Arkadaşlar sitenize yeni üyeyim.2 senelik evliyiz ve hiç korunmadık bebğimiz olsun çok istiyoruz.tedavi gördük klomen ve progestan olmadı.daha sonra ilk aşılamamızı olduk tuttu ama doktor gideceğini tam tutmadığını söyledi ve nitekim olmadıda.Biliyorsun maddi açıdan zorlayan bi durum ve 5 aydır dr a gitmiyoruz.Ovalasyon testleri var onları evde yapıp uygulamaya çalışıyoruz ama yumurtalıklarım büyümüyor çatlama olmuyo görünüyo teste.bende geçen ay klomen kullandım günde bir tane ve yine olmadı.bu ayda düşünüyorum kullanmayı ama bu ilacı kullanırken muhakkak çatlama iğnesi yaptırmaya gerek varmı bilen varmı.teşekkürler
Arkadaşlar sitenize yeni üyeyim.2 senelik evliyiz ve hiç korunmadık bebğimiz olsun çok istiyoruz.tedavi gördük klomen ve progestan olmadı.daha sonra ilk aşılamamızı olduk tuttu ama doktor gideceğini tam tutmadığını söyledi ve nitekim olmadıda.Biliyorsun maddi açıdan zorlayan bi durum ve 5 aydır dr a gitmiyoruz.Ovalasyon testleri var onları evde yapıp uygulamaya çalışıyoruz ama yumurtalıklarım büyümüyor çatlama olmuyo görünüyo teste.bende geçen ay klomen kullandım günde bir tane ve yine olmadı.bu ayda düşünüyorum kullanmayı ama bu ilacı kullanırken muhakkak çatlama iğnesi yaptırmaya gerek varmı bilen varmı.teşekkürler
Ay kızlar yumurtalarımı gördüm 2 tane biri sağda biri solda bi tuhaf oldum bu ilk ya ondan heralde.İnşallah tutar ya umutluyum ama............
Ne bilim arkadaşlar bu ayda kendim klomen içim dedim ama beni korkuttunuz.içip o ovalasyon testlerindende yapacaktım.ay ne bilimmmm(
canım yaa. ee ne dedi dr. kaç mm yumoşlar
bu ay da olmassa klomenle gelecek ay tekrar mı klomen verecek boyle bıkaç ay yumurta takıbıyle ılaçlarla deneyecek mı yanı başka bışey yapmaz değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?