Klomen ile şişlik

Canım ya iğne bende şişkinlik yaptı senin durumun nedir? Benim doktorumun demesine göre bugün gece catlayacak acaba ondan mi şişlik var

Senin calismalar basladi mi bana daha cok vqr bakalim yumurta gelisecek mi o da belli diil

Bizim çalışmalar başladı canım. Salı yumurtan büyümüş çatlatalım dedi. İğne ile yumurtamı çatlattı. Çarşamba sabaha karşı ilişkiye girin dedi. Biz de çarşamba saat 4 gibi ilişkiye girdik. Gün aşırı ilişki dedi. Cuma günü çağırdı bu cuma gidicem bakalım neden çağırmış.

Klomen zaten şişiriyo iğne de şişirdi normal merak etme. Çalışmalara başlayın da siz de. Bakalım hamile kalırız inşallah bu ay.

Inşallah şekerim ya bu aksam kismetse başlıyoruz hatta telefon fln da Kapatıcaz eşimin is gereği tel sürekli çalıyor çünkü hadi bakalım bu ay güzel haberlerle yazarizz buradanda haber veririz birbirimize destek oluruz

İnşallah canım benim. Allahım bizim kucaklarımızı boş bırakmasın. İnşaallah biz de bebeklerimizi kucağımıza alırız.

Hadi bakalım :) canım bişi sormam sana eşimle ilişkide bulunduk o esnada çok kaşık agrim oldu gözüm karardı sendde oldumu?

Çatlatma iğnesi vuruldun normaldir canım. Bende de ara ara sanki bıçak saplıyorlar gibi oluyor o yüzden endişelenme. İğne ve klomen ağrı yapıyor yumurta çatladığı zaman. Demek ki yumurtan çatlamış :) bu iyiye işaret.

Bide cnm 40 dk boyunca ayaklar yukarda belde yastık yattım az kalkinayim dedim azıcık dışarı aktı acaba tüpler mi kapalı

Canım biz normalde geceden yapardık ben sabaha kadar yastık kalça altımda yatardık. Eşimin vardialı işi yüzünden bazen sadece 20 dk yatıp kalkmam gerekiyor. 15 dk boyunca yatman yeterliymiş çok kişi 15 dk yeterli diye söylüyordu. Tüpler ile bir sorun olduğunu sanmıyorum çünkü fazlası dışarı çıkabiliyor. Bende de oluyor. Zaten sıvı çıkması normal çünkü spermler o sıvının içinde yaşıyorlar spermler gidiyor ve fazla sıvı da dışarı akıyor bende de oluyor merak etme.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…