor çatlayacak falan demedi mi
İnşallah canım biz değerlendirik dün erken gebelik testi de acayip hayalet bir çizgi çıktı normal test negatif bilmiyorm adetimi bekliyorumHerkesin ki farkli oluyor canim benim reglin 17.gunu 18 mm olmuştu dusun adete 14 gun vardi klomene ragmen insallah bidahaki ay guzel gelişir
Kac gun oldu iğne yaptiraliİnşallah canım biz değerlendirik dün erken gebelik testi de acayip hayalet bir çizgi çıktı normal test negatif bilmiyorm adetimi bekliyorum
İğneye gerek duymadı doktor canım kendi haline bırakıcam kendisi çatlar dediKac gun oldu iğne yaptirali
Anladim insallah olur canmİğneye gerek duymadı doktor canım kendi haline bırakıcam kendisi çatlar dedi
İnşallah canım sağol Seninde benim herkesinAnladim insallah olur canm
Bende bu ay ilk defa klomen kullandım, benim doktorumda iğne vermedi kendisi çatlar dediİğneye gerek duymadı doktor canım kendi haline bırakıcam kendisi çatlar dedi
Hayırlısı olsun kaç cm Di en son muayenedeBende bu ay ilk defa klomen kullandım, benim doktorumda iğne vermedi kendisi çatlar dedi
Önceki gittiğim doktorlar sormadan söylüyordu kaç cm olduğunu bu sefer doktor söylemedi benimde aklıma gelmedi sormak o anHayırlısı olsun kaç cm Di en son muayenede
Keşke sorsaydın canım ovülasyon testi kullanıyor musun peki onunla yumurtanın çatlamasını anlarsın yakalarsınÖnceki gittiğim doktorlar sormadan söylüyordu kaç cm olduğunu bu sefer doktor söylemedi benimde aklıma gelmedi sormak o an
Açıkçası bende çok merak ediyorum.
Evet keşke sorsaydım. Muayeneye cuma gitmiştik pazardan itibaren sık birliktelik önerdi. Evet ovülasyonda kullanıyorum aynı zamanda bakalım inşallah Allah isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsinKeşke sorsaydın canım ovülasyon testi kullanıyor musun peki onunla yumurtanın çatlamasını anlarsın yakalarsın
Canım sen sıkma canını bende senin gibi gittiğim de bi cuma günüydü pazardan sonra değerlendirin n dedi bize ovülasyon la kontrol ettim salı- çarşamba gibi çatladı değerlendirdik bizde test yapıyorum negatif ama malesef silik çizgi çıktı birinde ama çooook silik yoktur bence onda daEvet keşke sorsaydım. Muayeneye cuma gitmiştik pazardan itibaren sık birliktelik önerdi. Evet ovülasyonda kullanıyorum aynı zamanda bakalım inşallah Allah isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin
Aa ama silik çıkıyorsa umut yok mudur sanki. Ben çok yaptım silik bile olmadı hiç bence bekle biraz daha tekrar test yapCanım sen sıkma canını bende senin gibi gittiğim de bi cuma günüydü pazardan sonra değerlendirin n dedi bize ovülasyon la kontrol ettim salı- çarşamba gibi çatladı değerlendirdik bizde test yapıyorum negatif ama malesef silik çizgi çıktı birinde ama çooook silik yoktur bence onda da
Yapıcam bakalım canım bakalım inşallah iyi sonuçlar alırız ikimiz de kısmetseAa ama silik çıkıyorsa umut yok mudur sanki. Ben çok yaptım silik bile olmadı hiç bence bekle biraz daha tekrar test yap
Kızlar ben klomen kullandım adetin 3 günü. Biteli 5 gün oluyor ve bugün doktor solda yumurta lar biraz büyümüş ddi 15 mm biri 14 mm. Sizce nasıl. Ilk defa kullanıyorum bi bilgim yok