Sizdeki sorun neydi canım
kızlar bizde 5 aydır korunmuyoruz ama sonuç alamadık sonunda doktora gittik yumurtlamada sorun olabilir dedi adetin 4 gününden itibaren klomen kullanmamı söyledi.1 hafta kullandım yumurta 10 mm di 2 gün sonra gittim 16 mm olmuş dedi salı günü çatlama iğnesini verdi.ve salı çarşamba perşembe iişkiye girin dedi.bidaki salı kontrole çağırdı.yumurtanın çatlayıp çatlamadığına bakıcak.allahım inşallah bu ay hamile kalırım.çok istiyoruz.Allah herkese nasip eder inşallah.
ya kızlar benim eşimde varikosel oldu 8ay olcak nerdeyse hala tık yok ben klomen kullanıyorum 2 ay kullandım şükür kist olmadı ama hamilede kalamadım doktorum 3 ay deneriz sonra aşılama dedi.bence tamamen stres çünkü kafama çok takıyorum ve yumurtlama günümde kafamda sadece hamile kalmak olduğu için beynim ona adaklanmış oluyo.allah en kısa zamanda hayırlı evlatlar versin inş.doktora gidip gelmekten çok yoruldum
ya kızlar benim eşimde varikosel oldu 8ay olcak nerdeyse hala tık yok ben klomen kullanıyorum 2 ay kullandım şükür kist olmadı ama hamilede kalamadım doktorum 3 ay deneriz sonra aşılama dedi.bence tamamen stres çünkü kafama çok takıyorum ve yumurtlama günümde kafamda sadece hamile kalmak olduğu için beynim ona adaklanmış oluyo.allah en kısa zamanda hayırlı evlatlar versin inş.doktora gidip gelmekten çok yoruldum
nergis bende samsunluyum canım istanbulda yaşıyorum.1,5 sene önce evlenip geldim. ne zamandır çocuk düşünüyorsun.tedaviye yeni başladın sanırım.inşallah sonuç alırsın.en azından burda birbirimize destek oluruz.
inşallah hepimiz hayırlı sonuçlar alırız ben çatlatma iğnesi kullanmıyorum kendiliğinden çatlıyo yumurtam ama 2 aydır nedense hamile kalamıyorum
slm kızlar bendede pco var,doktora biay önce adet gecikmesi şikayetiyle gimiştim 50.gün daha bende tık yoktu,ilk üç ay korunmayın sonra başlayalım ilaca sendeki küçükkistcikler baya fazla demişti bu ay yine 40 gün oldu hastalanmayınca yine gittim doktora istersen farlutaldan sonra başlayalım hemen sen bilirsin dedi beni stresli gördü sanırım.yasmin kullanmıştım iki yıl daha bırakalı 5ay oldu onunda etkisi varmı bu gecikmelerde bilmiyorum.
tecrübe önemli diye düşünerek size sorayım dedim siz ne önerirsiniz pek vakit kaybetmek istemiyorum,sanırım kendi kendime yumurtlayacağıma da pek inanmıyorum,sizce bi kaç ay daha deneyip mi klomene başlasam hemenmi?şimdiden teşekkürler yorumlarınız için:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?