Klomen ile şişlik

Yok şekerim ben almadım hiç yarin doktora gidicem 18.5mm yumurtam ne durumda bakicak sanırım catlaticak o zaman sorucam ve yazdiricam ona
ben folık asıt kullanıorum şuan da klomene artı gecen ay da yumurta takıbı yapotırdım yumurtam kendı catladı ıgneye gerek kalmadı ama bebıs de tutmadı benım kı 20mm ıken çatladı dra gıttımde yoktu folıkul sıvısı vardı sadece :) duruma göre iğneyı vercek sana

Sanirim öğle bişi olucak bu arada yumurta rezervim felan güzel rahim kalinligi iyi dedi pko degilim eşime baktırmadim eşim çekiniyor ama bu ay tutmassa o da katılacak bana beraber gidicez söz verdi :)

Sanirim öğle bişi olucak bu arada yumurta rezervim felan güzel rahim kalinligi iyi dedi pko degilim eşime baktırmadim eşim çekiniyor ama bu ay tutmassa o da katılacak bana beraber gidicez söz verdi :)
olur olur hiç tasalanma hem bebek için tum sartların aynı anda mukemmel olması gerekıo tamamen saglıklı bı cıftın bıle bı ayda gebelık elde etme sansları %25 ama herseyı bılmek lazım problem bulunuyosa cözumu var yani

Aynen tatlım inşallah bakalım rabbim hepimize nasip etsin :)

bende bu ay klomen kullanmaya basladim iki gunum kaldi bitmesine sonrasi icin pazartesi doktora gidecegim. rahim filmi falan istemez dimi rahim filmi zormus sanirim biraz

Anladım canım. Tez zamanda alırız inşallah bebeklerimizi kucağımıza. Bir problem yok ama bugün alttan ultrason ile baktıklarında iki yumurtam oluşmuş ama biri tembelmiş çalışmıyormuş. Diğeri çok sağlıklı hatta bomba gibi dedi. Gün aşırı ilişki dedi bugün doktor cuma gel dedi. Cuma neye bakacak bilmiyorum.

kaçıncı gunu bugun adetının

bende bu ay klomen kullanmaya basladim iki gunum kaldi bitmesine sonrasi icin pazartesi doktora gidecegim. rahim filmi falan istemez dimi rahim filmi zormus sanirim biraz
canım rahım fılmı evet bıraz zor ama ben onu cekındıım ay hamıle kaldım o yuzden korkma ondan bı anlık bısıy ucunda bebıs var dıye dusun :) ama rahım fılmını bı kaç ay denemeden sonra ıstıyolar sen ozel ıstersen o ayrı tabı

Canım gittim doktora 23.5 olmuş 11 de iğnemi oldum koldan vurdu doktor inşallah ise yarar gebe kaliriz :) yarın gece 11 De ilişki dedi
Haydi canim tutar insallahhhhh bende bugun muayene oldum henuz sekizinci gunum yumurta goremedi iki gun sonra tekrar gel dedi

Kızlar doktor bana 11 de igneni ol yarın gece 11 De ilişki dedi 36 saat sonra oluyor sanırım sizce doğru mu acaba ozaman mi çatliyor size ne dedi doktor bana yardımcı olurmusunuz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…