- 31 Ağustos 2014
- 2.127
- 999
- 148
- Konu Sahibi annensenicoksevecek
-
Canim oyle dusunme sabret vermiycek olsaydi istetmzdi
Senin calismalar basladi mi bana daha cok vqr bakalim yumurta gelisecek mi o da belli diilİnşallah canım ya inşallah. Allahım dan tek isteğim.
Ay inşallah şekerim hepimiz hamis oluruz :)Hadi insallah bu ay yakalarsiniz gibime gelio
Senin calismalar basladi mi bana daha cok vqr bakalim yumurta gelisecek mi o da belli diil
Hadi insallah bu ay yakalarsiniz gibime gelio
Canım ya iğne bende şişkinlik yaptı senin durumun nedir? Benim doktorumun demesine göre bugün gece catlayacak acaba ondan mi şişlik var
Klomen zaten şişiriyo iğne de şişirdi normal merak etme. Çalışmalara başlayın da siz de. Bakalım hamile kalırız inşallah bu ay.
Inşallah şekerim ya bu aksam kismetse başlıyoruz hatta telefon fln da Kapatıcaz eşimin is gereği tel sürekli çalıyor çünkühadi bakalım bu ay güzel haberlerle yazarizz buradanda haber veririz birbirimize destek oluruz
Amin Birtanem mübarek günde dileklerimizi kabul eder rabbim.. yüzümüzü güldürür bizimİnşallah canım benim. Allahım bizim kucaklarımızı boş bırakmasın. İnşaallah biz de bebeklerimizi kucağımıza alırız.
Amin Birtanem mübarek günde dileklerimizi kabul eder rabbim.. yüzümüzü güldürür bizim
Yarın doktor kontrolüm var... Bakalım nolmuşşş :)
Hadi bakalım :) canım bişi sormam sana eşimle ilişkide bulunduk o esnada çok kaşık agrim oldu gözüm karardı sendde oldumu?
Yarın doktor kontrolüm var... Bakalım nolmuşşş :)
her zaman fazlası çıkar normal bişey.Bide cnm 40 dk boyunca ayaklar yukarda belde yastık yattım az kalkinayim dedim azıcık dışarı aktı acaba tüpler mi kapalı
her zaman fazlası çıkar normal bişey.
Hadi bakalım :) canım bişi sormam sana eşimle ilişkide bulunduk o esnada çok kaşık agrim oldu gözüm karardı sendde oldumu?
Bide cnm 40 dk boyunca ayaklar yukarda belde yastık yattım az kalkinayim dedim azıcık dışarı aktı acaba tüpler mi kapalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?