Öyleymişim ama doktorum çatlatma iğnesi vermedi kendi kendine çatlayacak dedi ilk testimi sabah ilk idrarla yapmıştım o sebeple mi acaba yapmamak gerekiyormuş bugün yaptığım test bu yorum yapabilir mi bilenler acabaPco hastası iseniz zaten bu testler hep yanıltıyor maalesef
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebeliğe Hazırlık Klomen kullanıp hamile kalan varmı
- Konu Sahibi Arjen87
- Başlangıç Tarihi
Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 10 Ağustos 2020
- 249
- 352
- 53
- 31
Daha henüz pik dönemindesiniz işte sorun şu ki çatlasa da yumurta o hep koyu çıkıyor pco olduğu için tecrübeliyimÖyleymişim ama doktorum çatlatma iğnesi vermedi kendi kendine çatlayacak dedi ilk testimi sabah ilk idrarla yapmıştım o sebeple mi acaba yapmamak gerekiyormuş bugün yaptığım test bu yorum yapabilir mi bilenler acaba
Dün akşamdan beri adet ağrısı gibi ağrım var ama adetime de daha 13 gün var sizce sebebi nedirDaha henüz pik dönemindesiniz işte sorun şu ki çatlasa da yumurta o hep koyu çıkıyor pco olduğu için tecrübeliyim
Merhabalar
Ben Klomen kullanıyorum beş altı gün önce doktor kontrolümde iki yumurtam 20 mm olmuştu doktor çatlatma iğnesi vermedi kendisi çatlar dedi. Dün ovulasyon testi yaptım testimin resmini de paylaştım. FakatDün akşamdan beri adet ağrısı gibi ağrım var ama adetime de daha 13 gün var sizce sebebi nedir
Ben Klomen kullanıyorum beş altı gün önce doktor kontrolümde iki yumurtam 20 mm olmuştu doktor çatlatma iğnesi vermedi kendisi çatlar dedi. Dün ovulasyon testi yaptım testimin resmini de paylaştım. FakatDün akşamdan beri adet ağrısı gibi ağrım var ama adetime de daha 13 gün var sizce sebebi nedir
Eklentiler
- 10 Ağustos 2020
- 249
- 352
- 53
- 31
Benimde öyleydi dedim çatladı herhalde aşırı ağrı vardı. Muayene etmek için çağırmıştı çatladımı diye bakacaktı iğneden iki gün sonra. Zaten ağrım olunca ümitlendim muayene de çatlamamıştı. Dün öğrendim sol 23 cm olmuş ama çatlama yok. Orada 10 mm bir yumurta daha oluşmuş. Sağda da var üç adet onlar çatlama evresinde umarım çatlar. Sizin ise iğneden dolayı öyle ya çatlıcak ya da çatlamaya çalışıyor benimki gibi. Bende de hala ağrı var günün belirli saatlerinde vuruyor. Sanki adet öncesi belirtilerim gibi. Rabbim hakkımızda hayırlısını versin. Tavsiyem doktora gidip yumurtaların çatlayıp çstlamadığına baktırmanız. Kist olmasın en azından bir iğne daha verir. Kist olmadan çatlamasına yarar.Dün akşamdan beri adet ağrısı gibi ağrım var ama adetime de daha 13 gün var sizce sebebi nedir
İğne hiç vermedi kendisi çatlar dedi sadece klomen kullandım. Kontrole de regl olamazsan gününde gel dedi ya da regl olursan da 3. Gün gel dedi yani iğne kullanmadım şimdi tekrar test yaptım t çizgisi c den daha açık renk oldu çatlamış mı acaba of deliricem valla artıkBenimde öyleydi dedim çatladı herhalde aşırı ağrı vardı. Muayene etmek için çağırmıştı çatladımı diye bakacaktı iğneden iki gün sonra. Zaten ağrım olunca ümitlendim muayene de çatlamamıştı. Dün öğrendim sol 23 cm olmuş ama çatlama yok. Orada 10 mm bir yumurta daha oluşmuş. Sağda da var üç adet onlar çatlama evresinde umarım çatlar. Sizin ise iğneden dolayı öyle ya çatlıcak ya da çatlamaya çalışıyor benimki gibi. Bende de hala ağrı var günün belirli saatlerinde vuruyor. Sanki adet öncesi belirtilerim gibi. Rabbim hakkımızda hayırlısını versin. Tavsiyem doktora gidip yumurtaların çatlayıp çstlamadığına baktırmanız. Kist olmasın en azından bir iğne daha verir. Kist olmadan çatlamasına yarar.
Eklentiler
- 10 Ağustos 2020
- 249
- 352
- 53
- 31
Siliniyorsa çatlıyordur.İğne hiç vermedi kendisi çatlar dedi sadece klomen kullandım. Kontrole de regl olamazsan gününde gel dedi ya da regl olursan da 3. Gün gel dedi yani iğne kullanmadım şimdi tekrar test yaptım t çizgisi c den daha açık renk oldu çatlamış mı acaba of deliricem valla artık
- 10 Ağustos 2020
- 249
- 352
- 53
- 31
Bende bugün gidip alayım eczaneden bakalım bende ne olacak biz değerlendiriyoruz zatenİğne hiç vermedi kendisi çatlar dedi sadece klomen kullandım. Kontrole de regl olamazsan gününde gel dedi ya da regl olursan da 3. Gün gel dedi yani iğne kullanmadım şimdi tekrar test yaptım t çizgisi c den daha açık renk oldu çatlamış mı acaba of deliricem valla artık
Offf inşallah canım ya aralığa mutlu haberle girmek istiyorumSiliniyorsa çatlıyordur.
- 10 Ağustos 2020
- 249
- 352
- 53
- 31
- 10 Ağustos 2020
- 249
- 352
- 53
- 31
Gönlünce olsun inşallahOfff inşallah canım ya aralığa mutlu haberle girmek istiyorum
- 10 Ağustos 2020
- 249
- 352
- 53
- 31
Aynı durumu yaşadım. Yumurtaniz çatlıyor. O ağrıyı hissettiğinizde ilişkiye muhakkak girin. Bende bu ay aynısını yaşadım. Hemen degerl ndirdim. Üstelik benim 4 yumurtam vardı. Bir gün arayla o ağrıyı hep hissettim. İnşallah tutmustur
Merhabalar
Ay inşallah ya biz de değerlendirdik bakalım hayırlısıyla olacakAynı durumu yaşadım. Yumurtaniz çatlıyor. O ağrıyı hissettiğinizde ilişkiye muhakkak girin. Bende bu ay aynısını yaşadım. Hemen degerl ndirdim. Üstelik benim 4 yumurtam vardı. Bir gün arayla o ağrıyı hep hissettim. İnşallah tutmustur
- 4 Eylül 2019
- 4.647
- 3.131
- 83
- 42
Çatlatma iğnesi vurduğu halde mi çatlmaıyor canım?Moralim çok bozuk. Bugün muayene oldum solda 23 mm büyümüş ama çatlamamış. Bir de 10 mm yumurta vardı.
Sağ da üç adet var biri 17 biri 19 biri 18 mm salı tekrar çağırdı. Çatlatma iğnesi vermedi. Gün aşırı ilişki dedi. Senin her şeyin çok iyi ama yumurtan çatlamıyor dedi. Büyümesi gelişmesi sorunsuz bir şekilde. Aff Allah'ım. Tedaviyi bırakmayı düşünüyorum. Bu ayda da olmazsa nasıl bir yöntem uygulayabilir ki. İçinizde bu evreden geçmiş biri varsa beni teselli edebilse ve bilgi verse çok iyi olur. Çok aşırı üzgünüm şuan.
- 10 Ağustos 2020
- 249
- 352
- 53
- 31
Evet canım bugün muayenem var inşallah sağdaki ler çatlamıştır çok ağrı çektim çünküÇatlatma iğnesi vurduğu halde mi çatlmaıyor canım?
İnşallah catlamistir. Yumurta büyüme dönemi benimde çok ağrılı geçti.Evet canım bugün muayenem var inşallah sağdaki ler çatlamıştır çok ağrı çektim çünkü
- 10 Ağustos 2020
- 249
- 352
- 53
- 31
Soldaki yumurtam çatlamışİnşallah catlamistir. Yumurta büyüme dönemi benimde çok ağrılı geçti.
Çok sevindim inşallah tutmustur.Soldaki yumurtam çatlamış
- 25 Nisan 2016
- 986
- 890
- 103
- 42
Evet cnm bende 2 yıllık evliyken kullandım 3 yumurtam gelişmişti klomenle ve çatlatma iğnesiyle ikiz gebelik yaşadım inş.darısı isteyen herkeseMerhaba kızlar. 14 aylık evliyim . İlk günden itibaren hiç korunmadik. Reglim hep düzenlidir. Eşimin de tüm testleri normal. Buna rağmen hiç hamile kalamadim. 14 Ekim'de ovitrelle uyguladı doktorum iki yumurtam vardı 18 mm ve 16 mm. Ama tutmadı bu ay. Regl oldum. Doktor klomen başlayalım dedi. Sorum şu klomen kullanıp da çatlatma iğnesi olmadan hamile kalan var mı. Çok stresliyim. Neden olmuyor