- 15 Ağustos 2014
- 75
- 12
- 18
- 36
- Konu Sahibi annensenicoksevecek
-
- #1.401
acaba negatıf de aglıo mu su anda ayyy kıyamam ben yavruma gelsın de haberdar etsın bızı
ewet sonradan arttını soylemıstı ama gebelıktede ara kanama olurValla bilemedim ki şimdi napio acaba
Dün kirmizilar geliyor dedi bana ama
ohhh masallah hadı canım hayırlı olsun gule gule buyut yumurtalarını 4 gun sonra falan 16 17 olurlar :)günadın kızlar dün bitti klomen bugün çagırmıştı dr sağ ve solda 1 er tane 9 mm oluşmuş küçük dedi p.tesi kontrol var
inşallah sanki moralim bozuldu gibi ama hayırlısı artık son tedavi oluruna bırakıcamohhh masallah hadı canım hayırlı olsun gule gule buyut yumurtalarını 4 gun sonra falan 16 17 olurlar :)
neden son canıminşallah sanki moralim bozuldu gibi ama hayırlısı artık son tedavi oluruna bırakıcam
yoruldum bi seneyi gecti psikolojim bozulacak die korkuyorum canım rabbim nasip edecekse eder zatenneden son canım
ay canım benım 3.5 yıl oldu ıkı tane de kaybettım bırı 4 bırı 6 aylıktı ama ınancımı kaybetmek ıstemıorum onu kaybedersem olmaz sen de kaybetme cnmyoruldum bi seneyi gecti psikolojim bozulacak die korkuyorum canım rabbim nasip edecekse eder zaten
inanıyorum canım elbet rabbim nasip edecek ama sürekli düşünüyorum bu da beni strese sokuyoay canım benım 3.5 yıl oldu ıkı tane de kaybettım bırı 4 bırı 6 aylıktı ama ınancımı kaybetmek ıstemıorum onu kaybedersem olmaz sen de kaybetme cnm
bu arada başın saolsun canım rabbim bi daha yaşatmasın kucağına almak nasip etsin inşallah çok zor yaşadığınay canım benım 3.5 yıl oldu ıkı tane de kaybettım bırı 4 bırı 6 aylıktı ama ınancımı kaybetmek ıstemıorum onu kaybedersem olmaz sen de kaybetme cnm
ögrenıosun cnm sabretmeyı ogrendım bende ama pes etme bı acı senı öldurmuyosa güçlendırır cnmbu arada başın saolsun canım rabbim bi daha yaşatmasın kucağına almak nasip etsin inşallah çok zor yaşadığın
yeşimcim gelince hemen yaz merak içindeyim...
sonucu bide kırmızılar nasıl ?
Sonuç dünden belliydi zaten canım negatif. 1.20 çıkmış sonuç. Adet oldum bugün baya yoğun söküldü. Sen nasılsın ?
yesım ortada yok 9 da gıdecektı ayyy keske ulaşma sansımız olsaydı
Off
Ben iyiyim şekerim bugün kan vericem 2 de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?