Klomen ile şişlik

Canim yarın sabah eşim kaynanama birakicak orda eczanede miratech var yapicam alıp sabah

sen en azından kan testi yaptırmadın. idrar testi negatif sonuç çıkarabiliyor. ben ne yapayım adet oldum sanırım. bu ayda olmadı.
sen de tam adet olmadın cnm daha bı dur bakalım kasık agrın ne durumda bak o önemlı dayanamıycan gıbı olursa hemen aacıle tamam mı

dik duramıyorum artık ben.
lutfen canım sabahı bekle sonucu al ıstedıgın gıbı ağla guzel kuzum benım sımdı aglama baksoyleyıp senı korkutmak ıstemıorum ama çok aglıosun belkı de bebıs var ve sen bu stresle dusuk yaparsın allah korusun o yuzden ısrarla yarını bekle dıorum sana

offfff canım ya kesin yok yine negatif çıkıcak. şimdi tuvaletten geliyorum sildim gelmedi daha.

bilmiyorum bir ağrıyo bir duruyor. bazen şiddetli ağırıyor bazende diniyor anlamadım bende.
şimdi üzülmeyı bırak lutfen cnm ya varsa stres cok etkılıo bılıon mu vucut stresın kaynagını bebek olarak goruyo cunku bebegın yarısı babadan gelıo yanı yarısı vucuda yabancı atıyo onu stres yapınca ya varsa yarını bekle lutfen

sanırım psikolojikti bütün belirtiler anlamadım bende. şimdi gelmiyo.
kasık ağrısı psıkolojık olmaz cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…