- 30 Haziran 2013
- 21.847
- En iyi cevaplar
- 1
- 17.884
- 498
- Konu Sahibi annensenicoksevecek
-
ben folık asıt kullanıorum şuan da klomene artı gecen ay da yumurta takıbı yapotırdım yumurtam kendı catladı ıgneye gerek kalmadı ama bebıs de tutmadı benım kı 20mm ıken çatladı dra gıttımde yoktu folıkul sıvısı vardı sadece :) duruma göre iğneyı vercek sanaYok şekerim ben almadım hiç yarin doktora gidicem 18.5mm yumurtam ne durumda bakicak sanırım catlaticak o zaman sorucam ve yazdiricam ona
ben folık asıt kullanıorum şuan da klomene artı gecen ay da yumurta takıbı yapotırdım yumurtam kendı catladı ıgneye gerek kalmadı ama bebıs de tutmadı benım kı 20mm ıken çatladı dra gıttımde yoktu folıkul sıvısı vardı sadece :) duruma göre iğneyı vercek sana
olur olur hiç tasalanma hem bebek için tum sartların aynı anda mukemmel olması gerekıo tamamen saglıklı bı cıftın bıle bı ayda gebelık elde etme sansları %25 ama herseyı bılmek lazım problem bulunuyosa cözumu var yaniSanirim öğle bişi olucak bu arada yumurta rezervim felan güzel rahim kalinligi iyi dedi pko degilim eşime baktırmadim eşim çekiniyor ama bu ay tutmassa o da katılacak bana beraber gidicez söz verdi :)
Aynen tatlım inşallah bakalım rabbim hepimize nasip etsin :)olur olur hiç tasalanma hem bebek için tum sartların aynı anda mukemmel olması gerekıo tamamen saglıklı bı cıftın bıle bı ayda gebelık elde etme sansları %25 ama herseyı bılmek lazım problem bulunuyosa cözumu var yani
ınsallah ugrastırmıycak canım klomen ıyıdır benım dıger ıkısı de klomenle oldu bırıncısınde 4 ay ıkıncısınde ıkı ay bekledım 4 ay beklememın sebebı de kanallarda bı problem varmıs ondan olmamıs hemen kanallar acılınca hemen o ay oldu bebişimiz peki doktor sana bı problem var dedı mı mesela ben pko sendromu hastasıyım bu neden le çok nadır yumurtluyorum klomenle surecı hızlandırıyoruz sizde boyle bısey var mı
seve seve cevpalarım çalışmıycam cunku hamılelelıkte bol bol dınlenıcem peki gebelık oncesi hazırlık yapıo musunuz mesela folık asıt takvıyesı gibi
kesinlikle hem bebek hem de bızım için yumurtalıkların çalışmasını kuvvetlendırıyo folıkulun daha kolay catlamasını saglıoBen de bugün aldım folik asit çok yararlıymış bebeğin beyni için..
kaçıncı gunu bugun adetınınAnladım canım. Tez zamanda alırız inşallah bebeklerimizi kucağımıza. Bir problem yok ama bugün alttan ultrason ile baktıklarında iki yumurtam oluşmuş ama biri tembelmiş çalışmıyormuş. Diğeri çok sağlıklı hatta bomba gibi dedi. Gün aşırı ilişki dedi bugün doktor cuma gel dedi. Cuma neye bakacak bilmiyorum.
canım rahım fılmı evet bıraz zor ama ben onu cekındıım ay hamıle kaldım o yuzden korkma ondan bı anlık bısıy ucunda bebıs var dıye dusun :) ama rahım fılmını bı kaç ay denemeden sonra ıstıyolar sen ozel ıstersen o ayrı tabıbende bu ay klomen kullanmaya basladim iki gunum kaldi bitmesine sonrasi icin pazartesi doktora gidecegim. rahim filmi falan istemez dimi rahim filmi zormus sanirim biraz
kaçıncı gunu bugun adetının
canım döngünün hepsini sayıyosun mesela genelde 14. gun yumurta gunu oluyoBenim adetim çoktan bitti. Klomeni içtim oda bitti çatlatma iğnem yapıldı. Sadece döllenmesini bekliyoruz bu günden itibaren
canım döngünün hepsini sayıyosun mesela genelde 14. gun yumurta gunu oluyo
Hadi insallah ya kismet gel gelll diyelimCanım benim adet düzensizliğim var o yüzden yumurtlama takibi yapamıyorum bu yüzden doktor klomen ile yumurtamı büyütüp çatlattı. Cuma günü belli olacak döllenip döllenmediği.
Haydi canim tutar insallahhhhh bende bugun muayene oldum henuz sekizinci gunum yumurta goremedi iki gun sonra tekrar gel dediCanım gittim doktora 23.5 olmuş 11 de iğnemi oldum koldan vurdu doktor inşallah ise yarar gebe kaliriz :) yarın gece 11 De ilişki dedi
Haydi canim tutar insallahhhhh bende bugun muayene oldum henuz sekizinci gunum yumurta goremedi iki gun sonra tekrar gel dedi
Hadi goruyum seni siki calisin insallah kacirmayacaksinizInşallah şekerim ya evet 2 günde 1 çağırır bakar benim 2 gün önce p.tesi 18.5mm di suan 23.5mm olmuş :) iğnemi de oldum koldan bakalım
Hadi goruyum seni siki calisin insallah kacirmayacaksiniz:-D benim yumus icinde dua et buyusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?