• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen kullanımı

akcicek

Üye
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2022
25
2
16
33
Sevgili arkadaşlar ben bu ay klomen kullandım yumurtalarım oluşmuştu hiç bir sıkıntı yoktu kendiliğinden çatlar dedi doktor gün aşırı ilişki önerdi inofolic de kullanıyorum ama yine negatif sonuç aldım benim durumumda olanlsr bana yardımcı olabilir misiniz hiç bir sorun yokken neden olmuyor olabilir

Eşinde baktırmış mıydı kendine ? Eğer onda da sorun yoksa sebepsiz infertilite deniyor buna yani sebepsiz yerede olmadığı olabiliyor . Zor olsada mümkün olduğu kadar rahat ol aklından çıkarmaya çalış gebelik fikrini . Kan degerlerinde çok önemli tabi d vitamini, ferittin, b12

Eşimde de çok şükür herhangi bir sıkıntı yok ama olmuyor kan değerlerime baktırmamıştım ona baktırayım o zaman çok teşekkür ederim
Eşinde baktırmış mıydı kendine ? Eğer onda da sorun yoksa sebepsiz infertilite deniyor buna yani sebepsiz yerede olmadığı olabiliyor . Zor olsada mümkün olduğu kadar rahat ol aklından çıkarmaya çalış gebelik fikrini . Kan degerlerinde çok önemli tabi d vitamini, ferittin, b12

Back
X