Klomen ile şişlik

Canım gittim doktora 23.5 olmuş 11 de iğnemi oldum koldan vurdu doktor inşallah ise yarar gebe kaliriz :) yarın gece 11 De ilişki dedi

Süpermiş :) bakalım biz sabah çalışmamızı yaptık bir de yarın sabah yapıcaz :) cuma kontrolüm var bakalım ne olacak :)

Süpermiş :) bakalım biz sabah çalışmamızı yaptık bir de yarın sabah yapıcaz :) cuma kontrolüm var bakalım ne olacak :)

canım beni çagırmadı bir daha.. evet Sevindim çok Ama yarın gece 11 de dedi ilişki için neden çok uzun 36 saat ozmn mı oluyor acaba

Kızlar doktor bana 11 de igneni ol yarın gece 11 De ilişki dedi 36 saat sonra oluyor sanırım sizce doğru mu acaba ozaman mi çatliyor size ne dedi doktor bana yardımcı olurmusunuz ?

Doktor bana 16 saat sonra çatlar dedi. 16 saat sonra ilişkiye girin dedi. Biz de sabaha karşı 4 gibi ilişkiye girdik. Bir de yarın giricez bakalım ne olacak

Sorma şekerim acayip utanıyorum zaten
Inşallah tatlım büyüsünler senide alalım yanımıza 3umuz bekleyelim :) yeşim arkadaşımızda dün vurulmuş bugün ben snn ne kadardı mm?
Benim gunum erken daha cnm henuz bisey yok pazartesi kendi doktoruma gidince bakcaz bakalim olusmusmu buyumusmu beklemeye devam

İnternetten araştırdığıma göre 36 saat sonra çatlıyormuş yumurta iğne vurulduktan sonra. Bana neden 16 saat dedi anlamadım neyse ki yarın sabah da ilişkiye giricez. bakalım cuma gününe kadar meraklı bir şekilde beklicem.

cnm nettede 36 saat diyor bakalım kısmet hersey sakın düşünme bak stres yaparsan olmaz
Cnm o yumurtaya da bagli illa 36 saat olmuyo yumurta baya buyumusse belki hemen catlar belki igne etkisini gostermeden kendi catlar bilemedsin ben gecen ay bi gunle kacirdim igneyi yumurta kendi catlamis

Cnm o yumurtaya da bagli illa 36 saat olmuyo yumurta baya buyumusse belki hemen catlar belki igne etkisini gostermeden kendi catlar bilemedsin ben gecen ay bi gunle kacirdim igneyi yumurta kendi catlamis

allah allah ben şimdi şüphede kaldım ya çatlatsa boşamı gidicek ama doktor ultrasonla tekrar durumuna baktı acaba ona göremi hesap yaptı. Doktorum Opr.Dr.Rabia hanım bana ögle dedi

allah allah ben şimdi şüphede kaldım ya çatlatsa boşamı gidicek ama doktor ultrasonla tekrar durumuna baktı acaba ona göremi hesap yaptı. Doktorum Opr.Dr.Rabia hanım bana ögle dedi
Sen drun dedigini yap tatlim o hesaplamistir ama biz igneyi beerken yumurta kendi catlamis belki de kacirdik siz sik calismada bulunun aklinizda puruz kalmasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…