- 8 Haziran 2020
- 16
- 6
- 31
- Konu Sahibi okeanos2610
Kızlar bu forumda çok konu okudum. Bazen istediğimi buldum bazen bulamadım. Bilgilendirmek için bu konuyu açtım bakalım ne olacak :)) 22 mayıs 2020 de regl oldum. Adetimin 5. Günü itibariyle günde bir adet klomen kullandım. 5 gün süreyle yani adetimin 10. Gününe kadar. Doktora adetimin 13. Günü gittiğimde sol kasığımda 3 adet yumurta oluştu. Biri 15mm diğer ikisi 16mm. 15. Günü doktor tekrar çağırdığında 19mm, 21mm, 21 mm olmak üzere 3 adet yumurtam vardı. Doktor çatlatma iğnesi vurabileceğini fakat riskler taşıdığını söyledi. Bu riskler çoğul gebelik ve yumurta büyümesiymiş. Biraz moralim bozuldu. İlk deneyim diye çatlatma iğnesi vurdurmadım. Zaten herhangi bir kadın hastalığım yoktu. Sadece 1.5 yıldır olmuyor diye klomene başladık. Adetim çok düzenli. Normaldede her ay düzenli yumurta oluşuyordu fakat biz çocuk için çok çalışma yapmıyorduk. Bugün adetimin 18.günü. 8. Günden itibaren iki günde bir ilişkiye girdik. Yumurtalar soldaydı fakat sürekli sağ kramp girdi. Bugün ise adet olacakmışım gibi sürekli kasık ağrısı çektim. Bu ağrı şiddetli bir ağrı değil beni çok etkilemedi fakat ben buradayım diyor. Çatlama döneminde böyle olabiliyormuş. Beklenen adet tarihim 20 haziran. İnş güzel sonuçlar alırım. Yaşadıklarımı toplu halde yazıp sizlerde araştırdığınızda bulun istedim. Sizde yaşadıklarınızı yazarsanız belki birilerine faydası olur. Adetime kadar her gün günde 100 defa Allahümme ya Evvelü çekiyorum. Allah hepimizin hakkında hayırlısını versin.