- 31 Ekim 2019
- 184
- 325
- 27
-
- Konu Sahibi Girlpower22
Ben bu ay çatlatma iğnesi vuruldum klomen +ovitrelle ama benim yengem arkadaşım ve eltim üçüde bu şekilde hamile kaldı 3üde 2. Ay 2. Çatlatma iğnesinde hamile kaldıMerhaba benim adetlerim düzensiz 35-50 gün arası. Ultrasonda hafif polikistik over görünümü çıktı ama hormonlarım normal. Yarın klomen ve inofolic combi kullanmaya başlayacağım. Bunları kullanıp sonuç alan var mı? Varsa kaçıncı denemede? Teşekkür ederim..
Darısı başımıza inşallah. Sizin ilk denemeniz mi?Ben bu ay çatlatma iğnesi vuruldum klomen +ovitrelle ama benim yengem arkadaşım ve eltim üçüde bu şekilde hamile kaldı 3üde 2. Ay 2. Çatlatma iğnesinde hamile kaldı
Evet ilk denemem yarın 1 hafta olcak iğne vurulalı acaba iğnenin etkisi ne zaman geçer ne zaman test yapsam negatifse bile doktordan önce öğreneyim doktorun yanında ağlamak istemiyorumDarısı başımıza inşallah. Sizin ilk denemeniz mi?
Tam iğneden sonraki 14.günde yap canım inşallah hamilesindirEvet ilk denemem yarın 1 hafta olcak iğne vurulalı acaba iğnenin etkisi ne zaman geçer ne zaman test yapsam negatifse bile doktordan önce öğreneyim doktorun yanında ağlamak istemiyorum
Teşekkür ederim yani 1 haftam kaldıTam iğneden sonraki 14.günde yap canım inşallah hamilesindir
Merhaba , hemen hemen neredeyse aynı durumdayız galiba aynı huzursuz psikolojideyiz. inşallah hamilesindir dualarım seninle. Bende de pko var aynı şekilde 50 gün regl olamadığım bile oluyor kasım ayının basından beri inofolic kullanıyorum klomene de 14 kasımda başladım insallah catlatma iğnesine bile gerek kalmadan hayırlı sonuclara ulaşırız.Merhaba benim adetlerim düzensiz 35-50 gün arası. Ultrasonda hafif polikistik over görünümü çıktı ama hormonlarım normal. Yarın klomen ve inofolic combi kullanmaya başlayacağım. Bunları kullanıp sonuç alan var mı? Varsa kaçıncı denemede? Teşekkür ederim..
İnşallah canım benim ben de adetin 5.günü klomen başladım bugün bitti 9.gündeyim 12.günde kontrole gidicem bugün sol kasığımda batmalar var ilaç işe yaradı sanırım haberleşelim mutlaka yakın zamanlarda tedaviye başlamışız inşallah ikimizde hamile kalırız hayırlısıylaMerhaba , hemen hemen neredeyse aynı durumdayız galiba aynı huzursuz psikolojideyiz. inşallah hamilesindir dualarım seninle. Bende de pko var aynı şekilde 50 gün regl olamadığım bile oluyor kasım ayının basından beri inofolic kullanıyorum klomene de 14 kasımda başladım insallah catlatma iğnesine bile gerek kalmadan hayırlı sonuclara ulaşırız.
Amin amin bir gelişme olursa muhakkak yazacağım insallah hayırlı mutlu sonuçları yazarımİnşallah canım benim ben de adetin 5.günü klomen başladım bugün bitti 9.gündeyim 12.günde kontrole gidicem bugün sol kasığımda batmalar var ilaç işe yaradı sanırım haberleşelim mutlaka yakın zamanlarda tedaviye başlamışız inşallah ikimizde hamile kalırız hayırlısıyla
Merhaba canım bende 1 Kasım'da klomen kullandım ekimden beride inofolic combi kullanıyorum. PCOS var bende de normalde 10 gün icine adet olmam gerekiyor bakalım ne olacak :) pek umudum yok hayırlısı olsun inşallahMerhaba benim adetlerim düzensiz 35-50 gün arası. Ultrasonda hafif polikistik over görünümü çıktı ama hormonlarım normal. Yarın klomen ve inofolic combi kullanmaya başlayacağım. Bunları kullanıp sonuç alan var mı? Varsa kaçıncı denemede? Teşekkür ederim..
Ben de bu gün çatlatma iğnesi vuruldum canım. İnşallah hayırlı sonuçlar alırız.Merhaba canım bende 1 Kasım'da klomen kullandım ekimden beride inofolic combi kullanıyorum. PCOS var bende de normalde 10 gün icine adet olmam gerekiyor bakalım ne olacak :) pek umudum yok hayırlısı olsun inşallah
Benim öncelikle biraz kilo vermem lazım kilo verdikten sonra inşallah hayırlısı ileBen de bu gün çatlatma iğnesi vuruldum canım. İnşallah hayırlı sonuçlar alırız.
Umutsuz olma hep olucak de güzel düşün güzel olsun