Klomen ile şişlik

acaba negatıf de aglıo mu su anda ayyy kıyamam ben yavruma gelsın de haberdar etsın bızı

günadın kızlar dün bitti klomen bugün çagırmıştı dr sağ ve solda 1 er tane 9 mm oluşmuş küçük dedi p.tesi kontrol var

günadın kızlar dün bitti klomen bugün çagırmıştı dr sağ ve solda 1 er tane 9 mm oluşmuş küçük dedi p.tesi kontrol var
ohhh masallah hadı canım hayırlı olsun gule gule buyut yumurtalarını 4 gun sonra falan 16 17 olurlar :)

yoruldum bi seneyi gecti psikolojim bozulacak die korkuyorum canım rabbim nasip edecekse eder zaten
ay canım benım 3.5 yıl oldu ıkı tane de kaybettım bırı 4 bırı 6 aylıktı ama ınancımı kaybetmek ıstemıorum onu kaybedersem olmaz sen de kaybetme cnm

Off
Ben iyiyim şekerim bugün kan vericem 2 de

ne güzel işte canım adet de olmamışsın bak hamilesin işte. klomen adeti fatmamın da dediği gibi düzeltiyor ben yaşadım dün tam 15. günümdü adet olmuşum bak. Demekki iğnenin 15. günü adet oldun oldun olmadın bir daha hamilesin bitti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…