How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Gebeliğe Hazırlık Klomen+Inofolic maceram

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

mylittlemiracle

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2018
261
155
33
35
Merhaba kızlar. Bundan 7-8 ay önce bebek için çalışmalara başladık ve ilk aydan bir kimyasal gebelikle hüsran yaşayıp sonrasında da tekrar hamile kalamadım. Başlarda çok üzgündüm moral olarak dipteydim. Ama şimdi toparlandım ve artık geri döndüm diyebiliriz:) Önce hormon tahlillerimi yaptırarak başladım. Estradiol düşük çıktı. LH biraz yüksek çıktı. Doktorum PKO olabileceğini söyledi. İşin ilginç yanı. İki yıldır gittiğim iki farklı doktor çikolata kistim olduğunu söylerken en son gittiğim doktor çikolata kistin yok yumurta tembelliği PKO yatkınlığı gibi dedi.
Ve sonuç olarak daha fazla beklememe kararı aldım ve klomene başlıyorum bu ay.Burdan sizinle deneyimlerimi paylaşacağım.
Bu süreçte ne yazık ki çok yıpranıyoruz çok üzülüyoruz. Bizi bizden başka kimseler anlamıyor biliyorum. O yüzden bu süreci yaşarken farkettiğim kendimde keşfettiğim herşeyi paylaşmak istiyorum. Bir kişiye bile yardımım dokunsa çok mutlu olurum.

Aylardır kendimi dinledim vücudumu anlamaya çalıştım hep. Şimdi dönüp bakınca aslında bana ne kadar çok şey anlatmış da ben hiçbirini görememişim.

Yıllardır alerji problemim vardı. Bir türlü çözemedim sebebini bulamadım ve bu süreçte keşfettim ki glutene tepki veriyormuş vücudum. Yani tüm tahıl ürünleri ve daha birçok şeyin içinde olan gluten vücutta birçok arıza çıkarabiliyormuş ne yazıkki. Yumurtlama bozukluğuna kadar yol açabildiğini duyunca beynimden vuruldum.

Sonra bu 7-8 aydır üzüldükçe yedim yedim ve yedimmmm. Kilo aldım insülin direncim oluştu ve bil bakalım ne? İnsülin direnci de yumurtlamaya engel oluyor!!

Yani ben aylardır yumurtlamamak için elimden geleni yapmışım sanki :))

Ama artık bunların farkındayım ve herşeyi değiştireceğim. Bugün adet oldum. Adetin 5.günü klomene başlayacağım ve bu sırada yediğim içtiğim herşeye dikkat edeceğim.
Mümkün olduğunca kilo verip gluteni de hayatımdan çıkarıp Allahın izniyle bebişime kavuşacağım.

Bana katılmak isteyen herkesi bekliyorum :KK200::dua:

Mart ayında klomeni tek kullandim yumurta oluşmadı sonraki ay inofolik ile kullandım 3 yumurtam vardı ama hamile kalamadim. Hakikaten inofolik mucize bu ay adetimin 3.gunu 10 milimlik yumurtam vardı ve geriden gelen minik yumurtalar. Son iki aydır hep ileri pco diyordu bu ay rahmin çok güzel dedi

Mart ayında klomeni tek kullandim yumurta oluşmadı sonraki ay inofolik ile kullandım 3 yumurtam vardı ama hamile kalamadim. Hakikaten inofolik mucize bu ay adetimin 3.gunu 10 milimlik yumurtam vardı ve geriden gelen minik yumurtalar. Son iki aydır hep ileri pco diyordu bu ay rahmin çok güzel dedi
Çok güzell... dilerim o yumurtalar bu ay döllenir ve sağlıklı bebişler olarak size tutunurlar

Kızlar peki klomenin bir zararı var mı sizce vücudumuza? Çok kararsız kaldım ben biraz daha beklesem mi yoksa klomene başlasam mı diye. En son kullanmaya karar verdim ama aklıma bi soru işareti kaldı.

Kızlar peki klomenin bir zararı var mı sizce vücudumuza? Çok kararsız kaldım ben biraz daha beklesem mi yoksa klomene başlasam mı diye. En son kullanmaya karar verdim ama aklıma bi soru işareti kaldı.
Sonuçta kimyasal madde giriyor vücudumuza. Kimisine kilo filan yapıyor ama bende yapmadı. Düşük riskinin de daha fazla olduğunu duymuştum ama bu bilgi kesin değil. Cogul gebelik yapiyor geçen yıl ikizlerime hamile kaldım ama kaybettim

Canım klomen görme bozkluğu yaptı bende ilkten hiç birşey yoktu gözlerimde son günler şimşek çaltı akşamları hep gözlerimden klomen yapıyrmuş öyle doktorm dedi birde 6 yumurtam büyüdü doktorum ara ver coğul gebelik tutar dedi ama ben ara vermedim ;))

Canım klomen görme bozkluğu yaptı bende ilkten hiç birşey yoktu gözlerimde son günler şimşek çaltı akşamları hep gözlerimden klomen yapıyrmuş öyle doktorm dedi birde 6 yumurtam büyüdü doktorum ara ver coğul gebelik tutar dedi ama ben ara vermedim :KK66:)
Hadi ya sonucu bize de bildirsene:) ne zaman belli olacak

Ben de çok kararsız kaldım klomene, bir kaç ay daha doğal yollarla deneyeceğim. Aspir yağı, sandaloz sakızlı elma sirkesi, keten tohumu yağı kullanıcam 3 ay boyunca. Bakalım hayırlısı. Bu dediklerim kilo vermeye yardımcı olurken yumurtlamaya da yardımcı oluyormuş.

Kızlar ben bugün içtim ilk ilacımı :))
Sabah içtim şimdi sol tarafımda hafif bi kıpırtılar başladı damar atıyo gibi böyle. Normal mi bu sizce?

Ben de çok kararsız kaldım klomene, bir kaç ay daha doğal yollarla deneyeceğim. Aspir yağı, sandaloz sakızlı elma sirkesi, keten tohumu yağı kullanıcam 3 ay boyunca. Bakalım hayırlısı. Bu dediklerim kilo vermeye yardımcı olurken yumurtlamaya da yardımcı oluyormuş.
Kesinlikle bu yağları kullan ve buna ek olarak adet olduktan sonra 15gun boyunca sabah aksam 1er bardak sogan kuru yap cnm

Back