bu ayda umutlarım suya düştü senağlama bu ayda klomen işe yaramadı yine doktor yolu göründü anlaşılan Çok üzgünüm çoook bu son ayım bu ayda klomen kullancam eğer hamile kalmazsam artık aşılama ALLAHım nolur bu ay hepimizin yüzünü güldür :Saruboceq:
evet cnm tabi nasıl bi süreç var önümde bilmiyorum,ya da bu ay da bekliyim 6 ay olsun ilacı bırakalı,bidahaki ay başlarım doktoruma danışıyımda kararsızlığımın tek sebebi vakit kaybetmemek,cnm çok saol cevabın için:) umarım en kısa zamanda güzel haberlerini alırız sende de pco mu var?
yares yumurta kendiliğinden çatlıyo demiştin sanırım. ama gününü kaçırıyo olabilirmisiniz acaba. klomenle bazen çatlaması gereken günden daha önce veya daha sonra olabiliyor. yumurta takibi sırasında sorun olabilirmi.yani gününü çok iyi ayarlaman gerekiyo.ve eşinin spermiyogrami test sonucuda önemli tabi.
benimde adet tarihim 5 mayıs adet olunca bende klomen kullanmaya başlayacagım nasipsealkisalkisalkisalkisalkisalkis
merhabalar
bende aranıza katıldım. bugünden itibaren klomen kullanmaya başlıyorum. hayırlısı hepimiz için.
bende pko var
hoşgeldin aramıza canım allah emeklerini boşa çıkarmasın :Saruboceq:
bana da dr bua y klomen verdı gecen ay yumurtam 11.gunde catladı dr erken çatlamış dedi ve haftaya da yumurta takıbı yapacak tekrar bakalım hayırlısı
kızlar burdan hep okuyordum klomen diye. kullanılıyor iğne yapılıyor yumurtam olmuş diye. doktorlar neden bana bundan vermiyor hep glukofen verip duruyor derdim. bugün dr a gittik.tedaviye başladık. ne kadar bu tedavi sürecek. ya olmazsa tüp bebekmi denenecek.tedavi sırasında nelere dikkat edeceğim.sizler neler yapıyorsunuz.daha acemiyim bu konularda.
bende pko vardı ama ultrasonda 2 tane çıktı bu sefer. birsürü kistim vardı hepsi gitmiş 2 tane kalmış.
çok heyecanlıyım kızlar.yarın sabah doktora gidicem.yumurtanın çatlayıp çatlamadığını kontrol edicek.İnşallah hayırlısı olur. hepimiz için tabi. çok sabır isteyen bir süreçten geçiyoruz.Allah herkesin gönlüne göre versin.dr dan gelince sonucu yazıcam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?