- 31 Ağustos 2014
- 2.127
- 999
- 148
- Konu Sahibi annensenicoksevecek
-
Hadi insallah ya kismet gel gelll diyelim
Canım gittim doktora 23.5 olmuş 11 de iğnemi oldum koldan vurdu doktor inşallah ise yarar gebe kaliriz :) yarın gece 11 De ilişki dedi
Haydi canim tutar insallahhhhh bende bugun muayene oldum henuz sekizinci gunum yumurta goremedi iki gun sonra tekrar gel dedi
Süpermiş :) bakalım biz sabah çalışmamızı yaptık bir de yarın sabah yapıcaz :) cuma kontrolüm var bakalım ne olacak :)
Kızlar doktor bana 11 de igneni ol yarın gece 11 De ilişki dedi 36 saat sonra oluyor sanırım sizce doğru mu acaba ozaman mi çatliyor size ne dedi doktor bana yardımcı olurmusunuz ?
Doktor bana 16 saat sonra çatlar dedi. 16 saat sonra ilişkiye girin dedi. Biz de sabaha karşı 4 gibi ilişkiye girdik. Bir de yarın giricez bakalım ne olacak
Benim gunum erken daha cnm henuz bisey yok pazartesi kendi doktoruma gidince bakcaz bakalim olusmusmu buyumusmu beklemeye devamSorma şekerim acayip utanıyorum zaten
Inşallah tatlım büyüsünler senide alalım yanımıza 3umuz bekleyelim :) yeşim arkadaşımızda dün vurulmuş bugün ben snn ne kadardı mm?
Kesinlikle cok sey istemiyosun tatlim bu bizim dogamizda var anne olmak hakkimizEvet artık bebeğim gelsin tutunsun bana çok mu şey istiyorum sadece bebeğimin cennet kokusunu koklamak içime çekmek istiyorum
Kesinlikle cok sey istemiyosun tatlim bu bizim dogamizda var anne olmak hakkimiz
İnsallahh cnm yumuurta 12 ile 36 saat arasinda catlayabilir sekerim dr risk almamisİnşallah seninde yumurtan kocaman olur ve hamile olursun :) isteyen herkes bebişine kavşur inşallah.
Olcaz canim allah ol dedihi zaman biz de olcaz kararli ve sabirli bi sekildeAnne olmak hakkımızsa olalım o zaman ama.
Cnm o yumurtaya da bagli illa 36 saat olmuyo yumurta baya buyumusse belki hemen catlar belki igne etkisini gostermeden kendi catlar bilemedsin ben gecen ay bi gunle kacirdim igneyi yumurta kendi catlamiscnm nettede 36 saat diyor bakalım kısmet hersey sakın düşünme bak stres yaparsan olmaz
Cnm o yumurtaya da bagli illa 36 saat olmuyo yumurta baya buyumusse belki hemen catlar belki igne etkisini gostermeden kendi catlar bilemedsin ben gecen ay bi gunle kacirdim igneyi yumurta kendi catlamis
İnsallahh cnm yumuurta 12 ile 36 saat arasinda catlayabilir sekerim dr risk almamis
Olcaz canim allah ol dedihi zaman biz de olcaz kararli ve sabirli bi sekilde
Sen drun dedigini yap tatlim o hesaplamistir ama biz igneyi beerken yumurta kendi catlamis belki de kacirdik siz sik calismada bulunun aklinizda puruz kalmasinallah allah ben şimdi şüphede kaldım ya çatlatsa boşamı gidicek ama doktor ultrasonla tekrar durumuna baktı acaba ona göremi hesap yaptı. Doktorum Opr.Dr.Rabia hanım bana ögle dedi
Canim oyle dusunme sabret vermiycek olsaydi istetmzdiElimizden gelen sadece beklemek
Sen drun dedigini yap tatlim o hesaplamistir ama biz igneyi beerken yumurta kendi catlamis belki de kacirdik siz sik calismada bulunun aklinizda
Aynen canım yarın aksam 11 den itibaren 5 gün gün aşırı dedi çünkü bakalım bekleyelim ama zaman nasıl geçecek bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?