- 30 Haziran 2013
- 21.847
- En iyi cevaplar
- 1
- 17.884
- 498
- Konu Sahibi annensenicoksevecek
-
- #1.361
olur canım bak netten yerlesırken es kaza bı kılcala denk gelırse kanaman olur damla damla ben dıyorum sana kuzum yarını bekle bırak bakalım rahat bı kendınıiğnenin 15. günü yerleşme kanaması olur mu bilmiyorum.
iğnenin 15. günü yerleşme kanaması olur mu bilmiyorum.
olur canım bak netten yerlesırken es kaza bı kılcala denk gelırse kanaman olur damla damla ben dıyorum sana kuzum yarını bekle bırak bakalım rahat bı kendını
Aklima başka bişi gelmio kesildi deyince
ewet cnm rahatladıysn sımdılık daha uzulme yarın sabah hemen yaz ama sonucuşuan ağladım ya rahatladım biraz bakalım. yarın olsun da o zaman alıcam sonucu ona göre değerlendirirm artık.
neyse yarın olsun da bakarız artık canım.
ewet cnm rahatladıysn sımdılık daha uzulme yarın sabah hemen yaz ama sonucu
Bende yarını bekliyorum
bu yarınlar ne zaman bugün olacak acaba.
Canim yarın hola hayir hola benimde canım çok sıkkın. Bitkinlik geldi artık ama mecbur zaten bu ay olmazsa doktora gitmiycem öğle takilcam hiç takmiycam olursa olur olmazsa boşver diycem işe giricem
Aynen canım yarın ola hayır ola bakalım inşallah allahım tez zamanda bize de gösterir.
Inşallah şekerim.. ♡
Sıkmayalim canımızı biz bakalım bende erken gidicem anneye hemen ilk idrarla yapıcam.. sende sonucu alirsin
Kızlar ben yatıyorum allah rahatlik versin.. gün doğmadan neler doğar.. çok sıkkın canım bir an evvel sabah olsun opuldunuz. .
adet oldum sanırım canım ben negatiftir büyük ihtimal sonuç.
Hadi ya sokuldun mu
galiba emin değilim henüz çok gelmiyor. silince geliyor sadece
Off gelmeyeydi
yapacak bir şey yok olan oldu. isyan etmicem. ağlicam ama isyan etmicem.
Aman isyan etme sakin. Kuzum
Kıyamam sana bende korkuyorum şimdi belirtilerimiz hemen hemen aynıydı ya bende olursam aboov. Bu gece Ped takam öğle yatam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?