How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Gebeliğe Hazırlık Klomen+Inofolic maceram

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Klomen biteli iki gün oluyor. Karnımda gaz ve solda hafif bi doluluk hissi var. Ama moral olarak kötü hissediyorum kendimi. Haftasonu en az 4-5 kişinin hamile haberini aldım. Onlar için sevinirken kendim için içten içe üzüldüm benim neden böyle oluyor diye. Allahım tez vakitte kurtarsın bizi bu sıkıntılardan :( Bu moralle klomen de bir işe yarar mı artık kimbilir. Yarın kontrole gidicem bakalım yumurta gelişmiş mi

Klomen biteli iki gün oluyor. Karnımda gaz ve solda hafif bi doluluk hissi var. Ama moral olarak kötü hissediyorum kendimi. Haftasonu en az 4-5 kişinin hamile haberini aldım. Onlar için sevinirken kendim için içten içe üzüldüm benim neden böyle oluyor diye. Allahım tez vakitte kurtarsın bizi bu sıkıntılardan :KK43: Bu moralle klomen de bir işe yarar mı artık kimbilir. Yarın kontrole gidicem bakalım yumurta gelişmiş mi
Neden bu kadar karamsarsın canım benim.
Yüreğini ferah tut..
Hem bu ay olmasa bile daha önünde çok şükür nice günler var Rabbim illa ki nasip edecek.
Benim de bu ay ilk klomen ve çatlatma iğne tedavim. İğnenin 10. günündeyim benim 5 tane yumurtam olmuştu.
Buna rağmen bile gebelik olmayabilir tamamen nasip dedi doktorum.
Bekliyorum ki şimdii günüm gelsin test yapayım.
Vücudunu çok dinleme.
Klomen ve özellikle eğer çatlatma iğnesi olacaksan o iğnenin etkileri çok farklı oluyor.
Sürekli kendinde belirtiler arıyorsun.
Ben konu açtım gün gün bende yaptığı etkileri yazıyorum, bekliyorum.
İnşallah güzel haberler alırsın.
Bakalım kaç tane yumurtan var.

Neden bu kadar karamsarsın canım benim.
Yüreğini ferah tut..
Hem bu ay olmasa bile daha önünde çok şükür nice günler var Rabbim illa ki nasip edecek.
Benim de bu ay ilk klomen ve çatlatma iğne tedavim. İğnenin 10. günündeyim benim 5 tane yumurtam olmuştu.
Buna rağmen bile gebelik olmayabilir tamamen nasip dedi doktorum.
Bekliyorum ki şimdii günüm gelsin test yapayım.
Vücudunu çok dinleme.
Klomen ve özellikle eğer çatlatma iğnesi olacaksan o iğnenin etkileri çok farklı oluyor.
Sürekli kendinde belirtiler arıyorsun.
Ben konu açtım gün gün bende yaptığı etkileri yazıyorum, bekliyorum.
İnşallah güzel haberler alırsın.
Bakalım kaç tane yumurtan var.
Aylardır bekleyip bekleyip hep negatif sonuç görmek iyice yıprattı beni sanırım. Benim de bu ay ilk klomen denememdi.Kendimde belirti aramayacağıma söz verdim çünkü iğneden sonra hamilelik belirtisi yaşamış herkes genelde. O yüzden aldatıcı olabiliyor sanırım belirtiler. Senin 4-5 güne belli olur sonuç o zaman. İnşallah olmuştur bebişin seninledir :dua:

Aylardır bekleyip bekleyip hep negatif sonuç görmek iyice yıprattı beni sanırım. Benim de bu ay ilk klomen denememdi.Kendimde belirti aramayacağıma söz verdim çünkü iğneden sonra hamilelik belirtisi yaşamış herkes genelde. O yüzden aldatıcı olabiliyor sanırım belirtiler. Senin 4-5 güne belli olur sonuç o zaman. İnşallah olmuştur bebişin seninledir :dua:
O 3-4 günü bile bekleyemiyorum yani o derece:)
Amin canım inşallah güzel haber veririm sizlere..
Allah'ım aratmadan nasip etsin her isteyen kadına bu duyguyu..

O 3-4 günü bile bekleyemiyorum yani o derece:)
Amin canım inşallah güzel haber veririm sizlere..
Allah'ım aratmadan nasip etsin her isteyen kadına bu duyguyu..
Bu süreçte en çok sabretmeyi öğrendik bence :)) Allah bekleyişlerimizin sonunu güzel etsin.

klomen sirasinda benimde epey akintim vardi sindi kistten dolayi ara verdim dr inofolic verdi gun asiri iliski onerdi bakalim hayirlisi ins. rabbim emeklerimizi bosa cikarmaz
İnofolic özellikle pcolularda çok işe yarıyormuş inşallah size de vesile olur

Kızlar şimdi doktordan geldim. Sağda 26mm solda 21mm iki yumurta gelişmiş. Nasıl sizce? Sağdaki kiste dönüşür gibi ama soldaki iyi dedi. Çatlatma iğnemi de oldum artık hayırlısı.

Çatlatma iğnesinden 4 gün sonra kasıkta batma kist olabilir mi yumurta çatlamamış olabilir mi nolur yaşayan varsa yazsın ne kadar erken umudumu kessem o kadar iyi :)

Ben de çok kararsız kaldım klomene, bir kaç ay daha doğal yollarla deneyeceğim. Aspir yağı, sandaloz sakızlı elma sirkesi, keten tohumu yağı kullanıcam 3 ay boyunca. Bakalım hayırlısı. Bu dediklerim kilo vermeye yardımcı olurken yumurtlamaya da yardımcı oluyormuş.
bende bu setten aldim regl bitince baslayacagim nasil etki ettimi sizde

Kesinlikle bu yağları kullan ve buna ek olarak adet olduktan sonra 15gun boyunca sabah aksam 1er bardak sogan kuru yap cnm
siz kullandinizmi yaglardan nasil hamile kaldiniz
Çatlatma iğnesinden 4 gün sonra kasıkta batma kist olabilir mi yumurta çatlamamış olabilir mi nolur yaşayan varsa yazsın ne kadar erken umudumu kessem o kadar iyi :)
sonucun ne oldu canim
bende dun dr gittim klomenle inofoligi vermiyor dr nedense bana tek klomen kullanacagim

sonucun ne oldu canim
bende dun dr gittim klomenle inofoligi vermiyor dr nedense bana tek klomen kullanacagim
Sonuç olumsuz canım. Benim bir çikolata kistim var o engelliyor sanırım ben iyi bir örnek değilim o yüzden inşallah sende işe yarar hemen.

sonucun ne oldu canim
Ben bu yaglari kullanmadan hamile kaldim ama bugün malesef bebegimin kalbinin durduğunu ögrendim ve Bebeğimi aldılar ins en yakın zamanda tekrar kalırım ve bu yağları bu sefer almayı düşünüyorum

Ben bu yaglari kullanmadan hamile kaldim ama bugün malesef bebegimin kalbinin durduğunu ögrendim ve Bebeğimi aldılar ins en yakın zamanda tekrar kalırım ve bu yağları bu sefer almayı düşünüyorum
Üzüldüm canım malesef pko'luların sık sık başına gelen bir durum, insülin direncimizden dolayı bilhassa yaşanıyormuş bu kalbi durma veya düşük olayları. Benim de hep aklıma geliyor, hamile kalsam bile sevinebilecek miyim bilmiyorum, hep yüreğimiz ağzımızda mı olacak. İnşallah hayırlısıyla tekrar hamile kalıp sağlıkla kucağına alırdın canım.
Yağları kullanmadım henüz, korkuyorum. Keten tohumu yağı yüksek oksijen içeriyormuş, zararlı aslında bu. Eğer kullanırsan dikkat et yumurtlama döneminden sonra kullanma, aspir yağı düşüşe sebep olabilirmiş.

Back