- 27 Temmuz 2014
- 14.662
- 13.280
- 298
- Konu Sahibi annensenicoksevecek
-
- #1.321
keşke sabah kaktıında yapsaydın cnm sımdı yıne ıkılemde kaldın hem ben anlamadım bu ısı nasıl bı test kı o once cıkıo sonra sılınıo ben bugune kadar en az 30 tane yapmısımdır onlardan hıc oyle bısey olmadı ya dırek tek cızgı oldu ıkı defa da çift çizgi oldu bozuk mudur testler nedır
tamam artık sabah yaptıına ınanırız cunku adetını 2 gun geçmıs oluyo yarın ınsallah gorursun cıft çizgiyiCanim yarın sabah eşim kaynanama birakicak orda eczanede miratech var yapicam alıp sabah
tamam artık sabah yaptıına ınanırız cunku adetını 2 gun geçmıs oluyo yarın ınsallah gorursun cıft çizgiyi
Inşallah gülüm ya agliorum suan çok fena oldum
gel beraber ağlayalım...
ayyy lutfen kızlarrr ıste enerjıye en cok ıhtıyacımız olan anlar bu anlar dık durmak metanetlı olmak sabırla umutla yenı aya hazırlanmak olmalı dık durcazzzzzz tammm mıInşallah gülüm ya agliorum suan çok fena oldum
Canim sen nie ağlıyorsun ki ?
ayyy lutfen kızlarrr ıste enerjıye en cok ıhtıyacımız olan anlar bu anlar dık durmak metanetlı olmak sabırla umutla yenı aya hazırlanmak olmalı dık durcazzzzzz tammm mı
ayyy lutfen kızlarrr ıste enerjıye en cok ıhtıyacımız olan anlar bu anlar dık durmak metanetlı olmak sabırla umutla yenı aya hazırlanmak olmalı dık durcazzzzzz tammm mı
galiba adet oluyorum anlamadım ama bir kaç damla geldi kesin adet olcam. negatif çıkıcak kan testim
Aaaaciddimisin gel beraber agliyalim öf bu ayda olmadi
sen aglama daha dur sen yarın sabahı bekle ıkınızde yarın sabah bı gorelım test sonuclarını sonra aglıycaz hep beraberBen bir dahaki aya hazırlanmak. Istemiorum ben bu ay hamile kalmak istiyorum yaaaa
sen de tam adet olmadın cnm daha bı dur bakalım kasık agrın ne durumda bak o önemlı dayanamıycan gıbı olursa hemen aacıle tamam mısen en azından kan testi yaptırmadın. idrar testi negatif sonuç çıkarabiliyor. ben ne yapayım adet oldum sanırım. bu ayda olmadı.
sen de tam adet olmadın cnm daha bı dur bakalım kasık agrın ne durumda bak o önemlı dayanamıycan gıbı olursa hemen aacıle tamam mı
sen en azından kan testi yaptırmadın. idrar testi negatif sonuç çıkarabiliyor. ben ne yapayım adet oldum sanırım. bu ayda olmadı.
lutfen canım sabahı bekle sonucu al ıstedıgın gıbı ağla guzel kuzum benım sımdı aglama baksoyleyıp senı korkutmak ıstemıorum ama çok aglıosun belkı de bebıs var ve sen bu stresle dusuk yaparsın allah korusun o yuzden ısrarla yarını bekle dıorum sanadik duramıyorum artık ben.
Çok istedim eşim engelledi kan testi yaptirmamiçok üzüldüm bak şimdi ya bütün belirtiler yalan miydi
lutfen canım sabahı bekle sonucu al ıstedıgın gıbı ağla guzel kuzum benım sımdı aglama baksoyleyıp senı korkutmak ıstemıorum ama çok aglıosun belkı de bebıs var ve sen bu stresle dusuk yaparsın allah korusun o yuzden ısrarla yarını bekle dıorum sana
şimdi üzülmeyı bırak lutfen cnm ya varsa stres cok etkılıo bılıon mu vucut stresın kaynagını bebek olarak goruyo cunku bebegın yarısı babadan gelıo yanı yarısı vucuda yabancı atıyo onu stres yapınca ya varsa yarını bekle lutfenbilmiyorum bir ağrıyo bir duruyor. bazen şiddetli ağırıyor bazende diniyor anlamadım bende.
şimdi üzülmeyı bırak lutfen cnm ya varsa stres cok etkılıo bılıon mu vucut stresın kaynagını bebek olarak goruyo cunku bebegın yarısı babadan gelıo yanı yarısı vucuda yabancı atıyo onu stres yapınca ya varsa yarını bekle lutfen
kasık ağrısı psıkolojık olmaz cnmsanırım psikolojikti bütün belirtiler anlamadım bende. şimdi gelmiyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?