- 31 Ağustos 2014
- 2.127
- 999
- 148
- Konu Sahibi annensenicoksevecek
-
- #1.341
şimdi üzülmeyı bırak lutfen cnm ya varsa stres cok etkılıo bılıon mu vucut stresın kaynagını bebek olarak goruyo cunku bebegın yarısı babadan gelıo yanı yarısı vucuda yabancı atıyo onu stres yapınca ya varsa yarını bekle lutfen
Gelmesin şekerim aman yat bence hemensanırım psikolojikti bütün belirtiler anlamadım bende. şimdi gelmiyo.
kasık ağrısı psıkolojık olmaz cnm
tamam canım tamam ama gözyaşlarımı durduramıyorum işte.
Gelmesin şekerim aman yat bence hemen
oturuyorum canım yatmam için odama gitmem lazım bilgisayar kucağımda.
Ay kurban oliyim bende siliyorum gozyasimi bir yandan bir yandan sana yazıyorum
Beline yastık koy canım. Off
bılıom cnm ne desem bunu sen yasıosun ama burda tecrubeyle yasanmıslıkları aktarıyorum sana bebegının haberını alınca bu ağlamakların aklına bıle gelmıycektamam canım tamam ama gözyaşlarımı durduramıyorum işte.
bılıom cnm ne desem bunu sen yasıosun ama burda tecrubeyle yasanmıslıkları aktarıyorum sana bebegının haberını alınca bu ağlamakların aklına bıle gelmıycek
ne zaman haberini alıcam bebeğimin. ne zaman koklicam onu ben. ne zaman kalp atışını duycam.
Aynen gülüm ya az eşimle dertlestik oda üzüldü hüngür hüngür agladigimi görünce geldi sarıldı
kıyamam ya benim eşimde yanımda olsaydı oda ağlardı benimle kıyamadığım tek insan. şuan işte 12 de gelicek.
Canim devamı gelmesse iyi. Bak bakalim geliomu
en kısa zamanda ınsallah canım bol dua edıcezne zaman haberini alıcam bebeğimin. ne zaman koklicam onu ben. ne zaman kalp atışını duycam.
normal adetın bu kadar beklıo muydudemin tuvalete girdim sildim gelmedi bakalım yarına kadar ne olcak.
en kısa zamanda ınsallah canım bol dua edıcez
demin tuvalete girdim sildim gelmedi bakalım yarına kadar ne olcak.
normal adetın bu kadar beklıo muydu
Yerleşme kanamasi mi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?