- 30 Haziran 2013
- 21.847
- En iyi cevaplar
- 1
- 17.884
- 498
- Konu Sahibi annensenicoksevecek
-
aminn inşallah tum beklentım bu yonde ne zamandır dusunuyoısunuz kaçıncı denemenızAnladım canım inşallah hamile kalırsın sende biz de bekliyoruz bakalım ne olacak :)
çokkkk güzel olur ınsallahhhhhhOlsun tatlım genede yazarsın doktor kontrolünde kaç oldu felan burdan yardimci olmaya çalışırız sana hadi bakalım inşallah bu ay hamile kaliriz kopariz burda
Bendee bendeee cinsiyeti belli olunca zatenn :) kimse durduramaz ki beni :) ... Kız erkek fark etmez sağlıklı evlat nasip etsin Allah herkese :)
Olsun tatlım genede yazarsın doktor kontrolünde kaç oldu felan burdan yardimci olmaya çalışırız sana hadi bakalım inşallah bu ay hamile kaliriz kopariz burda
Evet güzelim sağlıklı ve hayırlı olsun da esimde fark etmez diyo ama gönlü kizda gibi :)
ben de erkek ıstıyorum ama önce sağlıklı ve hayırlı bı evlat istıyorum :)Evet güzelim sağlıklı ve hayırlı olsun da esimde fark etmez diyo ama gönlü kizda gibi :)
Benim eşimin de oğlu olsun istiyor sanırım söylemiyor sağlıklı olsun da diyor ama oğlum olursa batmanli t shirt alıcam beraber giycez diyor ondada var çünkü bitane batman li t shirt :)
aminn inşallah tum beklentım bu yonde ne zamandır dusunuyoısunuz kaçıncı denemenız
Hahahahaçok hoşmus gerçekten
aminn inşallah tum beklentım bu yonde ne zamandır dusunuyoısunuz kaçıncı denemenız
Eşler bizden daha meraklı ve sabırsız açıkçası benimki öğle naptın doktor ne dedi olacakmı olursa söyle yapıcam böyle yapıcam felan her akşam konuşulan konu bebek :)Yaa biz böyle biraz deliyizdir :) Ama çok iyi bir baba olacağından adım gibi eminim.
oyy dah kucuksun sen ben 29 um 3 bucuk yıldır evlıyım de bebişim yok bebiş gecmişim bıraz trajikCanım 9 aydır deniyorum 1 senelik evliyim 19 yaşındayım :) senin ne kadar oldu deneyeli
hayırlısı olsun ınsalllahh çatlar tutunur yapışır sana bırakmaz seni :)Bizim 6 ay oldu. Daha ilk defa klomen kullandım ve bugün de çatlatma iğnesi oldum bakalım hayırlısı olsun.
oyy dah kucuksun sen ben 29 um 3 bucuk yıldır evlıyım de bebişim yok bebiş gecmişim bıraz trajik
Eşler bizden daha meraklı ve sabırsız açıkçası benimki öğle naptın doktor ne dedi olacakmı olursa söyle yapıcam böyle yapıcam felan her akşam konuşulan konu bebek :)
hayırlısı olsun ınsalllahh çatlar tutunur yapışır sana bırakmaz seni :)
Biz de de aynısı çok meraklı erkekler bu yönde çok da şefkatliler ama. Bize bir şey olsa ilk önce onların canı yanacak. Onlardan bir parça taşıyor olacağımız için daha fazla üstümüze düşüyorlar sonuçta bebeği tek kişi yapmıyo :) her iki tarafında sorumluluğu var :) Bende de var bir tane meraklı kocam
ewet canım bı dusuk bı erken dogumum var zor zamanlar gecırdık ama bu sefer olucana ınanıyoruz esimle benım ıkısı de erkektı o yuzden erkek ıstıyorum ama hayırlısı neyse o olsun gelsın daha bekletmesın bızıEvet tatlım onla büyümek istiyorum genç anne olucam inşallah allah kısmet ederse. Hımm sanırım düşük mu oldu? Benim hiç bebeğim olmadı yani düşükte yok
Yani Birtanem allah korusun onlarada bişi olsa biz uzulucezz kahrolucaZ. Ben seviyorum ama kocamin meraklı hallerini benimle ilgilenisini acayip mutluluk duyuyorum böyle devam edeceğini biliyorum :)
aminnnnn hepimize bu ay guzel haberler alacagız dıye dusunelım :) öyle olsunAyyy inşallah canım ya inşallah bebeğim bana tutunur da bana da o cennet kokusunu koklamak nasip olur inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?